icon

Komu jezdí partner do zahraničí? A snažili jste se o miminko?

dendasubaristka
29. zář 2017

Holky mám takový dotaz. Manžel má možnost jezdit pracovat do zahraničí. Zatím to bude vše jen zjišťovat. Ale mám takový dotaz. Snažíme se totiž o miminko a neumím si představit když by jezdil domů třeba co 10 dní. Jak by se nám to mohlo povést,třeba nebude jezdit zrovna v plodné dny atd. atd. No a zajímalo by mě jestli tu je někdo z vás kdo se snažil o miminko a manžel pracuje mimo domov a povedlo se?? Trvalo to?? Nebo spíše to šlo hned protože to bylo míň a intenzivnější. Díky za vaše odpovědi.

scruffy
•
29. zář 2017

Toho bych se nebála, my s přítelem v době snažení dočasně pracovali a žili každý v jiném městě, vídali jsme se buď každý víkend nebo každý 2. víkend a zadařilo se.

babanci
•
29. zář 2017

Moje rodiče mě počali, když byl táta na vojně. Mamka za ním jela po třech měsících a ...už to bylo. 🙂 Moji sousedé se snažili léta a pak, když byl pán po úraze skoro celý v korzetu, skoro celý, evidentně kousek z toho korzetu vyčuhoval😀, tak paní otěhotněla. Já jsem neplánovala třetí dítě ani náhodou, ale můj muž ano. Jednou, jen jedinkrát jsem mu dala šanci na dovolené ve Španělsku, říkala jsem si, to nevyjde. A co myslíš? Jmenuje se Johanka a je jí 21 let. 🙂 Jestli to má být, tak to bude.

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

@scruffy Děkuji 🙂 říkám si třeba to právě bude lepší. Snažíme se totiž už 13 měsíců a nejde to,tak si říkám třeba to pomůže. že to nebude tak plánované prostě.

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

@babanci Asi se to fakt povede konečně díky tomu protože to nebude plánované no. Nebude smysl totiž si hlídat plodné dny no,

radostacka
•
29. zář 2017

Můj manžel je celý týden pryč a vrací se jenom na vikendy. Někdy tam musí zůstat i dva týdny. A povedlo se, máme dvouletou zdravou holčičku. A to jsem vždy měla problémy s pravidelností měsíčku, takže jsem z toho měla celkem obavy.

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

@radostacka a jak dlouho vam to trvalo ?? 🙂

babanci
•
29. zář 2017

@dendasubaristka Plodné dny? Ty jsem nikdy nesledovala. 🙂 Otěhotněla jsem pokaždé těsně po menstruaci, kdy teoreticky žádné plodné dny nebyly. Moje gynekoložka se tomu smála, já nikdy. 🙂

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

@babanci no ja po nasem snazeni ktere trva 13 mesicu uz hlidam bohuzel a hlavne je citim a to je to horsi,kdybych je necitila neresim no.

babanci
•
29. zář 2017

@dendasubaristka Já myslím, že nejlepší na plánování dětí je... moc neplánovat. Moc netlačit. Vím, že to jde blbě, ale zkus to.

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

@babanci ja vim no rika mi to kazdy,jen mam strach ze to proste propasnem no ty plodne dny vzdycky :( pritom to diky tomu asi nejde no.

absintka19
•
29. zář 2017

@dendasubaristka Mozna byt vami by stalo za to navstivit odbornika. My jsme se take snazili vice nez rok a nakonec se prislo na pricinu az u odbornika.

absintka19
•
29. zář 2017

@babanci otehotneni mimo plodne dny nelze. Takze jsi mela plodne dny tesne po MS, nemusi byt v prostredku cyklu. To neni nic ani vtipne ani nemozne ani to neni zazrak a k smichu....

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

@absintka19 ja to chci prave jeste zkusit bez odbornika 🙂

babanci
•
29. zář 2017

@absintka19 Byla to, samozřejmě, nadsázka. Že jsem otěhotnět nechtěla, bránila jsem otěhotnění celý život a stejně si mě děti našly. 🙂 Tomu jsme se smály, že jsem vlastně chtěla být bezdětná a mám tři děti.

radostacka
•
29. zář 2017

@dendasubaristka Cca půl roku. Akorát po prvních pár měsících, když jsem si každý měsíc dělala testy, a trapila se tím, že nám to nikdy nepůjde, jsem se musela sama v sobě uklidnit a nechat tomu volný průběh. Protože mi to už lezlo na mozek.

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

No,tak snad to třeba taky pomůže 🙂 asi na té psychice něco bude

v_erunka
•
29. zář 2017

Ahoj, nez jsem otehotnela,tak byl manzel kazdy tyden kvuli praci pryc. Ty plodne dny samozrejme vychazely na ty plonkove dny. Nebo de holt vratil unaveny a zas nic :D Pak se mi dovolenou rozhazel cyklus a doma se pak povedlo. A jak to trvalo? Loni v cervenci jsem vysadila prasky,v rijnu jsme zacali planovat dovolenou a nechtela jsem letet 10tis. km cerstve tehotna (protoze kdyby se neco delo,tak nevim jak bychom tam neco resili),takze cely leden na dovce a v druhe pulce brezna dve carky. 🙂 tak at se brzy zadari 🍀

dendasubaristka
autor
•
29. zář 2017

@v_erunka Díky 🙂 takže se vlastně podařilo v breznu po dovolene ikdyz manzel byl jezdival pryc??

v_erunka
•
29. zář 2017

@dendasubaristka jop. Na Bali jsem to dostala o tyden ,takze se mi to cele rozhodilo a pak ty plodne dny vysly na vikend 🙂 nebo proste stesti