icon

Máte dobrou zkušenost s NosiFol Forte?

berushe14
25. čer 2017

Zdravím Vás ženy. Chtěla jsem se zeptat na Nosifol jestli jste některá měla pozitivní zkušenost a za jak dlouho se Vám to povedlo. Snažíme se devaty mesic a zkoušela jsem snad vše. Rady typu puste to z hlavy nepomáhají.

luska__
25. čer 2017

@berushe14 základ je, jestli víš, ze funguje ovulace 🙂
Ja nosifol brala- ale myslim si, ze mi nijak nepomohl. U me ovu nebyla v pořádku

berushe14
autor
25. čer 2017

No zatim sem na testech nebyla doktor to chce řešit až po prazdninach

lisianne
25. čer 2017

Nám pomohl ke štěstí. Pak je ještě Inofolic a levnější Fertiprona. Vše na stejné bazi- obsahují inositol.

berushe14
autor
25. čer 2017

@lisianne a jak dlouho jsi ho brala? Bez si zjistila že jsi tehu?

jitule1977
25. čer 2017

Já jsem brala Fertipronu a za 2 měsíce byly 2 čárky, teď tu mám 6 měsíční princeznu.

berushe14
autor
25. čer 2017

@jitule1977 no tak snad pomůže i Nosifol. Ten mi doporučil doktor. Uvidíme.

jitule1977
25. čer 2017

@berushe14 Já brala i Nosifol, ale ten je dost drahý a můj gynekolog mi doporučil Fertipronu s tím, že je to stejné jako Nosifol, jen levnější, protože je česká.

berushe14
autor
25. čer 2017

No doberu balení a zkusím to co radis. Kolik ona stojí?

corry21
25. čer 2017

@berushe14 ahoj, měla jsem doporučený nosifol, užívala jsem fertipronu protože je levnější a má stejné složení. Tehotna jsem byla do dvou měsíců pravidelného užívání. Mrkni na net na cenu, nosifol kolem petikila, fertiprona asi půlka.

berushe14
autor
25. čer 2017

Dala jsem za Nosifol 650

berushe14
autor
25. čer 2017

To si nemůžu dovolit brát tři měsíce nejsem onasis

kjp
25. čer 2017

Brala jsem nosifol několik měsíců. Při ovulaci mě pak bolelo dost břicho, možná ty folikuly fakt rostly líp... Otěhotnět se mi teda nepodařilo, chyba byla zřejmě jinde.

berushe14
autor
25. čer 2017

@kjp takže miminko nepřišlo?

kjp
25. čer 2017

Chodila jsem i víc jak půl roku každý měsíc k doktorovi na kontroly folikulů, píchala pregnyl a všechno vždy vypadalo ukázkově. Chtěla jsem to ještě vylepšit tím nosifolem...a stejně nic. Po čtyřech letech pokusů jsme šli na IVF a máme syna na první pokus.

berushe14
autor
25. čer 2017

@kjp snad se nám to zadari . Počkám ještě rok a zkusíme ivf ale vůbec netuším tu cenu. Snad to není sto tisíc.

kjp
25. čer 2017

Nás to vyšlo s úhradou od pojišťovny do dvaceti tisíc... Sto to není 😀

berushe14
autor
25. čer 2017

Tak to se dá. Ale ještě budeme zkoušet.

kjp
25. čer 2017

@berushe14 Ještě se to může povést přirozeně, přeju ti to. Možná to chce fakt jen ten klid...i když dobře vím, že být v klidu prostě nejde😀

berushe14
autor
25. čer 2017

@kjp to si pis ze nejde. Neumím myslet na nic jiného a jsem z toho smutna

lisianne
25. čer 2017

@berushe14 brala jsem Nosík cca 3 měsíce hned jak jsme se začali snažit, třeba by to bylo i bez něj, ale ovulku jsem měla tedy pořádnou.

lisianne
25. čer 2017

@berushe14 mrkni na bazárek, tam bývají všechny 3 za dobrý peníz od holek, které prodávají přebytky. 😉

corry21
25. čer 2017

@lisianne jojo je fakt ze příznaky ovulace byly fakt hodne

berushe14
autor
25. čer 2017

Já ho beru tři dny a ovulaci bych měla mít v úterý ale je fakt že me boli bříško vic nez pri normální ovulaci. Ale nejsem blázen abych věřila ze se to povede hned😉

lisianne
25. čer 2017

@berushe14 jj, tak jsem to měla taky.

arwen_arina
26. čer 2017

Nebyl mi k nicemu🙂 otehotnela jsem presne ve chvili,kdy jsem si rekla,ze na to kaslu:D

berushe14
autor
26. čer 2017

@arwen_arina jak se to dělá. Každý.mi to rádi ale já s tím sednout neumim

arwen_arina
26. čer 2017

@berushe14 zacala jsem hubnout🙂 a slo mi to (narozdil od ted:D), nakoupila si furu novych hadru a rikala ai,jen at neotehotnim,jinak se do toho nevejdu🙂 a hned do tydne se povedlo

berushe14
autor
26. čer 2017

@arwen_arina tak to se mi libi😉