Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?
Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
Já, jsem 9DPO, test dnes ráno negativní, tak asi nic 🤷♀️
já se taky přidávám
@siima12 nic nevidím, ale fotka muze klamat, navic je brzy. Prsa nebo brisko boli?
Ja teda dneska 7DC takze nam radovanky zacnou za par dnu 😉😘
Já měla včera ovulaci, tak teď 14 dnů do Ms, snad nedorazí🙏
Pokračujeme dál spolu 😍🙏 1DC…
@vercaaevzen mně třeba testy pořádně ducha ukazovaly 11-16dpo
Do té doby také nic.
@koko123 děkuju 😊 já nikdy moc hledačka duchů nebyla. U dcery jsem si udělala první test až po vynechání MS a úplně dálnice to teda nebyla. Tak snad. MS má přijít ve středu tak doufám, že nepřijde 😊
Taky, taky.. teď jsem si prošla biochemickým těhotenstvím a to mě teda hodně zranilo, 10 dní spozdeni, na testech krásně sílící čárky. I digitální cler blue ukazoval týdny, po desti dnech jsem začala krvácet a doktor na utz neviděl vůbec nic. Byla to veliká rána pod pás, skoro rok se snažíme o druhé dítě. Už jsem si říkala, že to vzdam a že nám asi není souzeno, no ale víte, jak to je...
Dnes 10 DPO a test sněhobílý 🤷♀️
@siima12 Jojoo poslední večer to vypadá dobře. Každopádně ovu prý přichází od testu za 24-48 hod. Je to napsané i v příbalovém letáku.
@nicoleluan Já se právě v tom moc nevyznám tak nevím kolikátý den po ovulaci jsem.😁 MS nechodí na den přesně. Minulá byla 30 září
@spygy mužů se k vám taky přidat dnes po 14 dnech zpoždění dorazila
Ahoj holky, já se přidávám. Mám doma 2letou holčičku a začínáme se snažit o druhé, momentálne čekám v blízkých dnech ovulaci. Všem držím palce 😊
Zdravím holky, tak jedeme nanovo. Dnes 1DC 🙂
@carolineg1 určitě můžeš 😉
@siima12 podle ovu testu jsi mela ovulaci pozde, 22 DC takze 23-24 DC a to by se na testu zatim neukazalo. Dojud nedojde MS, nadeje zustava.
@spygy ale aktivní moc nebudu nemerim bt nedělám ovu testy jen ke konci tt
@carolineg1 tak to já taky neměřím teplotu, neměla bych na ti oo ránu čas 😆 jen od10DC dělám ovutesty, těhu testy nedělám vubec

Já se hlásím 🙋♀️😊 teď jsem 7 DPO ovu byla 20 října