Kdy začít snažit o miminko po mimoděložním těhotenství?
Ahoj holky , jsem po laparoskopii kvůli mimoděložním, ale neměla jsem revizi dělohy…zajímá mě kdy se můžem snažit o miminko..já osobně nemám nemám problémy nekrvácím nic😁tak mě zajímá jak jste to třeba měli vy..všude píšou něco jiného
A jak všude píšou něco jiného? A tobě po zákroku v nemocnici nikdo neřekl, kdy můžete mít zase pohlavní styk/kdy se můžete snažit otěhotnět? hmmmmm...
Jako nevím teda.... za mnou i v blbé porodnici přišla doktorka a říkala, po porodu 6 týdnů bez sexu, pak na kontrolu k OG a pak teprve sex..... a přitom každý člověk ví, co je to 6N a stejně to doktoři říkají 🙂 Prostě by ti to po laparce měl říct lékař v nemocnici 😉
@rosalindamelinda kdyby mi to řekli tak se neptám😁já šla jeden den na zákrok …a druhý den mi dr donesl papír propouštěcí a nashledanou😁na gyndě jsem byla na vytažení stehů ..ale bohužel to bylo vše tak rychle že jsem si neuvědomila že jsem se ani nepoptala😄
@esterak20 njn, bez urážky máš mizerné lékaře ve svojí obvodní nemocnici, kteří na to nedbají a stejně tak máš takového gyndaře... tohle by ti někdo z lékařů říct měl a tečka...
chceš riskovat, že ti to někdo na netu řekne nebo poradí špatně? třeba ne, ale co se týče zdraví, byla bych velice opatrná na to, abych si nechala radit od laiků na netu... takže to ber jen jako názory v diskuzi a ne jako doporučení, a svého OG se fakt zeptej, copak nemá telefon nebo co? nemusíš tam chodit 😝
Byla jsem v listopadu na laparoskopii, odebrán pravý vejcovod. Operace v pořádku bez komplikací, druhý vejcovod zkontrolován a průchodný bez srůstů, revizi taky nedělali a snažit se můžeme po 6 měsících podle doktorky v nemocnici.

@esterak20 já měla klasické 6ti nedělí.