Kompletní cvičení podle Mojžíšové. Kde jste se naučily cvičit?
Ahojte,
slyšela jsem o benefitech cviků paní Mojžíšové na podporu početí. Koukala jsem se na youtube nebo ulož.to, ale vždy se jednalo jen o část jejich cviků. Prosím, kde jste se naučili cvičit Mojžíšovou, od fyzioterapeuta? Nenašla jsem na netu kompletní seznam cviků.
Prosím o tipy nebo zdroj, kde je mohu najít 🙂 a vaše zkušenosti, zda pomohlo.
Potom jsem slyšela o Metodě 3x3, ale to na netu snad není vůbec a musí se jet na seminář.
Děkuju předem
@marydzejna urcite si najdete fyzioterapeuta, ktery se na Mojzisovou specializuje. Cviky jsou jedna vec, ale zasadni je i dobre vysetreni a manualni osetreni, vcetne osetreni panevniho dna per rectum. Jen pokud dostanete cely balicek, bude to ta opravdova a efektivni metoda dle Mojzisove ;)
@marydzejna Existují i knížky, ale jak píší holky, je lepší najít si přímo terapeutka, který "dělá Mojžíšovou".
Perfektní, děkuji všem za rady 🙂. Obrátím se a fyzioterapeuta
@marydzejna Mám tip na fyzioterapeuty v Praze, cvičila jsem, chce to případně srovnat kostrč předtím, cvičila jsem ji i v lázních, jinak v případě nemožnosti otěhotnět doporučuji lázně, píšu tu o nich články
@marydzejna Jinak já si pak cviky vytiskla i odtud, hezky popsané i s fotkami
https://archiv.ihned.cz/c1-13380630-deset-cviku...
Cvicim podle knihy Zada, která cvičí, neboli. Napsala ji zacka paní Mojzisove fyzio Simona Sedlakova, je z Prahy a chodím k ni i na rehabku. Cvicim každý večer a skvělý! Dulezity je hlavně ten cvik na si skloubení. A jak pisou holky nahoře, chce se to nechat ošetřit a pak cvicem udržovat.
@marydzejna Taky jsem chodila k fyzioterapeutce a pak cvičila poctivě doma. Bohužel mi to vůbec nepomohlo. Ani na otěhotnění, ani na bolestivou menstruaci.

@marydzejna Určitě to chce najít fyzioterapeuta, který se na metodu Mojžíšové specializuje, naučí tě cviky, případně ti je přizpůsobí, zjistí, zda bys jí vůbec měla indikovanou atp., případně vyřeší i další problémy- nejde jen o pánev, mně třeba řešila i blokády žeber, SI skloubení, vše souvisí se vším. Dle YouTube bych se zrovna tyhle cviky neučila, cvičení si bere dost času, tak je dobrý mít jistotu, že to děláš správně.