Lubrikační gel Babystart. Zkušenost?

nikishkaaaa
3. říj 2020

Holky, řeším takovou věc, s manželem se snažíme o mimčo, ale bez lubrikačního gelu mě styk pálí a je bolestivý. Problém je, že jsem četla, že klasický lubrikační gel, může početí do jisté míry ztížit. Chtěla bych začít tedy používat lubrikační gel pro podporu početí a vybrala jsem Babystart fertilsafe plus, přiznám se, že hlavně kvůli ceny. Má s ním někdo zkušenost? Všude se dočítám jen o Conceive plus, ale o tomhle ne. Díky moc za případné názory.

lentilkah
3. říj 2020

My se bez lubrikantu take neobejdeme a mam vyzkouseny ten Conceive plus. Dvakrat se nam zadarilo hned prvni mesic (prvni tehotenstvi bohuzel nedopadlo). Ted se chceme snazit znovu a uz ho mam koupeny.
Myslim si, ze je ale celkem jedno, ktery gel vezmes, budou na podobnem principu.

nikolaa123
7. říj 2020

@nikishkaaaa Ahoj mám zkušenost s Conceive Plus 😊 a po roce snažení a veškerých hormonů a prášku jsme jeden měsíc zkusili Gel a zadarilo se🌼😊

agneska7
7. říj 2020

Taky mám zkušenost jen s conceive + a myslím že díky němu máme syna 😊 .... Koukala jsem na bazárek tady mk a je tam jedna nabídka nového balení za 400 Kč ... Projed třeba i bazarky ( samozřejmě jen nové balení 😁) některé mamky to třeba koupily a nestihly použít .... Já tehdá kupovala jen malé balení 30 ml ale to už na není nikde nemůžu najít

lotosek
7. říj 2020

Já mám ten Ritex, co prodávají v DM. Už se několikrát povedlo, ale bohužel neudrželo. 😖

nikishkaaaa
autor
8. říj 2020

@lotosek děkuji! Já prodělala jedno zamlklé a vím, jaka je to ztráta :( moc mě to mrzí a přeji moc pěsti, ať už to konečně dopadne!

marketanova
20. říj 2020

Tak to nemám, ale slyšela jsem o tom, já s přítelem teda pořád jedeme ty klasické a užíváme si vlhkého sexíku🙂

lentilkah
20. říj 2020

@marketanova Pokud se snazite o dite, tak ty klasicke mohou brzdit spermie, stejne jako treba sliny.