Který den cyklu míváte ovulaci?
Takový malý průzkum... Pokud používáte ovulační testy, sledujete bazální teplotu nebo nějak jinak zjišťujete přesný den ovulace...kolikátý den cyklu obvykle ovulace přijde? A jak dlouhé míváte cykly? Zajímalo by mě, jak často se ovulace vyskytuje mimo "průměr" tj. asi 14. - 15. den cyklu?
ja při cyklu 36dní jsem ji mela 21 DC ... a při 32DC jsem ji mela 17dc .. je to vážně zajímavy... a minulej cyklus byla 20DC a cyklus byl 31dni...a ted jsem otehotnela a ovu byla 21DC .. takže to mám važne zajímavý 😀
ovulace 10/11 DC, cykly tak 25/26 DC 😉
ovulace 12 DC, cykly 27/28
Minulý cyklus jsem ji měla 19DC, tento cyklus překvapila a mám ji 12DC, prostě jak kdy 🙂 Ale zaručeně ji poznám🙂 A délku cyklů mívám různou, vždycky se ms dostaví tak 2 týdny po ovu..
Já teda navíc sleduju děložní čípek a hlen..
Sledovaní čípku: http://www.rodina.cz/clanek5211.htm
http://www.rodina.cz/clanek3775.htm
Sledovaní hlenu: http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
Ovulace 9 - 10 DC, délka cyklu tak 20-22
Mám cyklus 34 dní a ovu jsem vypozorovala vždy kolem 20-21. DC, ale tento měsíc je to zvláštní, hlen se mi objevil už 9.DC ale testy ani měření teploty nesleduji, zatím necháváme volnější průběh
cyklus 50 dní - ovulace 37 DC
cyklus 32 dní - ovulace 20 DC
Takže není úplně vyloučená ovu, když už mám 22 DC a stále nic? dlouho jsem brala antikoncepci, pak byla těhotná, kojila, zase antikoncepce - mám tedy jen jeden csyklis na srovnání a to bylo cca 50 dní a to až na základě vyvolávací injekce ☹
Obvykle ovu 22. DC a cyklus 33-34 dni.
14 DC a 15DC jsme se trefili do černého, cyklus cca 29 dní
Ovulaci mívám přesně 16 DC, cyklus mívám přesně 28 dní🙂
já měla až 22 DC a cyklus 32-33
jak kdy,nekdy 14dc ,nejpozdeji 21dc.
Cyklus 28-30 dní, ovulace 15.-16. den 😉
podle bych to měla brát podle předpokládané doby početí tak někdy kolem 16-17DC při cyklu 28-29 dní
Ovu 15 - 25 den , cykly 28 - 38. Skoro každý měsíc je to jinak, potvora jedna !
cyklus cca 36-38 dní, ovu 21-24
cyklus 28 dní, ovluce 14-16
Holky, kdy bych mohla mít ovulaci když mám cyklus dlouhý 40 dní? Kolik je v jednom balení ovulačních testíku?
ovu 10-12 den, cyklus 25/27 dní
Cyklus mívám 25-27 dní a OVU tak 11-12 den plus minus.
Cyklus 54 dní-OVU 41 DC
Cyklus 36 dní-OVU 25 DC
Prostě pokaždé jinak 😕
obvyklý cyklus 31-34, ovulka 19-23 DC. luteální fáze konstantní 11-12dní.
Ale už jsem měla ovu i 32DC i 66DC..záleží v jaké životní fázi jsem (po vysazení HA, po porodu..)
Ahoj holky, prosím o radu, cyklus mám 28dni a potřebují zjistit ovulaci, už se snažíme 3měsíce není to dlouho,ale už bych si moc přála miminko🙂 prosím, minulý cyklus jsem ovulaci začla měřit asi pozdě protože jsem na ni vůbec nepřišla. Testy mě ji neprokázali :( bazální měřit nemohu pracuji na směny a není to časově možné stejně měřit. Hlen i čípek jsem kontrolovala byl jen mokrý výtok a mazlivý ne :( a čípek to nepoznám. Vím že mi nemůžete určit když ovulku mám ale když mám pravidelný cyklus a menstruaci tak by jste mě mohli navest +- den a pak si to člověk pohlídá 🙂 Ahoj tedy kdy to mám začít měřit po menstruaci? předem vam moc moc děkuji za ochotu.
máte někdo při pravidelném měsíčním cyklu 26dnj ovulaci třeba 15, 16 den? ? delam si testy od 8.dne zatím byla čárka porad slaba skoro nebyla vidět. včera už byla trochu silnější. dnes mám 13.den. Děkuji
ovulace 15 DC, cykly 29 - 30
Tak já jsem měla ovulaci každý cyklus jinak, ale bylo to přibližně v rozmezí od 20 do 35DC, cyklus kolem 30-50 dní .....
Já měla cyklus 35 dní a ovu 25DC..povedlo se hned.

ahoj, asi budu mimo tvou otázku, ale mě mudr říkal, že největší pravděpodobnost odtěhotnět je v rozmezí od 10. do 19. dne cyklu...přesně ti neřeknu, kdy jsem ji měla..nepoznám ji na sobě, ale používala jsem ovulační kalkulačku, ale spíš ze zvědavosti. Jo a cyklus jsem měla 31. - 33. dní.