Máte dobrou zkušenost s NosiFol Forte?
Zdravím Vás ženy. Chtěla jsem se zeptat na Nosifol jestli jste některá měla pozitivní zkušenost a za jak dlouho se Vám to povedlo. Snažíme se devaty mesic a zkoušela jsem snad vše. Rady typu puste to z hlavy nepomáhají.
No zatim sem na testech nebyla doktor to chce řešit až po prazdninach
Nám pomohl ke štěstí. Pak je ještě Inofolic a levnější Fertiprona. Vše na stejné bazi- obsahují inositol.
Já jsem brala Fertipronu a za 2 měsíce byly 2 čárky, teď tu mám 6 měsíční princeznu.
@jitule1977 no tak snad pomůže i Nosifol. Ten mi doporučil doktor. Uvidíme.
@berushe14 Já brala i Nosifol, ale ten je dost drahý a můj gynekolog mi doporučil Fertipronu s tím, že je to stejné jako Nosifol, jen levnější, protože je česká.
No doberu balení a zkusím to co radis. Kolik ona stojí?
Dala jsem za Nosifol 650
To si nemůžu dovolit brát tři měsíce nejsem onasis
Brala jsem nosifol několik měsíců. Při ovulaci mě pak bolelo dost břicho, možná ty folikuly fakt rostly líp... Otěhotnět se mi teda nepodařilo, chyba byla zřejmě jinde.
Chodila jsem i víc jak půl roku každý měsíc k doktorovi na kontroly folikulů, píchala pregnyl a všechno vždy vypadalo ukázkově. Chtěla jsem to ještě vylepšit tím nosifolem...a stejně nic. Po čtyřech letech pokusů jsme šli na IVF a máme syna na první pokus.
Nás to vyšlo s úhradou od pojišťovny do dvaceti tisíc... Sto to není 😀
Tak to se dá. Ale ještě budeme zkoušet.
Já ho beru tři dny a ovulaci bych měla mít v úterý ale je fakt že me boli bříško vic nez pri normální ovulaci. Ale nejsem blázen abych věřila ze se to povede hned😉
Nebyl mi k nicemu🙂 otehotnela jsem presne ve chvili,kdy jsem si rekla,ze na to kaslu:D
@arwen_arina jak se to dělá. Každý.mi to rádi ale já s tím sednout neumim
@berushe14 zacala jsem hubnout🙂 a slo mi to (narozdil od ted:D), nakoupila si furu novych hadru a rikala ai,jen at neotehotnim,jinak se do toho nevejdu🙂 a hned do tydne se povedlo
@arwen_arina tak to se mi libi😉

@berushe14 základ je, jestli víš, ze funguje ovulace 🙂
Ja nosifol brala- ale myslim si, ze mi nijak nepomohl. U me ovu nebyla v pořádku