Kolikátý den po ovulaci užívat Utrogestan?
Ahoj kolikátý den po ovulaci jsi berete ( nebo by jste si vzali )
utrogestan? Prosím 🙏
@katherine177 to si dělám taky ovulačni testy kolik dní počkat od pozitivního testu
@nikolaa64 prostě pokud máte ovulaci třeba 12 DC tak Utrogestan začít brát 16-25 DC
@katherine177 právě že mám ovulaci po clostilbegytu až 15 den pozitivní takže jsme 3 dny počkala
@katherine177 z toho magor před třemi dny test pozitivní včera nic A dnes tohle
@katherine177 myslíš že by to mohlo být po utrogestanu po dvou tabletách
@nikolaa64 nene ,nemyslím .
@nikolaa64 tak má se začít 16 DC tak to vychází po ovulaci,ikdyž je pravda ,že ovulace nastává do 24 h,tak bych asi začla 17dc,jeden den nehraje roli.
@katherine177 takže když jsem si vzala včera večer prášek a dneska ráno utrogestan tak mám vynechat teda ještě jeden den
@nikolaa64 když už berete berte dál,ať si to nějak nerozhodite a nezačnete třeba krvácet
@katherine177 dnes ovulační test negativní a bolí mě břicho jako bych to měla dostat MS
@nikolaa64 normálně berte Utrogestan 🙂
@katherine177 děkuji za radu
@nikolaa64 paráda , gratuluji 🍀.
Nemáte zač 😊.
Ahojky holky 🤗 chci se zeptat za jak dlouho po dobrání utrogestanu vám začala menstruace? Dneska 12ty den po dobrání a menstruace pořád nikde. Děkuji za odpověď ❤️
@kackaa91 tak 3 den po dobrání Utrogestanu,na vašem místě bych udělala tt
@katherine177 já ho právě začala brát kvůli upravení menstruace a nezdá se mi že bych to po něm nedostála...takže budu muset udělat TT. Moc děkuji
@kackaa91 není zač

@nikolaa64 mě řekla doktorka 16-25 DC,má se začít brát po ovulaci,dělám si ovulační testy.