icon

Máte ovulační bolesti před, při a nebo až po ovulaci?

minareta
21. dub 2016

Ahoj holky, patřím mězi ty, které cca 10 dní před ms pociťují docela velkou bolest v podbřišku. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to pravděpodobně souvisí s ovulací. Tentokrát jsem si nestihla udělat ovu testy, tak se chci zeptat, v jaké fázi ovulačního období máte bolesti vy? Vím, že jsme každá individuál a že to nebude pro všechny stejné, ale chci se o tom víc pobavit a víc se dozvědět ;) Díky za vaše rady a názory ;)

Strana
z6
evusa2
19. čer 2016

myslíte že je nějáky pozitivní na ovu?

minareta
autor
20. čer 2016

@evusa2 ahoj, podle mě ještě žádný pozitivní není, ale blíží se 😉 zkus ještě dneska, určitě bude ještě silnější 🙂

misula29
20. čer 2016

@evusa2 dneska už by být mohl 🙂

nadla
20. čer 2016

u mě nic nového :-/ furt dokola, 9-10 dní jim orgametril, pak to do 3 dnů dostatnu 😀 už jsem z toho na nervy. Teď jsem 10DC, orgametril si mám vzít zas 2.7.do 8.7. ale už na to prdim, nebudu je jíst, děsně mě po tom bolí břicho. V srpnu mám jít na kontrolu, jsem zvědavá, co mi řekne, od března do mě ten orgametril cpe a žádná změna. Držím Vám holky palce

nadla
28. čer 2016

ach jo holky, já stále nic. Podle "kalendáře" jsem plodný dny měla 22.6. - 26.6. ale nevšimla jsem si žádných příznaků. Dnes jsem 18DC ...jediný co cítím, je takový lehký pnutí v podbřišku, to je vše. Ale bůh ví, jestli to byla ovu, když mi menstruaci "určuje" ten orgametril..... to je fakt na palici na ovu testu už prdim, zbytečný stresování. Na kontrlolu jdu až v srpnu :-/ .....co vy, poštěstilo se některý ? 🙂

minareta
autor
28. čer 2016

@nadla ahoooj, nic si z toho nedělej, nejsi v tom sama, držím s tebou stále basu 😉 já jsem přestala brát Proveru, i když jsem jí brala jen jeden ckylus, protože mi přijde, že vůbec neovuluju....testy mi nevyšel pozitivní ještě ani jeden od tý doby, co testuju a prostě nemám ani žádný příznaky. Tak mi doktor řekl ať přestanu brát Proveru a poslal mě na krev na hormonální profil rovnou. Dnes jsem byla na prvním odběru, tak ještě za 14 dní další a uvidí se co dál....

nadla
28. čer 2016

no, akorat do sebe cpeme prášky. Já si taky přijdu, jak kdybych ovu vůbec neměla, pročítám komentáře a příznaky .. Já byla taky na krvi, měla jsem jít 2DC a hormony prý v pořádku, tak já nevím.... koupila jsem si i kontryhelový čaj, stále nic.

minareta
autor
28. čer 2016

@nadla no já jsem dnes 3 DC a další jdu 22 DC. Jdeš taky ještě na druhý odběr? Za jak dlouho ses dozvěděla výsledky? Nevím, jestli tam mám volat už zítra nebo to je ještě brzo...

nadla
30. čer 2016

@minareta právě, že jsem byla jen na jednom. Výsledky byly do druhého dne, volala jsem si a pak jsem byla ještě u Dr. aby mi k tomu něco řekl. Jen, že je to v pořádku no. A co ty, jak si dopadla ?

minareta
autor
30. čer 2016

@nadla já si mám prý zavolat koncem týdne...tak to zkusím dneska odpo a kdyžtak až zítra no. Takže já zatím nevím... :(

nadla
12. črc 2016

@minareta tak co, volala jsi ? víš něco víc

nadla
19. črc 2016

ahoj holky, já od 2.7. - 5.7. 2x1 orgametril, menstruace přišla, zas do 3 dnů. Dnes jsemm 11DC, od včera mě pobolívá zas levý vaječník, občas v kříži, a bolest hlavy, jak před mens. Ovu testy nedělám, prsa nebolí, tak třeba by to mohla být ovu ? podle kalendáře mi plodný dny začínaj od zítra do neděle, spíš bych ale řekla, že ovu na sobě pocituji až např. 17DC a jen mam mokro a bolavý prsa, žádný hlen, nic.
K doktoru jdu až v srpnu na kontrolu, snad mě natlačí zas cysta, nebo neco podobného :-/
u vás něco nového ? 🙂

nadla
19. črc 2016

koukám, že sem píšu skoro furt to samé dokola 😀 tak se omlouvám, ale s nikým jiným o tom nemluvim, tak se potřebuju svěřit 😀

minareta
autor
19. črc 2016

@nadla ahojky, no po prvnich odberech mi nic nerekli. V pondeli jsem byla na druhych a volat budu zitra, tak jsem zvedava. Jinak z extremne dlouhych cyklu se najednou staly extremne kratky...26,21,22 dni...fakt uz tomu nerozumim. Takze u me zadna zmena bohuzel :/

minareta
autor
19. črc 2016

@nadla jinak to vubec nevadi..myslim, ze vsechny sem pisem vesmes to same porad dokola ;) komu jinymu to taky rikat vid? 🙂 jak dlouho uz se vlastne snazite? U me to bude zacatkem srpna uz pul roku...no uz...ono to asi zase tak strasna doba neni, ale bohuzel mi to tak pripada :( :(

nadla
22. črc 2016

ty jo, tak to u tebe taky není žádná hitparáda :D ....
přesně, taky mi to přijde hrozně dlouho ... od února takže taky 6 měsíců. Tak to jsem zvědavá, co Ti doktor/ka řekne

minareta
autor
23. črc 2016

@nadla vubec nic mi nerekl!!!! :( pry podle prvnich odberu to vypada, ze ovulace probiha a podle tech druhych zase ne. Ale pry to je asi zkreslene tim, ze jsem to ten den, kdy mi delali odbery dostala...uz na to pecu. Uz nedelam zadny testy a asi zmenim doktora. Tenhle mi ani nechce udelat ultrazvuk na zjisteni ovulace :(

nadla
24. črc 2016

@minareta tsi vogo, tak to je mazec. To se Ti nedivím a hlavně jak máš teď vědět na čem si. No a já to dnes dostala 😀 o 14 dní dřív ..nevim, co to je

nadla
28. črc 2016

no, menstruace mi po 3 dnech přestala 😀 mě klepne

minareta
autor
28. črc 2016

@nadla třeba se ti taky samy zkrátily cykly :D uvidíš no...já měla ted poslední 3 cykly krátký a ms taky jen tři dny 🙂

nadla
28. črc 2016

@minareta no ale to mi právě nejde do hlavy, když jsem to dostala 9.7. a pak 24.7. znovu... šílená bolest v podbřišku a měla jsem to jen 3 dny. 1.8. jdu na gyndu

nadla
28. črc 2016

@minareta já teda ještě piju ten kontryhelový čaj. Uvažuji o Fertilily Blend....

minareta
autor
28. črc 2016

@nadla a nemohl ti to takhle zkrátit ten kontryhel? od kdy a jak často ho piješ?

nadla
29. črc 2016

@minareta a jo, to mě nenapadlo, no piju ho, když si vzpomenu, jako jednou denně určitě, tak měsíc...

minareta
autor
29. črc 2016

@nadla pokud se snažíš o mimčo, tak by se měl pít od 1 ms do ovu a pokud nevíš, kdy máš ovu, tak cca do půlky cyklu no...

silvie15
29. črc 2016

Ahoj děvčata. Mam dotaz snažíme se s manželem vypočítat ovulaci jenže se v tom nějak ztrácím. Podle ovulačního testu ovulaci nemám. Ale teplota je na 37°C a mám výtok. Dokonce mě už pár dní bolí podbřišek. Nechápu to. Prv ní test byl docela se silnou čárkou a ty ostatní už nemají skoro žádnou.

minareta
autor
29. črc 2016

@silvie15 ahoj, já jsem testovala asi dva nebo tři cykly a nikdy jsem neměla pozitivní ovu test :( takže já ti bohužel neporadím a bazální toplotu jsem neměřila a zatím ani měřit nebudu. Dala jsem si teď od testování pauzu, akorát jsem z toho byla unavená a zmatená a třeba zbytečně stresovala, že ovulku nemám....třeba mám...nevim... Nicméně kolikátý jsi DC a kolikátý DC se ti minulý měsíc ukázal pozitivní test na ovu?

silvie15
29. črc 2016

Teď jsem 18DC. Minulý měsíc jsem měla 15DC. Jsem teď ale nachlazená mám nějakou chřipku, může to mít vliv?

minareta
autor
3. srp 2016

@nadla ahojky, tak cooo? něco novýho u tebe??? 😎

nadla
19. srp 2016

@minareta ahojky, ja byla na dovolene tak jsem nemela cas na konika. Covece vcera jsem delala test a mam // dnes jsem testovala znova a jsou tam 😊 zitra bych to mela dostat, tak uvidim, co a jak. Carka neni uplne tak silna, ale jde videt. Jak si na tom ty

Strana
z6