Kdy čekáte - nečekáte menstruaci?
ahoj holky, já nečekám 13.7... doufám, že nepřijde..
@luckamb včera ráno mamatest, výsledek duch. Dnes v 2:53 woman secret baby, výsledek 1 čárka. Dnes 7:14 ws č.2, výsledek opět duch. Při poslední periodě jsem to dostala 29 DC, předtím v květnu 34 DC a v březnu dokonce 36 DC. Je to na pytel, pokud jsem počítala správně, tak ovulace byla 27.6 což už je 14 dní od a to je na většině testů napsáno, že už to poznají. Jestli to dostanu teď v sobotu na svatbu, tak se nevdávám. První 2 dny jsou u mě kritický ( křeče, blinkání, jsem protivná a nechci se s nikým bavit atd..) takže to by bylo: Ano vážení přátelé, pravá jihočeská! 😀 😀
@petramarie ty tu taky nejsi 🙂
@jane_s
@luckamb
@ddanda
@airinka83
Ale dobrý večer dámy, vidím, že člověk vypadne na chvíli z domů a tady se klebetuje a klebetuje. 🙂 No já nepracuju, já se válím doma za vaše - někdo mě musí živit. 😀 Nééé, tak byla jsem půl roku v zahraničí, teď jsem 2 měsíce doma a prázdninuju. A vy mě živíte. 😎 Tedy jinak řečeno, z ouřadu pracovního dostávám víc peněz, než jsem měla v kanclu (7,5 r. u jedné firmy) před zahraničím, takže bych byla BLB, abych něco dělala, no neeee??? 😨
@petramarie tak to budu muset dneska víc makat, když teda vydělávám i na tebe 😉
Takže dnes děvčata:
petramarie........................3 DC............. .....3. cyklus....................kyselina listova
jane_s...............................3 DC...................5. cyklus....................kyselina listová, vitamin E
ddanda..............................3 DC.................11. cyklus....................kyselina listová
terezet................................6 DC...................4. cyklus....................kontryhelový čaj
luckamb............................8 DC.................11. cyklus....................Clostilbegyt
veru324...........................20 DC...................1. cyklus.....................nic
flasinka...........................20 DC...................4. cyklus.....................nic
inde..................................21 DC.................. 1. cyklus.....................nic
kkjanicka.........................28 DC.................. 4. cyklus.....................mamvit, (přítel-selen/zinek)
airinka83 (Bára).............33 DC.................. 4. cyklus.....................kyselina listová plus
Nebo u některé nějaká změna?
Dobré ráno holky... tak jsem vám toho mýho ducha vyfotila, koukněte 🙂 Přítelovi jsem to naservírovala do postele místo budíčku, jeho reakce : Co znamenají dvě čárky?? 😀 😀 Ale jelikož je ten můj skeptik a pesimista, počká si na potvrzení od MuDr. Snad mě vezmou do pátku aspoň na krev, prostě tu sestrřičku musím ukecat

@ddanda
@petramarie Máme termín testování holky viz výše zpráva od Lucinky a ode mě😀 Už jsme to vymyslely😀