icon

Máte ovulační bolesti před, při a nebo až po ovulaci?

minareta
21. dub 2016

Ahoj holky, patřím mězi ty, které cca 10 dní před ms pociťují docela velkou bolest v podbřišku. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to pravděpodobně souvisí s ovulací. Tentokrát jsem si nestihla udělat ovu testy, tak se chci zeptat, v jaké fázi ovulačního období máte bolesti vy? Vím, že jsme každá individuál a že to nebude pro všechny stejné, ale chci se o tom víc pobavit a víc se dozvědět ;) Díky za vaše rady a názory ;)

Strana
z6
nadla
27. dub 2016

@xyrina aháá :-/ držím Ti palce 🙂

xyrina
27. dub 2016

@nadla Dekuju. 🙂

nadla
2. kvě 2016

ahoj holky, tak já mám dva dny zpoždění, je to teda ještě málo, ale test jsem dělala dnes ráno a negativní 😒

xyrina
2. kvě 2016

@nadla Já sice jen jeden den zpoždění ale kdoví jak bude dlouhý první cyklus po neúspěšném IVF. Místo únavy před MS mám energie na rozdávání 🙂 když MS nepřijde, udělám si test až 8.5. Ale myslím, že stejně nebude třeba.

nadla
3. kvě 2016

@xyrina No dnes teda třetí den bez MS ale mám neskutečný bolesti zas na levý straně, tak asi zas ten vaječník. Dnes jdu k lékaři, tak jsem zvědavá

nadla
3. kvě 2016

@xyrina to já zas měla furt chuť na sex 😀 taky bez únavy.

xyrina
3. kvě 2016

@nadla tak co rikal doktor? Mě nebolí nic. Asi se dočkám negativního testu už zítra.

bachovy_esence_poradna
3. kvě 2016

@minareta tohle je opravdu individuální... já jsem mívala ovulační bolesti po druhém porodu při ovulaci... zmizely po pročištění organismu a omezení cukru 🙂

kamimnichov
3. kvě 2016

ja nikdy nepochopila, ze tam maji ostatni carky mnoho dni...ja vzdy jen tech X hod pred ovulaci...do te doby snehobilo, pak dalnice (a pak uz jsem netestovala). No, ale je fakt, ze prvni tehu bylo 2. mesic od snazeni (1.mesic s ovu testem) a druhe tehu je hned prvni mesic (opet s testem)...

nadla
6. kvě 2016

@xyrina ahoj, mam v brise volnou tekutinu (nevysvetlil mi teda, co to je, kde se vzala), ale rikal, ze obcas se objevi no, ale zas mi tlacila na ten vajecnik, proto jsem mela ty bolesti jako pred menstruaci. Kazdopadne opet jsem dostala orgametril na 10 dni. Kolem 17.5. jdu na krev a pak teprv po vysledcich se uvidi, co dal. :/ a co ty, dostala jsi to

xyrina
6. kvě 2016

@nadla Ještě MS nedorazila. Jsem dnes 17. DPO, včera jsem si dělala TT a ani duch. Teploty mám pořád nahore. Ráno me trochu pobolivaji záda, jakoby měla MS dorazit, ale když přijdu do práce, všechno prejde. Jsem z toho poněkud nervni. Jestli se o víkendu něco nezmění, půjdu příští týden k doktorovi, ať mě nějak srovná. Na krev kvůli HCG?

minareta
autor
6. kvě 2016

@xyrina
@nadla
Holky, nic si z toho nedělejte. Já jsem dneska 50 DC a MS pořád nic. Neustále mě chvilkama pálí bradavky a bolí prsa, včera v noci mě bolelo v podbřišku a dneska to taky lehce cítím. Dělala jsem si TT a včera tam byl uplně slaboulinkej duch, skoro neznatelnej....dneska ráno jsem dělala opět a pro změnu tam nebylo vůbec nic. Tak jsem to nevydržela a zkusila to ještě dnes dopo a zase uplně neznatelnej duch..... Vůbec se v tom nevyznám. Podle mě už je to dost dlouhá doba na to, aby se to ukázalo jasně, pokud bych byla...... Jsem z toho už celá špatná a rozhozená.... K doktorovi jsem objednaná na 17.5. Tak se to do tý doby snad už nějak rozsekne. Ale to čekání je šílený, to vám teda povim.... 😒

xyrina
6. kvě 2016

@minareta To je teda dobrý, 50 DC. To bych už věřila, že jsem v přechodu. Dnes se mi navíc začaly dělat nějaké kvasinky, vůbec to neznám, svědí to jako blázen. Musím si něco koupit na to v lékárně. Vůbec nevím, kde jsem k tomu mohla prijit.

minareta
autor
7. kvě 2016

@xyrina Ja mela bohuzel dlouhe a nepravidelne cykly vzdy bez HA :(

xyrina
8. kvě 2016

@minareta Na to mají doktori vždycky nějaké prášky. 🙂 většině pak pomůžou i k miminku.

nadla
9. kvě 2016

@xyrina ty brdo, tak to jsem zvědavá, co ti doktor řekne. Ve čtvrtek 12.5. si beru poslední prášek (ten na srovnání cyklu) a o víkendu bych to měla dostat, a pak na tu kontrolu 17.5. a nevím, jestli na HCG jsem z toho taky zmatená, jen řekl ať jsem tři hodiny předtím než přijdu vzhůru. Taky mě děsí ta volná tekutina v břiše a nevím, co to je, kde se tam vzala, nevysvetlil mi to. Tak tři týdny mám břicho jako balon, nafouklý jak ve 3 mesíci. ☹

nadla
9. kvě 2016

@minareta mě se nemělo ani co odlučovat, sliznice má být vysoká např. 8mm a já jí měla tak 4mm, žádná krev. A to břicho mě štve, nejde to ani zatáhnout 😀 . Tak to jsem zvědavá, jak Ti dopadne 17.kontrola, dej vědět

nadla
9. kvě 2016

@xyrina teď vlastně čtu, že jsem ti neco podobného psala už min. týden, pardon. Ja tě chapu, ze si nervni a jak dopadl teda ten test ?

xyrina
9. kvě 2016

@nadla U mě to je zatím jasné. V sobotu dorazila MS. Minulý měsíc jsem si koupila Gynex, tak jsem si ho naordinovala a uvidím, jak moc je zázračný. 🙂 minulý měsíc jsem ho brala asi jen 10 dní, ale vlastně mi mohl ten cyklus z 24 na 28 natáhnout. Třeba mi ho tento měsíc natáhne na 252 dní 😀...

nadla
12. kvě 2016

@xyrina 😀 Aha aha.

xyrina
12. kvě 2016

@nadla Taky mě ta představa pobavila 🙂 nějaké kapičky. Včera jsem byla u Číňana a ten mi řekl, že díky mě slabé dráze ledvin do jiného stavu jen tak nepřijdu. Dal mě nějaké přírodní tabletky, zacvakala jsem 2400 Kč a za dva a půl měsíce se mu mám znovu ukázat. Asi chce další peníze, než mě vidět. Tipuju, že moje ledvinova dráha ještě nebude OK. Ale chci tomu věřit. 🙂

kyra80
12. kvě 2016

Ahojky přidávám se k tématu.27 dubna ms podle Ovu kalendáře bych měla mit Ovu dnes.Ja díky tomu ze jsem měla křeče v podbříšku více na levé straně tak jsem si dělala test pozitivni(v pondělí),stejné čárky pozitivní i v úterý.Streda a dnes už testy slabá čárka,sexik sobota,pondělí,úterý?Byla ale v te době ovulka?Vsude se píše něco jiného.Jo a jinak bastim femibion.Antina vysazena srpen 2015Dekuji za nazory😘

nadla
13. kvě 2016

@xyrina 2400 ty kráso, tak snad to za ty prachy pomůže.

xyrina
13. kvě 2016

@nadla Určitě 🙂 🙂 se uvidi.

nadla
23. kvě 2016

já jsem už na prášky 😔 doktor mi opět předepsal orgametril, v příbalovém letáku je napsáno, že brání ovulaci takže i otěhotnění...doktorovi jsem řekla, že se snažím otěhotnět a co je napsáno v příbalovém letáku a on mi na to řekl, že tam píšou nesmysly. Takže ho mám na další dva měsice. Výdledky vyšly v pořádku, hormony mám všechny v normě. Menstruaci jsem měla až po 42 dnech. Teď jsem bez prášku, mám po menstruaci a 1.6. znova 2x1 9dní a od 2.7. 2x1 7dní

minareta
autor
23. kvě 2016

@nadla ja jsem dostala od doktora na srovnani cyklu hormonalni tabletkuly Provera. Zacinam je brat 17.den cyklu a beru je 9 dni a po třech ddnech by mela dorazit ms....zacinam je brat ve ctvrtek, tak jsem zvedava. .. :(

nadla
24. kvě 2016

@minareta tak snad Ti zaberou 🙂 Me taky říkal, doberu léky a do 3 dnů by měla dorazit, to vždy dorazila, ale bylo to spíš takový špinění, než krev. že mi nenarostla sliznice, nemá se co odlučovat, proto jsem to nedostala.. dnes jsem 9DC ...

nadla
16. čer 2016

@minareta
@xyrina holky tak co, nějaká změna u Vás ? 🙂

minareta
autor
16. čer 2016

@nadla Ahojky, no já jsem dobrala min. cyklus Proveru a dostala jsem to hned, takže min. cyklus 26 dní, jupiiiiii 😎 a ted jedu druhý, jsem dneska 12 DC, tak teď čekám, jestli přijde ovu 🙂 A co ty?? Nějaký novinky???

xyrina
16. čer 2016

@nadla Ahoj, u mě nic nového. K číňanovi mám jít až 22.7., vybrala jsem jednu pikslu jeho tabletek, ale žádné změny nepocituju. Jen jsem v pondělí na mého manžela vybafla, že ať už nikdy nemluví o tom, že nám brzy vyjde miminko. Myslím, že ani číňan to už nezmění. Tak aspoň tady čtu příspěvky holek a jsem spokojená, když se daří aspoň jim. Co nového u Tebe?

Strana
z6