Kdy jste otěhotněly po vysazení antikoncepce?
Ahojky holky,
jsem tu dnes poprvé. S přítelem bychom chtěli miminko, HA jsem vysadila v červenci, chtěla bych od vás vědět, za jak dlouho se Vám podařilo otěhotnět po vysazení HA, užívala jsem ji cca 5 let.
Díky moc Martina
jsem tu dnes poprvé. S přítelem bychom chtěli miminko, HA jsem vysadila v červenci, chtěla bych od vás vědět, za jak dlouho se Vám podařilo otěhotnět po vysazení HA, užívala jsem ji cca 5 let.
Díky moc Martina

•
20. zář 2007Ahoj holky máte některá z vás zkušenost s ovulačním testem? Chtěla bych ho zkusit a stále váhám, zda to nemám nechat na přírodě....snažíme se krátce o mimi, ale z článků co čtu na modrém koníkovi jsem taková nejistá, když čtu kolik holek se snažilkuje a stále nic. 😞
0
Anty - no držím palečky ať to vyjde co nejdřív. Jen hooodně málo páru zůstane bezdětných, tak musíš věřit 😉
kacm - no já zkušenosti s ovu testem nic moc. Nikdy se mi ještě neukázal opravdu pozitivní (aby byla testovací čárka tmavší než kontrolní). Prý je možné, že se mi tvoří málo toho hormonu na který ten test reaguje a tak by se ukázal jen kdybych fakt testovala v pravou chvíli. Pokud prošvihnu třeba několik hodin během dopoledne, tak mám smůlu a ukáže se jen čárka mnohem světlejší 😉
Leze to dost do peněz, takže já jsem raději začala měřit teplotu...
Vernerka - no tak to je hukot. To ti teda vůbec nezávidím...Mám štěstí, že moje babičky to nějak neřeší a tchánovci jsou vycepovaní z neúspěchu u manžovi sestry, takže se na nic neptají 😉
kacm - no já zkušenosti s ovu testem nic moc. Nikdy se mi ještě neukázal opravdu pozitivní (aby byla testovací čárka tmavší než kontrolní). Prý je možné, že se mi tvoří málo toho hormonu na který ten test reaguje a tak by se ukázal jen kdybych fakt testovala v pravou chvíli. Pokud prošvihnu třeba několik hodin během dopoledne, tak mám smůlu a ukáže se jen čárka mnohem světlejší 😉
Leze to dost do peněz, takže já jsem raději začala měřit teplotu...
Vernerka - no tak to je hukot. To ti teda vůbec nezávidím...Mám štěstí, že moje babičky to nějak neřeší a tchánovci jsou vycepovaní z neúspěchu u manžovi sestry, takže se na nic neptají 😉
Přesně jak píše Olca - není důležité jak dlouho se snaží ostatní, protože právě vám se to může povést skoro hned 😉 Moje kámoška vysadila, dostala jednou MS a už byla v tom 😉
My se teda snažíme už rok a čtvrt, nutno ale podotknout, že jsme měli rok plný nervů, stresů a starostí, takže není divu, že se k nám miminku nechtělo 😉
My se teda snažíme už rok a čtvrt, nutno ale podotknout, že jsme měli rok plný nervů, stresů a starostí, takže není divu, že se k nám miminku nechtělo 😉
To by bylo super, kdyby se nám to všem povedlo. Já jsem si dnes měřila BT a docela mi rozhodila grafík =-) Místo plánované ovulky vzítra jsem ji měla už v úterý :-N Což je sice dobře, protože víkend byl pernej, ale myslela jsem, že se připravím trochu jinak 😃 Člověk si něco naplánuje a ono je to stejně všechno potom jinak... 🙂
Dobré ránko, vernerko to musí být asi fakt těžký, ale nesmíš si to tak připouštět 😉 S takovou psychikou ti to opravdu půjde těžce.
pindrusko, tak to jsem na tom stejně, já sice nepiju maliník, ale jinak mám to samé a hlavně doufám, že to pomůže a dobře to dopadne 😉 🙂
musilko, ty jedeš na dovču? To se máš, to ti závidím :-N Já jedu sice taky, ale až příští týden ve středu a hlavně jen do neděle, tak už se taky nemůžu dočkat 🙂
pindrusko, tak to jsem na tom stejně, já sice nepiju maliník, ale jinak mám to samé a hlavně doufám, že to pomůže a dobře to dopadne 😉 🙂
musilko, ty jedeš na dovču? To se máš, to ti závidím :-N Já jedu sice taky, ale až příští týden ve středu a hlavně jen do neděle, tak už se taky nemůžu dočkat 🙂
olca5 no jasně 😉 Tohle bude naše trochu opozděná svatební cesta. Minulý měsíc jsme dokončili rekonstrukci bytu takže musíme šetřit korunky, jinak už bych si válela šunky někde u moře. Ale je fakt že taková turistická dovča na Slovensku když tak je teď krásné babí léto je stokrát lepší 🙂
Začni psát odpověď...

Odešli