Lze udělat těhotenský test před očekávanou menstruací?
Ano je tu tolik diskuzní o tom ale i tak se zase přidám 😅 zítra to budou 3 dny do Ms a jsem hrozně zvědavá pač mám citlivější prsa a to nemívám, dokonce nemám chuť na sex a ani na masturbace, což je u mě hodně neobvyklé. Myslíte že by z ranní moči už mohlo něco ukázat a nebo prostě počkat do Ms. Kdyžtak mě aspoň podpořte 😅
ukázat může (podle mě pokud jsi těhotná, tak je dost velká pravděpodobnost, že ukáže - nebo aspoň u mě to tak bylo), řešíš to tak jako tak, tak proč to nezkusit
Já bohužel nic nevidím, možná zkus ještě fotku vic na světle
A kolik jsi dpo ?
Aplikací se nemůžeš řídit, já podle aplikace.bych měla mít ovu 12,13dc a naposled jsem měla 19dc ....to bych neotehotnela nikdy protože frekvence styku je u nás se 3 dětmi mizerná a 19dc bysme se už nesnažili ...takže otázkou je,kdy ovulace opravdu reálně byla ,ale nějaký náznak stínku tam teď vidím, tak uvidíš zítra, nebo klidně ještě večer
Podle aplikace je to na dvě věci test je negativní zatím
Vím ze mi asi věřit nebudete ale s aplikací to mám vždy na stejno 🙂 vždy když mám ovulaci bolí ne břicho atp…a vždy to mám stejně s aplikaci 🙂
Mě to přijde jako mini duch takového jsem měla i já 9 dpo zítra mě čeká první kontrola 🙂 držím palečky
No mě třeba bolí břicho už tak 5 dní před ovulací.... hlen mám .....
Na ms čekat nemusíš, zkoušej dál ať máš k porovnání jestli sílí, 9dpo už mívám pozitivní I digitální clearblue ,zkus klidně další test
Ten test je opravdu negativní. PO limitu se výsledek opravdu neodečítá a test se vyhazuje do koše. Proč to tam je? - Je tam ryska v místě, kde se objevuje pozitivní čárka - ale ta ryska je prázdná = není naplněná barvou, to znamená, že Hcg neprodukuješ. Jednoduché. Žádný čert se v tom vyznat nemusí. Chápu, že každá chce aspoň "něco" najít...
@rosalindamelinda Musím napsat že paní má pravdu, takových výsledků jsem měla mraky, radovala jsem se že asi konečně to vyšlo, ale za pár dnů ms přišla, Už testují nějakou dobu takže se v těch testech význam pokuď tam není aspoň slabá růžová čárečka tak to neberu jako pozitivní,
@rosalindamelinda minulý měsíc sem dělala v termínu a byl negativní a i po pár hodinách tam nebyla takto viditelná čárka jako je na tomto. Tak se omlouvám za zvědavost. 🙂

50/50 někomu ukáže někomu ještě ne vyzkoušet a uvidíte každopádně když by to byli příznaky od TT test by vám měl už něco ukázat