Krvácení/špinění a slabě pozitivní test. Máte zkušenost a vyšlo to?

19. led 2021

Ahojky, mám dotaz, včera mi vyšly slabý duchové na dvou různých testech. Sex 3.-4.1 a začala jsem krvacet 7.-6. Trochu více, ale jen na utření. Pak až do 10.1 úplně nepatrné špinění. 18.1 my vyšly ty testy a dnes 19.1 zase ráno docela krev na utření a pak 2x za den nepatrné zašpinění zase na utření. Test jsem ráno nezkoušela jelikož HCG prý roste každý 2. den. Měla jsem příznaky a mám chřipku tak se nechci ladivat léky, jinak bych si test nedělala. Na miminko netlačím a nesoustredím se na to. Jen mě to překvapilo. Mate také někdo zkušenost se špiněním takovým? A vyšlo to?
Příznaky jsem měla jen ze 11.1 co si vzpomínám zpětně se mi zvedl žaludek z jídla který miluji, pak časté močení a bolest podbřišku a nafouklý podbřišek. Moooc děkuji za vaše zkušenosti.

amazonkajanik
19. led 2021

Došla bych k mudr. I když má jít o "spineni",přeci jen je ho drobet víc,tak aby bylo vše v pořádku a něco se nepodcenilo . Zavolat,říct co a jak. Ono se lehko řekne, dnes je těžký jít k doktoru,nebo nejít s každou prkotinou, ale jak jde o nás ženské a tu spodní část,není radno si zahrávat ...

klokanka31
19. led 2021

Já když měla pozitivní test a špinila jsem, tak to bylo mimoděložní 😞

jjasmina
20. led 2021

U mě takhle začalo sp, ale nemusí to tak být u tebe, já bych zašla k dr