icon

Léky pro podporu početí. Kdo má zkušenost s Clostylbegytem a Duphastonem?

jmenujiseklara
12. led 2021

Ahoj holky,

Dostala jsem léky na podporu početí, má někdo prosím
zkušenost s Clostibelgyn a Duphaston?
Pomohl k otěhotnění?
Četla jsem že často mají páry dvojčata?!?!
A celkový názor je to 50%/50%😞

Léky pro podporu početí. Kdo má zkušenost s Clostylbegytem a Duphastonem?
klokanka31
•
12. led 2021

@jmenujiseklara Jojo, pár let jsem tohle brala. A mně osobně to nepomohlo... Až když jsem to přestala brát, tak jsem pak otěhotněla přirozeně... Ale prý hodně lidem to pomůže.

bomo1
•
12. led 2021

@jmenujiseklara Brala jsem pouze clostil ve stejnem dávkování jako ty, na druhý cyklus jsem otěhotněla. U mě byla příčina neplodnosti anovulační cykly a reagovala jsem na něj dobře, žádné vedlejší účinky a uzrál mi vždy jeden dominantní folikul. Vícečetné těhotenství to způsobuje spíš při vyšších dávkách, když na nízké nereaguješ.

e7
•
13. led 2021

Mě pomohl clostilbegyt hned napoprvé. Měla jsem problém se štítnou žlázou tak jsem neměla menstruaci a doktor mi nabídl tuto variantu 👍 teď tu držím 2,5 měsíční miminko ❤️

kvetuska145
•
13. led 2021

@jmenujiseklara napisu mou zkusenost, brala jsem 6 mesicu duphaston, uplne stejne davkovani jako ty, a posledni mesic kdy jsem to nebrala se zadarilo ale nedopadlo. Rok jsme to zkouseli bez nej a od leta jezdime do caru a ted to budu zkouset taky clostikem a duphastonem. Tak snad to zabere🤗 jinak svagrova mela taky dlouhy cyklus brala clostik a ten mesic kdy ho nebrala, tak otehotnela. Mne dr rikal, ze muze mit ucinky do tri mesicu. Tak drzim moc moc palce☺️ Aby jsme dalsi mesic tady davaly fotky s //❤️

nikyliz
•
15. únor 2021

Clostil vyšel napoprvé, nemohla jsem tomu ani věřit