Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?
Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
@viki999 nestuduju. Ucim.
A mas to vazne? Jakoze je uz musis zacit brat? Ovulace pres svatky bude "kouzelna" 👌👩❤️💋👨
@katerinaaa87 a co učíš? 🙈☺️
No, mohlo by mi to mírně zlepsit kvalitu zivota, na to co mě trápí nejvíc stejně není lék..
Dnes 1dpo
@carolineg1 já cca 10dpo
@martina_cz tak to už můžeš i testnout ne?
@martina_cz já chci počkat na silvestra
@carolineg1 dneska klesla bt a na testu bílo, takže nasazuju duphaston radši už dneska a objednala jsem si gynex a mám tu inofolic věřim v příští cyklus 🙏🏼✊🏼
@katerinaaa87 1DC
@viki999 ekonomiku.
Hm... kvalita zivota mirne...asi bych to miminko nevzdavala, kdyz to neni takovy zasadni rozdil a prejes si jej.
@martina_cz můžu s zeptat na jaký bereš duphaston? to je taky progesteron jak utrogestan ne?
Na jaký problém tam mělo být 😉
@lipline ano, mám krátké cykly, ovulaci už při ms a cykly nepravidelné.
@martina_cz už sem četla i na skupině jak to máš 🙂 Děkuji za odpověď, mě právě zarazilo že jsi 10DPO a nasazuješ a já vlastně 10 DPO vysazuju...Ale každá to máme prostě jinak tak to má svůj důvod 🙂
@lipline původně jsem měla nasazovat 11dpo, ale měla jsem pocit že by došla ms a mám ho napsaný do března a pak se uvidí. Na jaký problém ho máš ty?
Hlavně někde se píše že blokuje případnou ovulku, ale dr jsem se zapomněla zeptat, nevíš jak to je? Já už jsem z toho celkem otrávená, dcera se nám povedla 3tí cyklus po vysazení ha, teď jsem ji nebrala tak jsem myslela že to naopak půjde líp.
@martina_cz právě že by to případně vyblokovalo ovulaci, takže já nasazuji 16Dc a pokud je pozitivní ovu test později tak 2 dny po pozitivním testu a beru 10 dní a pak v případě negat. těh. testu vysadit aby to neblokovalo ms, dva dny po vysazení dostanu ms...ale já to mám právě na udržení případného těhotenství, u prvního sem měla problém a brala sem ho taky... tak mi ho teď napsala taky když to pár měsíců nevyšlo.... takže já beru od 16Dc 10 dní...
@lipline já ho u první brala taky, od termínu ms jsem špinila a brala jsem ho do 11tt
Já mám nasazovat 3dny po ovulaci pokud vim kdy byla a doufám, že se trošku posune ať je aspoň po ms 🙏🏼
@martina_cz psala jsi že jsi objednávala Gynex že? Já mívala ovulku 18-20 den, a 1 měsíc užíváni a měla jsem ji hned 15dc, další měsíc jsem ho nebrala a zase se posunula na 17Dc, takže pokud se teď nepovedlo, tak příští měsíc ho nasazuju zpět.... nechtěla sem ho kombinovat s utrogestanem, ale nemělo by to vadit...
@lipline jojo objednala, nikdy jsem ho nebrala. U dcery stačil kontryhel a maliník a povedlo se hned, teď jsem ten maliník ješte nezkoušela a mám na další měsíc inofolic. Pokud by mi vyšel ok ten hormonalni profil, tak manžel dostal žádanku na spermio. Docela jsem se divila, že mi dal dr takhle všechno hned a to jsem tam šla kvuli nepravidelný ms. Teď chci nasadit ten inofolic, gynex a duphaston.
@lipline mě to třeba cyklus úplně rozhodilo, znáš Bachovy Essence?? Za mě boží věc
Ahoj holky, tak já 1dc a začínám s gynexem s inofolikem
a duphaston od 16dc
Včera jsem měla dostat menstruaci. Nikde nic. Pms nic. Testy negativní. Tak nevím 🤷♀️

@katerinaaa87 co studuješ?
Zítra to mám dostat, udělala jsem si obrovský aperol, zapijim zal.. začnu brát leky, co se s těhotenstvím vylučují, odkládala jsem to jen kvůli tomu.. ale nemá to už smysl..