icon

Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?

spygy
27. říj 2022

Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....

Strana
z13
viki999
15. pro 2022

@katerinaaa87 co studuješ?
Zítra to mám dostat, udělala jsem si obrovský aperol, zapijim zal.. začnu brát leky, co se s těhotenstvím vylučují, odkládala jsem to jen kvůli tomu.. ale nemá to už smysl..

katerinaaa87
16. pro 2022

@viki999 nestuduju. Ucim.
A mas to vazne? Jakoze je uz musis zacit brat? Ovulace pres svatky bude "kouzelna" 👌👩‍❤️‍💋‍👨

viki999
16. pro 2022

@katerinaaa87 a co učíš? 🙈☺️
No, mohlo by mi to mírně zlepsit kvalitu zivota, na to co mě trápí nejvíc stejně není lék..

carolineg1
17. pro 2022

Dnes 1dpo

martina_cz
17. pro 2022

@carolineg1 já cca 10dpo

carolineg1
17. pro 2022

@martina_cz tak to už můžeš i testnout ne?

carolineg1
17. pro 2022

@martina_cz já chci počkat na silvestra

martina_cz
17. pro 2022

@carolineg1 dneska klesla bt a na testu bílo, takže nasazuju duphaston radši už dneska a objednala jsem si gynex a mám tu inofolic věřim v příští cyklus 🙏🏼✊🏼

viki999
17. pro 2022
katerinaaa87
17. pro 2022

@viki999 ekonomiku.

Hm... kvalita zivota mirne...asi bych to miminko nevzdavala, kdyz to neni takovy zasadni rozdil a prejes si jej.

lipline
19. pro 2022

@martina_cz můžu s zeptat na jaký bereš duphaston? to je taky progesteron jak utrogestan ne?

lipline
19. pro 2022

Na jaký problém tam mělo být 😉

martina_cz
19. pro 2022

@lipline ano, mám krátké cykly, ovulaci už při ms a cykly nepravidelné.

lipline
19. pro 2022

@martina_cz už sem četla i na skupině jak to máš 🙂 Děkuji za odpověď, mě právě zarazilo že jsi 10DPO a nasazuješ a já vlastně 10 DPO vysazuju...Ale každá to máme prostě jinak tak to má svůj důvod 🙂

martina_cz
19. pro 2022

@lipline původně jsem měla nasazovat 11dpo, ale měla jsem pocit že by došla ms a mám ho napsaný do března a pak se uvidí. Na jaký problém ho máš ty?
Hlavně někde se píše že blokuje případnou ovulku, ale dr jsem se zapomněla zeptat, nevíš jak to je? Já už jsem z toho celkem otrávená, dcera se nám povedla 3tí cyklus po vysazení ha, teď jsem ji nebrala tak jsem myslela že to naopak půjde líp.

lipline
19. pro 2022

@martina_cz právě že by to případně vyblokovalo ovulaci, takže já nasazuji 16Dc a pokud je pozitivní ovu test později tak 2 dny po pozitivním testu a beru 10 dní a pak v případě negat. těh. testu vysadit aby to neblokovalo ms, dva dny po vysazení dostanu ms...ale já to mám právě na udržení případného těhotenství, u prvního sem měla problém a brala sem ho taky... tak mi ho teď napsala taky když to pár měsíců nevyšlo.... takže já beru od 16Dc 10 dní...

martina_cz
19. pro 2022

@lipline já ho u první brala taky, od termínu ms jsem špinila a brala jsem ho do 11tt

Já mám nasazovat 3dny po ovulaci pokud vim kdy byla a doufám, že se trošku posune ať je aspoň po ms 🙏🏼

lipline
19. pro 2022

@martina_cz psala jsi že jsi objednávala Gynex že? Já mívala ovulku 18-20 den, a 1 měsíc užíváni a měla jsem ji hned 15dc, další měsíc jsem ho nebrala a zase se posunula na 17Dc, takže pokud se teď nepovedlo, tak příští měsíc ho nasazuju zpět.... nechtěla sem ho kombinovat s utrogestanem, ale nemělo by to vadit...

martina_cz
19. pro 2022

@lipline jojo objednala, nikdy jsem ho nebrala. U dcery stačil kontryhel a maliník a povedlo se hned, teď jsem ten maliník ješte nezkoušela a mám na další měsíc inofolic. Pokud by mi vyšel ok ten hormonalni profil, tak manžel dostal žádanku na spermio. Docela jsem se divila, že mi dal dr takhle všechno hned a to jsem tam šla kvuli nepravidelný ms. Teď chci nasadit ten inofolic, gynex a duphaston.

carolineg1
20. pro 2022

@lipline mě to třeba cyklus úplně rozhodilo, znáš Bachovy Essence?? Za mě boží věc

carolineg1
20. pro 2022

Holky snažilky chtěla bych vám doporučit Bachovy Essence jsou neuvěřitelné. Pokud chcete více info poradím, ale pracují s informacemi a rodovými problémemy, jsou přírodní já mám třeba to luno ženy a partner mužský princip. Je toho více a ráda podám info

martina_cz
22. pro 2022

Ahoj holky, tak já 1dc a začínám s gynexem s inofolikem
a duphaston od 16dc

vercaaevzen
22. pro 2022

Včera jsem měla dostat menstruaci. Nikde nic. Pms nic. Testy negativní. Tak nevím 🤷‍♀️

Strana
z13