Lze otěhotnět těsně před menstruací? Diskuse a zkušenosti.
Zdravím všechny,
Je tady nějaká maminka, která otěhotněla těsně před dostáním MS? 😅
Aktuálně jsme v situaci, kdy jsme s přítelem čekali na nový cyklus, abychom se začali snažit o druhé miminko. Bohužel toto čekání trvá věčnost a já mám nyní 5 dní zpoždění. Břicho mě pobolívá už třetí den jako při známce, že MS přichází, ale pořád nic.
Většinou mám MS přesnou nebo maximálně 2 dny zpoždění. 🤔
Napadlo mě to, že jsme měli den před očekávanou MS s přítelem sex a já mu dovolila, aby jej na konci nepřerušoval 😅 tak jsem si pro jistotu včera udělala těhotenský test, ale byl negativní. Ovulaci většinou mívám 15.-17. den cyklu.
Dneska jsme jeli na výlet a v autě se mi udělalo lehce nevolno (možná kvuli jízdě v autě). I přesto mám někde hluboko v mysli, že jsem takový pocit měla i v začátku těhotenství se synem.
Předem děkuji za odpověď 🥰

@anet_98 Trénuj trpělivost, celé těhotenství je jedno velké čekání... na srdíčko, na další ultrazvuk, na první screening, na první pohyby... často i na porod. Co je těch prvních pár dní proti dalším 9 měsícům 😀
@petulkadodo já vím, jednou už jsem těhotná byla, ale mezi těmi kontrolami už jsem alespoň věděla, že těhotná opravdu jsem 😅teď nevím, jestli jsem těhotná nebo mám nějaký zdravotní problém 🙈
@anet_98 já ,měla zpoždění asik 12 dní ,test negativní volám na gyndu že potřebují vyvolácku , doktror mi řekl že o tehu se nejedná ,ale že tam mám tekutinu a že to není tehu , říkám to asik ne když test negativní , říká že mi veme rádci krev i ,a dal mi injekcí,ale já po injekci to po každé do 4 dnů dostanu říkám si co to je stojím u lékárny a něco mi říká udělej si test a po 17 dnech dvě čárky se ukázali ;),já šoku jak je to možné když říkal že krev negativní ... volám mu a říká mi že ať si za dva dny udělám další test a zavolám no šla na krev a byla pozitivní 22.12. ,takže na ultrazvuk první sem šla na začátku 6 TT v lednu na začátku;),..tak sem vzjedava co budeš mít dej vědět ;)
@kristousenecek já jsem zatím dle testu (11DPO) stále negativní 😕 dr kontrolu bych měla mít 16DPO, tak snad tam něco bude vidět a nebo bude pozitivní test 🙈 snažím se na to nemyslet aby to rychle uteklo, ale začínám se bát, jestli to není nějaká chystá nebo jiný zdravotní problém 😔
Tak holky, MS přišla 😅 snažení tedy proběhne hned MS jak skončí a snad už další nepřijde 🥰
@anet_98 to mě mrzí ,ale tak to vyjde teďka už ;)

@bledulka84 rozhodně budu ještě testovat a pak uvidíme, co ult příští týden na gyndě. Tohle čekání je tak neuvěřitelně dlooooouuuuheeee 😔