icon

Kdy po potratu lze otěhotnět?

krastowska
21. bře 2018

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jsem teď po samovolném potratu 4-5tt a zatím se čistím dostala jsem injekci na vyčištění dělohy. Jen by mě zajímalo, kdy asi přijde opět menstruace a kdy by šlo znova otěhotnět? Děkuji

terkajava
•
Autor odpověď smazal
•
iva27
•
21. bře 2018

@krastowska rekla bych,ze po samovolnem potratu lze otehotnet hned po dalsi menstruaci..

biedronca
•
21. bře 2018

Hned můžete byt těhotná, je to bez zákroku klidně se hned snažte dále, tak mi to moje gyn řekla.V lednu byl potrat..

dzogobela
•
21. bře 2018

Po samovolnem muzete hned podle me 🙂

luciiinka87
•
Autor odpověď smazal
•
arevb
•
21. bře 2018

Ja dostala MS 4 týdny po potratu, pak přišla ještě jedna MS a další už ne 🙂

journals
•
21. bře 2018

I po samovolném lékaři doporučují dodržet šestinedělí. Ale ve 4tt je to myslím jedno, jde jen o zpozděnou MS... tam bych to moc neřešila

ivinkaamalka
•
21. bře 2018

po potratu jsme dodrželi šestinedělí, MS byla po 8 týdnech a hned jsme zkusili a hned se zadařilo. Nedržela jsem se rady mudr. počkat 3 periody. Ale je to hodně o pocitu, jak se cítíte. Já měla asi poprvé "intuici" , že nemáme čekat.

iva27
•
21. bře 2018

Po samovolnem v tak rannem stadiu tehotenstvi jsem o dodrzovani sestinedeli moc neslysela naopak mi Dr.rikali,ze jakmile prijde samovolne MS hned se snazit znova..Jako "kdyz pohnojiš" doslova mi bylo receno😃

andelka
•
21. bře 2018

V tom 5-6 tt to je spíš zpožděná ms,a může se snažit hned,nebo třeba po další ms. Já měla potrat s revizí (16 tt) a Dr říkali počkat tak 3 měsíce, po 2-3 ms. První přišla normálně měsíc po revizi.

priefi
•
22. bře 2018

@krastowska hned 😊 preji hodne stesti