Kolik se nás pokouší otěhotnět v říjnu 2021?
Ahojky holčičky !
Kolik nás tu bude, co se budeme pokoušet v říjnu??
Mně teď končí MS a druhý týden v říjnu by měla proběhnout ovulace.. samozřejmě to nehrotíme, ale poctivě jsme čekali od dubnového potratu ve 14tt., (kvůli VVV enterokele), na pár MS na očištění a teď máme zelenou.
Já beru Fertipronu a přítel Fertilman Babystart - jen takový mulťák.
No ráda bych sdílela info s ostatníma, pokud taky někdo čeká, ať v tom přece nejsem samy 🥰🤞
🍀🍀hodně štěstí a plodným dnům zdar 🙏
@ivankarovenska ten z 26.9. mi připadá silnější. Já zkoušela tento měsíc také ovu testy, ale stejně asi nic. Už mě bolí břicho a podle mě zítra MS přijde. 😔
Ahoj holky, tak ja vám nevím mam 5 dní zpoždění ms, nikdy jsem zpoždění neměla, jen jednou o jeden den, testy mám negativní, teda já tam vidím ducha , ktery asi ani není 🙈🙈 tak to beru ze jsou negativní, nevím bojím se ze by se mohlo jednat treba o přechod 😢 nevím kdy tak zajit k mudr od vynechání 10- 14 dnu? Moc bych mimi chtěla no, ale nemám ani žádné příznaky nic, jen bolest prsou ale to mivam i pred ms 🙄
@petrulina7 uka foro
@petrulina7 ukaž foto. Třeba byla jen později ovulace 🙂
@misaa56
@hamalovi
Holky ja nevím zda to ma cenu tam neni fakt nic vidět a mizna si ducha jen namlouvam ale fotnu vam to, jinak na té fotce nic ani já nevidim ale ve skutecnosti vidím, ale to má představa asi jen dokonce ani nevím kdy probehla ovulace, první měsíc jsem ted nechala náhodě ani jsem si nic nezapisovala právě 😆
@lucpop94 Ahoj, já jsem měla v červenci zt v 8tt, tak jsme to ted v září zase zkoušeli... Ovulaci jsem měla v noci z 16. na 17. září, poznám ji bezpečně, mám bolesti jak kdybych měla slepák a trvalo to čtyři hodiny, pak jak když utne 🙄 možná po ty revizi to bylo silnější, jindy to nebolí tak strašně a většinou ji mám během dne, sex jsme měli dva dny před a den po😁 takže teď čekám, jestli mrcha přijde nebo ne...
Tak se přidávám ke snažení říjen 😁🤷♀️
@petrulina7 asi nevidím nic, třeba se ještě vybarvi 🙂
@petrulina7 já teda ducha vidím docela dobře, držím pěsti 🙂
Tak mrcha teď dorazila... Takže se také přidávám ke snažení na říjen 😉
Ahoj , holky taky se přidávám
Akorát začíná končit ,tak snad se už taky dočkáme ;), hodně štěstí ;)*
Tak nevím, holky, předevčírem kolem 23 hod mě začalo bolet břicho a tak jsem si vzala vložku, protože jsem měla na papíře krev, ráno jsem měla trochu světlé krve, co že mě po probuzení vytryskla a pak už jen špinění, přes noc nic a dnes jen světle hnědé špinění na intimku, ale břicho mě bolelo, jako bych to měla dostat... Jsem z toho jelen🤔 Počkám do pondělí a kdyžtak koupím test. Dnes jsem 32 DC, ovulace byla podle bolesti nejspíš 16 nebo 17 DC, tak uvidíme 😄
Ahoj, my se snažíme od ledna, už doma jednu skoro dvouletou máme a strašně chceme druhé... Beru chytré miminko a manžel selzink.. Ovulaci testuju testy clearblue. Tak doufám, že se na nas usmeje štěstí! ♥️