Listopadové snažení 2022: Kdo pokračuje?
Tak kdo stále pokračuje se mnou....aneb hurá do dalšího snažení....
@adelajda189 Já tam ducha hezkého vidím
Mě právě mamatest ducha ukázal vždy když jsem těhotná byla a pak silil jinak při neúspěchu bylo bílo...
@adelajda189 vidim, tak snad bude silit
Holky, tak u mě z toho nic nebude. Očekávám ms každým dnem, na mamatestu ani ťuk. Dneska 13dpo.
@katerinaaa87 to mě mrzí, sť je brzo líp 🌸
@martina_cz ach jo... ale spouste maminek tady testy ukazaly // pozdeji...
@katerinaaa87 bolí mě už i záda na ms, ale snažíme se chvilku takže si z toho nic nedělám. U první to taky nevyšlo hned.
@katerinaaa87 pěkný… mě už zesílily spineni na MS a přitom prsa porad bolí (při standardní ms o nich nevím), to tělo uz si dela úplně co chce…
Zkouselas i tehotensky? Nebo ten až zítra?
@martina_cz to mě mrzi, potkáme se příští měsíc 🙂
@viki999 nezkousela, vzdala jsem to. Vcera mi dosel posledni definitivni priznak MS (oproti tehu) - pubertalni pleť ...🤦♀️
Jeste resim i to, jestli to neni osud a nezustaneme fakt u jednoho. Porad se to ve me pere. Misto teseni je to zklamani kazdy mesic a pritom je nam ve trech fajn.
Moc drzim, at se ti podari brzy, nejlepe pod stromečkem uz mit prukazku🤩
Holky dnes jsem byla na první kontrole. Podle ultrazvuku 5+5 zatím nebylo vidět❤️ Na další kontrolu jdu 24.11 na moje narozeniny tak by byl pro mě krásný dárek tam vidět ❤️
@spygy ja mám 14 DC dnes a vypadá to na ovulaci...dáváme tomu tak nějak do konce roku ale na umělé nejdem.
@siima12 to je ještě brzy ❣️
@katerinaaa87 děkuji, také je to u nás takové, ze případně zůstane u jednoho… Ja jsem z nej věcně na mrtvici, tak třeba to tak proste nemá být 🤷🏻♀️
Ahoj holky, tak dneska 1dc jak jsem očekávala.
@martina_cz 😞😞
Jsem tak nervózní, že hledám snad i nemožné. Chci se zeptat, zda taky někdo třeba neměl nebo tak. Včera večer několikrát hnusná pichlavá bolest v podbřišku, ale chvilinku. Ok, roztahuje se děloha 😃 ale od té doby, žádné tlaky v podbřišku ani nic 🤔 🤦♀️ picne mě ze sebe 😃 ale říkala jsem si, zda máte zkušenost.
@carolineg1 výtok a bolest v podbříšku může být určitě ovulace. Se zády nevím to nemám zkušenost. A nezkoušela jsi ovu test?
@siima12 já už netestuju učím se poznat svoje tělo
I ja dnes 1DC...
@katerinaaa87 Ja cekam zda zítra bude 1DC, protože nakonec se MS nerozjela 🙄

@adelajda189 nemáš k dispozici jinou značku? Mamatest je expert na duchy 😕 každopádně nějaký náznak něčeho se mi zdá, že tam je