Kdy jste otěhotněly po potratu?
Ahoj všem.
Holky, kdy se Vám povedlo otěhotnět po potratu? Uděláme průzkum na zlepšení nálady.. ☹
Každej ma tady na to svůj názor moje známa potratila a v sestinedelce otěhotněla znovu a teď ma zdravého chlapečka v postýlce. Ale i tak bych raději počkala po šestinedělce, každá jsme jiná holky🙂
Přidávám se k vám.. Revize předevčírem v 9tt, mimi se ani neobjevilo ☹ Muj doktor rekl,ze za 3 měsíce se mužem začít snažit, ovšem moje cykly jsou 100 a vice denni.. To by znamenalo,ze za 3 mesice by mohla teprve dojit prvni ovu a tedy bych po revizi vůbec neodmenstruovala a jiste chapete,ze si s temito cykly nemuzu dovolit promarnit ovulaci.. Ptala jsem se na to doktorky na prijmu a ta rekla,ze menstruace neni nutná, ze vycistena jsem revizí.. Jeste se zeptám na nazor sveho doktora, a kdyz tak se s ním domluvim v lednu na vyvolani ms,ale pak uz mi ve snažení nic nezabrání 😀
Holky všem Vám přeji aby vánoce měli ty své kouzelné moci a všem se nám v bříšku objevilo miminko. My se teď snažíme skoro každý den, jsem 14DC, ovšem ovulaci mám po revizi spožděnou, bývá až tak 22-28DC, MS chodí pravidelně, ale až po 35 dnech, tak jako před revizí. Minulý měsíc jsme se tak nějak snažili/nesnažili, byla jsem hodně nachlazená, brala jsem doví jaké léky a tak jsem se i trochu bála a ovulaci měřením BT nebylo možné zjistit. Teď už jsem na tom se zdravím dobře a teplotu měřím každý den, zatím žádné výkyvy tak snad ovu přijde a my se trefíme 🙂 Koupila jsem i ovu testy, ale jestli je použiju to teda nevím 🙂
To kdy začít se sexem po revizi je různé. Mě dotorka řekla 2 týdny a po kontrole mi říkala ať raději ještě týden počkáme, že se ještě dočisťuji. O 6 nedělí nikdo v nemocnici nemluvil a snažit jsme se mohli po 2 MS, ale mě se to pak zkomplikovalo parciální molou. O tom jestli byla nebo nebyla, nebudu mluvit, slyšela jsem, že se tím nemocnice jen kryje a píše to tam doví komu, měla jsem to komplikované.
Tak se tady všichni mějte a těším se na ty pupíčky naše 🙂
@bubu_23 jak dlouho po te mole jste cekala? pac ja take molu, ale taky nevim, zda jsem ji vubec mela, histolog si pry nebyl jisty a do te zpravy napsal jen "nelze vyloucit molu". ja mela revizi 15.9 a od te doby uz probehly 2 menstruace, hcg jsem mela negativni uz 3 tydny po revizi. davali jsme si pozor, od prosince uz to trosku sulime, ale sex mame stejne momentalne kvuli pracovnimu vytizeni 1-2 krat za mesic.
Ahoj tak komu už se podařilo otěhotnět? 😊 Nám se zatím nedaří a už jsem z toho malinko nervózní :( Navíc mám problém se žaludkem, dostanu do sebe hodně málo jídla a jsem hned plná :( Je mi občas až na zvracení. Kdyby mi minulý týden neskončila menstruace myslela bych si, ze jsem těhotná ale takhle nevím no 😢
Nám se podařilo zmovu otěhotnět po 7 měsících.
Tak to vám závidím :(
@vikca85 Já čekala 3 MS, jsou na to různé názory, záleží jestli byla parciální/kompletní. U Vás asi parciální, máme stejné znění v histologické zprávě. U nás v nemocnici mi řekli, 2-3MS v Brně, že nesmím 6měsíců od 0 hodnoty. Popravdě od listopadu spíme bez antikoncepce, zatím se nepovedlo. Doufám v tom, že se to v lednu povede 🙂 A v Brně paní doktorce kdyžtak řeknu, že se prostě stalo, správně bych mohla otěhu až v březnu.
Po téměř ročním snažení samovolný potrat v 9 tt, pak proběhla jedna regulérní menstruace a ta další, ta už nedoběhla...držím pěsti všem, sama vím, jak stresující to čekání je 🍀
Mě řekla dr až v lednovém cyklu což je ted. Tak doufám, že se podaří. 🍀
Ja se take pridam, po 1.potratu v 5.mesici jsem otehotnela na prvni pokus po nucene 6.mesicni pauze, druhe tehotenstvi dopadlo dobre a mame dceru, 3.tehotenstvi opet skoncilo v 5.mesici a ted jsme meli 3.mesicni pauzu a zatim cekam, tak doufam ze jeste nekdy // carky na tt najdu a vse dobre dopadne.
Ahojky holky, taky stále čekáme až ten den přijde ale nezoufejme moc na to nemyslet a věřím že to přijde hodně štěstíčka všem🍀
OBNOVUJÍ TÉMA:
Holky, ja jsem po potratu více než 14 dní. Ted se uz snažíme dal, a je to pro mě "hnací motor" stejně tak jako tato diskuze. Většině se podařila znova otěhotnět do půl roku.
A ja v to věřím, věřím, že se určitě zadaří brzo znova - třeba v to naivně předsvědčeně věřím,ale kdyz člověk nečemu věří, půlka je prý už hotová. 🙂
Vubec nevim jak dlouhý ted bude cyklus, hlídám OVU ale zatim nic, kdy MS vubec dorazí... ale tělo se musí srovnat samo, a ja to vypozorovat. Psychicky i fyzicky bych rekla, ze to je uz mnohem lepší a tak proto vzhuru na to! Jsem ted optimista, prostě to brzo vyjde! Kéý by...
Ja jsem po revizi teď ve středu ve 12tt a sestinedeli a první MS se snazenim určitě počkáme, ale spíš déle...nicméně lékař řekl, ze sex po 14 dnech lze, tam je možná to nedorozumění -sex ano, ale třeba s kondomem, aby k otehotneni nedošlo a tělo mělo čas se vzpamatovat....
Všem moc držim pěsti ja potratila v breznu v 16tt tak nastala revize a v řijnu se uz ms nedostavila a ted jsme ve 21tt 😊
@lenicka2323 Práve proto díky těmto zkušenostem ostatních, věřím, že se i nam brzo zadaří! Ze to prostě jen "jen"otázkou času a bude to brzo 🙂
@biedronca Určitě 🙂 taky mi to hodne pomohlo.
@bamimi tyjo, to mi je moc líto, nedokážu si představit přijít o mimi v 5. měsíci😐 držím palce, až je další těhotenství bez problémů
@kokoska321 To je uzasné, proste zázrak a vse mělo takhle BÝT 🙂 měla jste revizi nebo bez? ja jsem v lednu po samovol. potratu bez revize nastestí, a ted cca za týden čekam MS další.
@kokoska321
ŽENSKÝ🙂 Je tady některá PO POTRATU BEZ REVIZE? Vidím,že kazdá 2 je vzdy s revizí. Zajímá mě, jestli se jim uz podařilo otěhotnět (za jak dlouho),a nebo JAK DLOUHO je to od POTRATU?
Spontánní potrat v 9tt - říjen 2015, cyklus se upravil v únoru 2016, tak jsme se začali snažit a v červnu jsem měla //. Bylo to ó hooodne rychlejši. ( poprvé to trvalo přes rok, podruhé 4mesice). A ted jsem v 17tt a napoprvé 🙂
Nebylo to úplně po potratu, těhotná jsem údajně byla, jen jsem neměla v gestačním váčku to miminko ☹ Ale někdy v půlce května jsem byla na revizi a další rok 22.dubna už se narodil syn, otěhotněla jsem tedy asi 4m po revizi.
@kokoska321 dekuji, doufam ze dalsi tehotenstvo prijde brzy a hlavne aby bylo vse v poradku, i kdyz strach budu mit porad.kdyz me to potkalo podruhe tak jsem si myslela ze uz vim co me ceka a ze to pro me bude jednodussi, ale boli to stejne, vzpomenu si kazdy den, ale taky jsem vdecna za to ze mam doma zdravou dceru.Momentalne to nechavame osudu, nehlidam si ovulacni dny ani nemerim BT, i tak doufam ze se ale brzy podari.
To bych ale prala vsem ktere cekaji na // a hlavne aby jim tehotenstvi krasne prospivalo a melo stastny konec.
@biedronca ano, zázrak...předtím jsme se snažili neúspěšně přes rok. Bylo to velké zklamání. Potrat byl ale bez následné revize. Ale tělo se nastimulovalo a potom to vyšlo napoprvé. Potom jste vděční za všechny ty "samozřejmosti", od té doby, co jsem zjistila, že jsem znovu těhotná už jsem měla strach pořád. Ale člověk si to nesmí připouštět, těhotenství jsem prožila velmi aktivně a věřila, tě tím malému neuškodim, ale prospěju.
@bamimi člověk by nevěřil, jak je někdy cesta k miminku náročná 😔 mělo to nějaký důvod, ten dvakrát 5.mesíc? Určitě to bude příště bez komplikací, moc držím palce 😉
@kokoska321 Me dnes dorazila první Ms po potratu. Je to presne na den 28 dní. Super, jsem rada. Aspon snad ten cyklus bude ok 🙂 Takže se zadařilo, po samovol. potratu hned po první prodělné MS ? Ja potrat, ted v lednu.

@moxha To, že nekrvácíš neznamená, že je hned všechno v pořádku a připravené znovu na start.