Kdy proběhla ovu?

verunqka
19. zář 2021

Ahoj, poprvé používám ovulační testy. Do teď jsme se s manželem na pokusy o miminko snažili nějak neupínat. Jenže je to už 8 měsíců, tak jsem se rozhodla je vyzkoušet.
Jsem z nich poněkud zmatená. Ale myslím, že ovulace proběhla 16.9. Co myslíte vy 🍀? Přijde mi, že moc neslábnou, jak jsem viděla u některých. S nevím jestli to tak má být, jestli je to normální.
Mám 19. den cyklu.
Moc vám děkuji za radu a pomoc ♥️. Všem snažilkám přeji hodně štěstí.

fafetka
19. zář 2021

@verunqka 16.9. Byl pozitivní ovulacni test. Ovulace pak probíhá cca 24-36h po. Každá to má jinak tak těžko říct. Bez měření BT nezjistite zda a kdy ovulace opravdu proběhla. Ideální je na to skocit v den pozitivního testu i den po a klidně jeďte jeden den po😉hodně štěstí 🍀

verunqka
autor
19. zář 2021

@fafetka děkuji moc ☺️☺️

lenula02
19. zář 2021

16. Teho byl pozitivní test... Takže OVu měla proběhnout do 48h

verunqka
autor
26. zář 2021

dnes jsem ze zvědavosti zkusila nový ovulační test, jestli to kleslo. Jsem z toho zmatená 🤷🏼‍♀️.
Mám 26 den cyklu, moje dny mám dostat 2.10. Bolest a citlivost prsou, hlavy, bolest beder, únava, afekty na pachy. Je reálné, že jsem těhotná? Nebo je brzy na to, aby se projevily příznaky a jsou stejné jako pms?

fafetka
27. zář 2021

@verunqka ovulacni test nevypovídá nic. Je negativní. Merite BT? Asi ne ze? Takže realne se neví jestli a kdy přesně ta ovulace proběhla. Znáte délku své lutealni fáze? Asi taky ne ze? Já bych na “příznaky” nespolehala. To co popisujete mám každý měsíc před ms a těhotná nejsem. Mám tři děti, byla jsem 5x těhotná a když to vyšlo tak žádné příznaky nebyly. Nastoupily až někdy v 7-8tt tj cca dva týdny po vynechání ms. Teď je na ne fakt brzo. Držím pěsti ať se podaří ale testuje tt ne ovutestem a nejdřív 10–12dpo(den po ovulaci) pokud chcete lovit duchy nebo v den vynechane ms pokud duchy lovit nechcete. Hodně štěstí