icon

Léčitel jako pomoc k vysněnému těhotenství?

ruzicka06
13. kvě 2018

Pomohl vám některé k otěhotnění léčitel? Já jednou u jednoho byla, hned další měsíc jsem otěhotněla, ale v 6 tt to zamlklo....☹ Tak zvažuju opět návštěvu léčitele.

Strana
z2
cherris
13. kvě 2018

Nebo taky slušný bylinkář, možností je spousta. Pravda je, že někdy pomůže i naděje.

fujarka22
13. kvě 2018

Mne pomohl pan Hakl z Pátka u Poděbrad,po dvou letech jsem otehotnela hned mesic po jeho navsteve.Bohuzel jsem o miminko taky prisla ve 31tt.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@fujarka22 Tohoto pána už tu někdo dnes zmiňoval. To mě moc mrzí, co se Ti stalo...☹ Přeji hodně sil do příp. dalšího snažení!

dora13
13. kvě 2018

Osobne jsem v tomto strasne skepticka, nikdy jsem se nesetkala ve svem okoli s pribehem, kde by to proste nebylo jen vydelavani na lidskem zoufalstvi... Ono ne nadarmo se rika, ze lide, kteri opravdu lecivou moc meli, za to nikdy nic nechteli, viz treba zitkovske bohyne. Na druhou stranu, ver a vira tva te uzdravi, otehotneni je bohuzel hodne i o psychice a pokud tomu clovek veri, tak mu to pomoct muze...

normalnimatka
13. kvě 2018

a co si představuješ pod pojmem "léčitel"? 🙂 neplodnost se určitě dá řešit např. čínskou medicínou, a dalšíma alternativama a není to žádný šarlatánství... kdyby se to týkalo mě, určitě bych do toho šla.

fandysek_1
13. kvě 2018

@ruzicka06 nás je tady víc s takovým příběhem, chystám napsat pokračování 😀 my jsme byli stejný případ vše v pořádku stejně to nešlo a pak šup po měsíci užívání odvarů od číňanky jsem byla těhotná. Plně dokážu pochopit jak se člověk cítí a jaká je to beznaděj, kdo nezažije nepochopí a může se mu dotaz s léčitelem jako nepochopitelný. Já to chápu, proto žádnou variantu neodsuzuju. Zkus se těch rýpalek zeptat jak dlouho se snažily, že si dělají srandičky s guru, atd. Možná jsem nespravedlivá, ale někdy jsou ženy skutečně zbytečně rýpavé.

fujarka22
13. kvě 2018

@ruzicka06 jiz jsem pul roku po porodu v 11tt tak snad nam to vyjde tentokrat 🙂❤️

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@fandysek_1 Přesně o takováto slova mi šla..díky moc za podporu! Ano, když je žena zoufalá, zkouší vše...☹ kdo nezažije, nepochopí...☹ A ty rýpalky maj třeba doma už dítě...těm se to pak mluví....☹

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@fujarka22 Určitě, držím palce!!!! 🙂

labijoux
13. kvě 2018

U pana Hakla jsem byla s babičkou před 10lety, když už se vyčerpalo vse doktorske a opravdu to pomohlo, bylo to na doporučení a je pry vyhlášeny pomocí k těhotenství. V té době se čekalo 1,5měsíce na objednání .

rubika
13. kvě 2018

A po fyzicke strance jste v poradku? Ja prave chodim k takovemu "leciteli" co rovna lidi. A pracuje se znalostmi cinske mediciny. Ne nejake prenosy energii ci podobne veci. Ale spravi bederni obratle. Minule jsem mela posunutou panev o centimetr a pul na jednu stranu. Krcni pater atd.
Vim, ze nekomu tyto neviditelne problemy brani v otehotneni nebo udrzeni tehu. Tak bych to mozna zkusila i touto cestou.

jezz1e
13. kvě 2018

@jeklovka Tak není přesně napsáno, o jaké obratle mělo jít - třeba já mám po pádu z 10 m prasklý L5 (poslední bederní obratel) a za život ohrožující stav to nikdo nepovažuje, dokonce se to ani nijak neléčí.. 😉

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@labijoux
@rubika Holky vidím, že vy jste příklad toho, že to fungovat někdy fakt může 🙂

isabelafuentes
13. kvě 2018

Jaroslav Doubrava. Vygoogli si ho...

jeklovka
13. kvě 2018

@jezz1e No právě, není tam napsáno nic, z čeho by si člověk udělal obrázek o jeho práci. Vše jen všeobecné řeči. Šarlatán jak vyšitej.

jezz1e
13. kvě 2018

@jeklovka Na obranu i šarlatánů - zrovna těhotenství je (bohužel) opravdu velmi často "o hlavě". Takže pokud to zafunguje, ať si za to klidně těch 500-1000 vezme. Ono IVf vyjde mnohonásobně dráž a výsledek je taky nejistý..

@ruzicka06 - vyzkoušela jsem už leccos, pozitivní posun obecně cítím po čínské medicíně a akupunktuře, těhotná sice nejsem, ale aspoň se mi prokazatelně srovnal cholesterol. Třeba kineziologie byl velký propadák a reiki nepomohlo ani po ročním pravidelném docházení.

ruzicka06
autor
13. kvě 2018

@jezz1e Ono každýmu sedne asi něco jinýho...někdy člověk musí zkusit více věcí a zjistit, jestli mu pomůže spíše medicína a nebo nějaká alternativní metoda. A přesně jak říkáš, IVF je podstatně dražší a záruku na donošení zdravýho dítěte ti nikdo nikdy nedá...

jezz1e
13. kvě 2018

@ruzicka06 Já to tedy kombinuji. Teď tedy chodím na akupunkturu, stihla jsem asi 3 návštěvy před odběrem vajíček v rámci IVF a musím říct, že přestože bylo odebráno 25 folikul, byla jsem druhý den úplně v pohodě. Při předcházejícím odběru bylo folikulu 15 a druhý den jsem chodila bolestí v předklonu. Samozřejmě to může být prostě náhoda nebo důsledek jiné stimulace anebo vážně akupunktura funguje. Každé ivf nás stálo cca 25-30t, takže pár stovek navíc za "šarlatány" už mě nezabije 🙂

ruzicka06
autor
14. kvě 2018

@jezz1e Ano, také jsem pro to klidně kombinovat!

leki
14. kvě 2018

Ja bych za lecitelem sla. Jak pises, zkusit se ma vse. Co se muze horsiho stat, nez ze vyhodis penize do vzduchu? Me rodine a blizkenu okoli uz lecitele pomohli, znam i dva lidi, kterim doktori rekli, ze uz konecna a lecitel je z toho vicemene dostal (resp kamoska je ted ve fazi zlepsovani). Bohuzel je ale hodne lidi, co to maji jako business a umi hodne dobre odhadnout lidi, co jim rict a tak. Ze chce lecitel penize, no a co, taky musi z neceho zit a vetsinou nemaji na kazdou hodinu noveho klienta, 8 denne a urcite potrebuji i oddech, vycistit si hlavu, nacerpat energii atd.

ruzicka06
autor
14. kvě 2018

@leki Já právě také znám lidi, co jim léčitel pomohl, ať už se stejným problémem nebo s něčím jiným než u mě. Mě pomohl a to je pro mě důležitý. Já to totiž brala i jakoby pokec u psychologa, což mi strašně moc pomohlo.

jednaholkaa
14. kvě 2018

Holky, ja ted byla na kraniosakralni terapii. Za me zazrak na psychiku! A pry to leci i telo.. to teprve uvidime. Rok jsem brecela po svym psovi co me umrel, jeste i den pred osetrenim. A ted uz nic. Klidne se divam na jeho fotky a uz to se mnou ani nehne..dostali to ze me, velka uleva.

ruzicka06
autor
14. kvě 2018

@jednaholkaa Já věřím, že to do sebe něco májí tyhlety alternativní metody. Ať už obyč léčitel, čínská medicína nebo tady ta terapie, jak píšeš. Ale každému vyhovuje něco jiného. Ale já zastávám názor, že člověk může zkusit různý věci a nemusí tím pádem hned zatracovat klasikou medicínu.

jednaholkaa
14. kvě 2018

@ruzicka06 No hlavne v tech situacich kdy jsou oba "zdravy" 🙂 Zdravy, tak proc to nejde? Asi se jenom nenasla pricina ze jo.. klasicka medicina je na nektery veci podle myho nazoru kratka 🙂

fandysek_1
14. kvě 2018

@jednaholkaa my byli skutečně zdravý, gentika, spermie, ovulace vše bylo jak by mělo být a stejně to nešlo. Číňanka pak našla oslabené dráhy, ale to s normální medicínou nelze srovnávat. Klasická medicína nehledá příčinu.

ruzicka06
autor
14. kvě 2018

@fandysek_1 Jo tak to máme asi stejný - spermiogram, genetika, i můj cyklus - vše v normálu, žádná vada! A taky nevíme, proč to už 2 dopadlo špatně...☹ Přesně jak říkáš, někdy je klasická medicína dost krátká na problémy člověka. Blbý je, když ti dr. na gyndě řekne, že ti momentálně nemá jak dále víc pomoci...☹ Jediný, že to můžeš zkoušet znovu a doufat...☹ I když má jako pravdu, ale stejně mě to rozbrečelo......☹

fandysek_1
14. kvě 2018

@ruzicka06 mě můj gynekolg řekl, ať si najdu jiného chlapa, od té doby jsem tam nebyla a mám nového gynekologa. Zkus posílit ledviny. Může to mít vliv na delohu.

ruzicka06
autor
14. kvě 2018

@fandysek_1 No to si děláš srandu, že Ti dr. je schopný něco takový říct?? Tak to je síla, za takovou ,,radu" bych ho poslala někam...jo může na to mít vliv více věcí, ještě tak vědět, který to jsou..☹ Ale u mě také hraje dost velkou roli si myslím psychika. Tak nějak podvědomě to cítím, že ten strach tam ve mě je, i když se snažím myslet pozitivně..

fandysek_1
14. kvě 2018

@ruzicka06 no psychika je pěkná potvora. Mě to tcm pomohlo i psychicky.

ruzicka06
autor
14. kvě 2018

@fandysek_1 Jj, bohužel psychiku ti klasická medicina asi moc nevyléčí...proto není na škodu nějaká alternativní medicína.

Strana
z2