icon

Křeče před menstruací a negativní test. Může to být těhotenství?

bambule99
Včera v 09:39

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat 😊 Menstruaci mám dostat dnes a těhotenský test jsem si dělala v neděli, ale vyšel negativně. Od neděle mám ale občasné křeče a bolesti v podbřišku. Normálně takové bolesti před menstruací ani během ní nemívám, takže mě to trochu překvapilo.

Měla jste některá podobnou zkušenost? Že jste pár dní před očekávanou menstruací měla křeče nebo bolesti, test byl ještě negativní a nakonec z toho bylo těhotenství?

rikatoka
Včera v 10:25

@bambule99 ano, ja ano. Rika se tomu uhnizdovani a mela jsem to přesně tak jak píšeš. V době, kdy jsem mela dostat ms, jsem mela bolesti podbřišku a rikala jsem si, ze to teda nevyšlo. A když jsem ty bolesti mela uz několik dní, ale ms pořád nikde, tak mi došlo, ze to asi vyšlo 🙂 Dala bych tomu pár dní, možná tyden, a zkusila test znovu. Držím palce.

bambule99
autor
Včera v 10:26
@rikatoka

@bambule99 ano, ja ano. Rika se tomu uhnizdovani a mela jsem to přesně tak jak píšeš. V době, kdy jsem mela dostat ms, jsem mela bolesti podbřišku a rikala jsem si, ze to teda nevyšlo. A když jsem ty bolesti mela uz několik dní, ale ms pořád nikde, tak mi došlo, ze to asi vyšlo 🙂 Dala bych tomu pár dní, možná tyden, a zkusila test znovu. Držím palce.

@rikatoka Přesně to si říkám já.. a předtím jsi test nedělala?

rikatoka
Včera v 10:56
@bambule99

@rikatoka Přesně to si říkám já.. a předtím jsi test nedělala?

@bambule99 pred tim ne. Až pár dní s tema krecema, kdy jsem si furt říkala, kde je ta ms. Me nenapadlo, ze to hned vyjde, bylo to snad na prvni pokus.

dianna90
Včera v 10:57

Ahojky, také jsem to tak měla. Byla jsem si jistá, že přijde MS a ty křeče nebo pocity jsem měla ještě několik dní po + těhotenském testu. 🙂

bambule99
autor
Včera v 10:58
@dianna90

Ahojky, také jsem to tak měla. Byla jsem si jistá, že přijde MS a ty křeče nebo pocity jsem měla ještě několik dní po + těhotenském testu. 🙂

@dianna90 počkám pár dní a zkusím teda další test

anonym_ca0a6d
Včera v 11:49

@bambule99 spíš cysta vyzkoušela bych test

klokanka31
Včera ve 12:58

@bambule99 Jo, u dcery a i teď u syna kterého čekám tak v době očekávání ms silné křeče, nejdřív testy negativní. Dva dny spoždění a test už pozitivní.

bambule99
autor
Včera ve 13:00
@klokanka31

@bambule99 Jo, u dcery a i teď u syna kterého čekám tak v době očekávání ms silné křeče, nejdřív testy negativní. Dva dny spoždění a test už pozitivní.

@klokanka31 Je to šílené nevědět na čem jsem🙈 nevím jestli testovat zítra nebo počkat

klokanka31
Včera ve 13:01
@bambule99

@klokanka31 Je to šílené nevědět na čem jsem🙈 nevím jestli testovat zítra nebo počkat

@bambule99 Zkus i dneska 😃

bambule99
autor
Včera ve 13:04
@klokanka31

@klokanka31 myslíš? Aby to něco ukázalo když to nebude ranní moč

klokanka31
Včera ve 13:07
@bambule99

@klokanka31 myslíš? Aby to něco ukázalo když to nebude ranní moč

@bambule99 Já vždycky měla lepší čárky z odpolední 😊

bambule99
autor
Včera v 15:39
@klokanka31

@klokanka31 Tak co myslíš?

bambule99
autor
Včera v 15:59
@rikatoka

@bambule99 pred tim ne. Až pár dní s tema krecema, kdy jsem si furt říkala, kde je ta ms. Me nenapadlo, ze to hned vyjde, bylo to snad na prvni pokus.

@rikatoka takhle vypadá test

maruskapt
Včera v 16:29
@bambule99

@bambule99 Vidím hodně slabého ducha a ty křeče jak popisuješ jsem měla také při začínajícím těhu.

dianna90
Včera v 17:11
@bambule99

@bambule99 tyjo, něco bych tam vykoukala. Zkus zítra ráno stejným testem 😍

klokanka31
Včera v 18:19
@bambule99

@bambule99 Je tam 😃 zítra nebo za 2 dny zkus další, měla by sílit ❤

bambule99
autor
Včera v 18:24
@klokanka31

@bambule99 Je tam 😃 zítra nebo za 2 dny zkus další, měla by sílit ❤

@klokanka31 @dianna90 holky já mám obavy, že budu zklamaná:/

dianna90
Včera v 18:27
@bambule99

@klokanka31 @dianna90 holky já mám obavy, že budu zklamaná:/

@bambule99 naprosto chápu, taky jsem si myslela, že ty pocity na MS jsou pravé a test není možné aby byl +. Držím palce a ráno budu čekat na testování, věřím. 🍀🍀🍀

frantiska87
Včera v 18:52

@bambule99 a to cítíte kolem vaječníků, nebo jakovy vepředu dělohy?

bambule99
autor
Včera v 19:19
@frantiska87

@bambule99 a to cítíte kolem vaječníků, nebo jakovy vepředu dělohy?

@frantiska87 právě, že v předu

frantiska87
Včera v 19:38
@bambule99

@frantiska87 právě, že v předu

@bambule99 tak to držím palce! Mě vždy bolí oba vaječníky od ovulace až do ms. Teď to mám to samé, 5 dní po O, takže moc nedoufám.

anetacoufalova
Včera v 20:49
@bambule99

@bambule99 no ja tam vidím slabého ducha teda 😍