Ovulační test - nechápu. Je možné, že jsem těhotná?

verunqka
26. zář 2021

Ahoj holky. Ještě jsem se nějak nesžila s ovulačními testy a potřebovala bych poradit.
S manželem se snažíme 8 měsíc o miminko, ale nějak jsme to nehrotili. Teď jsem chtěla vyzkoušet ovulační testy.
Přikládám fotku.
Mám 26. den cyklu, ms mám dostat 2.10., pozitivní ovu test 16.9. (16. den cyklu). Přijde mi, že moc čárky neslábly. Dnes jsem ze zvědavosti udělala ovulační test po týdnu, ale vyšel mi relativně se stejnou čárkou jako 19.9. přikládám taky fotku.
Jsem z toho poněkud zmatená. Je možné, že jsem těhotná? Není to ještě brzy?
Mám citlivá a bolavá prsa, bolesti hlavy, břicha (občas na levé, pravé straně), včera mě na levé straně bodlo, měla jsem i takový narůžovělý, ale zároveň žluto/hnědý výtok (nevím jak to popsat), dnes bílý, hustý. Také mě bolí bedra, jsem moc unavená.
Podle mě je to brzy na příznaky, zda je to vůbec reálné.

Nejsem v tom nějaký znalec, tak mě prosím omluvte, jestli jsou to hloupé otázky. 😓♥️
Všem moc děkuji za reakce 🥰

jaja01k
26. zář 2021

@verunqka To, že ti test po týdnu ukazuje stejnou čárku, je normální. Důležité je, že před ovulací byla výrazně silnější, jinak může být po zbytek cyklu pořád stejná a nic to neznamená.

verunqka
autor
26. zář 2021

@jaja01k neměla by klesat a být pak jen jedna, jako negativní?

esmeralda11
26. zář 2021

@verunqka nene, jen jednu čárku nebudeš mít nejspíš nikdy. Intenzita druhé čárky na dnešním testu je normální negativní ovulační test🙂 pozitivní byl jednoznačně toho 16. a pak už byla čárka zase slabší, tak jak to má být👍

jaja01k
26. zář 2021

@verunqka Ne, celý cyklus je čárka víceméně stejně slabá, jen před ovulací je výrazně silnější. Jak píše esmeralda, 16. jsi měla test pozitivní, všechny ostatní jsou negativní.

verunqka
autor
26. zář 2021

Ahaaa!
Moc vám děkuji za objasnění a vysvětlení ☺️☺️.

ankaa25
27. zář 2021

@verunqka 16 byl pozitivni

veruna95
7. říj 2021

@ankaa25 holky mužů taky pro radu?
Testovala jsem od 8dc,kdy testovací čárka byla téměř mizivá. tyto dva jsou 15. a 16.dc, snažení bylo v pondělí(15.dc) a středu, kdy už druhá čárka byla zase o poznání slabší. Trefili jsme termíny snažení? 😊 díky za odpovědi 😇

esmeralda11
7. říj 2021

@veruna95 ahoj🙂 carky by mely byt stejne silne, tyto mi prijdou slabsi nez ty testovaci. Ale pokud jsi delala kazdy den a pred i po techto testech byly podstatne slabsi a tyto dve tedy zretelne nejsilnejsi, nejspis jste to trefili🙂 drzim pesti🍀

veruna95
8. říj 2021

@esmeralda11 ahoj, moc děkuji za odpověď. Tyhle dvě byly opravdu nejsilnější, zbytek vypadal asi takto

dada660
16. únor 2022

Ahoj ženy,
můžete mi prosím některá z Vás poradit, mám brát ty testy jako negativní?? Délku cyklu mám cca 26 dní, proto jsem začala tak brzo testovat. Mám pokračovat v testech, nebo?? Ovulaci na sobě nějak nepoznám.
Už 14 dní je mi od rána do večera na zvracení, pořád bych něco jedla, pobolívá mě v podbřišku. Poslední menstruaci jsem měla 2.2. od té doby je mi tak zle, u prvního těhotenství si už nepamatuji, jestli mi bylo tak špatně, akorát vím, že se mi chtělo hrozně spát celý den a začala jsem jíst víc sladké. Teď v posledních dnech mám neustále chuť na studené mléko a horký vývar. 😀 Ovulaci podle doktora mám, takže v tom není problém.

Děkuji za jakoukoliv reakci. 🙂

esmeralda11
16. únor 2022

@dada660 testuj dál, zatím jsou všechny negativní. Já měla ještě kratší cykly, ale ovulaci dle testů až 15. den. Takže u tebe pravděpodobně ještě neproběhla a teprve přijde🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru