Kolik se nás pokouší otěhotnět v říjnu 2021?
Ahojky holčičky !
Kolik nás tu bude, co se budeme pokoušet v říjnu??
Mně teď končí MS a druhý týden v říjnu by měla proběhnout ovulace.. samozřejmě to nehrotíme, ale poctivě jsme čekali od dubnového potratu ve 14tt., (kvůli VVV enterokele), na pár MS na očištění a teď máme zelenou.
Já beru Fertipronu a přítel Fertilman Babystart - jen takový mulťák.
No ráda bych sdílela info s ostatníma, pokud taky někdo čeká, ať v tom přece nejsem samy 🥰🤞
🍀🍀hodně štěstí a plodným dnům zdar 🙏
@karla30 gratulka obrovská ❤️🍀!!!
@betthany - ja už dva dny spinim a včera tři kapky krve na spodním prádle 🤷🏻♀️ Objednana jsem až 16.11 a taky budu čekat ..poboliva me podbrisek, ale pokud se nerozjede krvácení, tak snad ok… ale mimodelozni vyloučeny nebude až do toto listopadu a nenadelam nic 🙏 je to hroznej stres, kor pro tebe, která si tím už prošla a hrozně, hrozně moc ti přeju, at to tentokrat vyjde ❤️❤️ Zaslouzime si to 🍀 všechny ! Dávejte průběžně vědět, kdo co a jak… nejste v tom samy !
Holky, dekuju za slova podpory. Je to fakt ubijejici. Mám špatný tušení, ale to ja tak mám nějak cely život.😀 Tak dam zítra vedet jak dopadla krev, a všem držím pěsti.🙏🏻🙏🏻
Tak ja v pátek hcg 35 a dneska 33,1🥺😭 snad to bude jen biochemické a ne další vejcovod v čudu, to už bych nedala.😭
Halo holky,tak jak ste na tom?
Až 22.11. na kontrolu, je to nekonečné...
Ale dává mi zabrat, už třetí den je mi špatně od žaludku a nejvíc odpoledne a večer...
Dnes 8+0 dle posledního ultrazvuku...
Ahoj já podstoupila revizi miminko se nevyvíjelo a doporučené snažení můžeme az v rijnu

@misaa56 Dobré ranko, tak dnes takto🥰