icon

Máte ovulační bolesti před, při a nebo až po ovulaci?

minareta
21. dub 2016

Ahoj holky, patřím mězi ty, které cca 10 dní před ms pociťují docela velkou bolest v podbřišku. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to pravděpodobně souvisí s ovulací. Tentokrát jsem si nestihla udělat ovu testy, tak se chci zeptat, v jaké fázi ovulačního období máte bolesti vy? Vím, že jsme každá individuál a že to nebude pro všechny stejné, ale chci se o tom víc pobavit a víc se dozvědět ;) Díky za vaše rady a názory ;)

Strana
z6
nadla
21. srp 2016
xyrina
21. srp 2016

@nadla Gratuluju. To je parada.

nadla
21. srp 2016

@xyrina dekuju 😊 Taky Ti drzim palce

nadla
24. srp 2016

ahoj holky, tak co, jak se vám daří ? @xyrina @minareta
něco nového ?

xyrina
24. srp 2016

@nadla Ahoj, u mě zatím jen napětí, kdy bude ovulace, snad dnes, uvidím test kolem 17 hod. Včera už to vypadalo nadějně. Díky pilulkam od Číňana se mi natahuje cyklus a taky se posunuje ovulace, z 9 dne na 15 dne minulý měsíc a dnes je už 16 den. No snad je vše na dobré cestě. A pak se uvidí. 🙂 no prostě, vždycky jsem uprostřed mého MC tak optimistická...

nadla
24. srp 2016

@xyrina urcitě se Ti zadaří, přeju Ti to 🙂 dej pak vědět, jak dopadl test

xyrina
24. srp 2016

@nadla Tak test dneska negativní, jen slabá /. Asi byla teda ovulace vcera, to byla / skoro tak silná jako testovací. A nebo se jen chystala ale pak to nedopadlo, když ten ovu test neměl obě carky stejně tlusté. Třeba jsem testovala v blbem čase. Ach jo, kdo se v tom má vyznat. Nějak mě optimismus přešel. Ale bazální teplota stoupá, tak něco asi proběhlo 🙂.

nadla
24. srp 2016

Nezoufej! Ja testovala i kdyz ta / byla slabsi nez kontrolni, merila jsem a teplota byla furt stejna a zadarilo se.

nadla
24. srp 2016

@xyrina a testovala jsem v ruznych casech

xyrina
24. srp 2016

@nadla Fakt? Kéž bych byla stejný případ jako ty 🙂, tak uvidíme za 12 dní. 🙂

nadla
24. srp 2016

@xyrina opravdu.. Teplota stoupla treba jen 36,4 pak 36,8 bylo posledni mereni. Pak jsem se na to vyprdla. Ale ted koukam do kalendare a myslim si, ze se to povedlo v tom plodnym tydnu. Neves hlavu a sup na to 😃😊😊😊

xyrina
24. srp 2016

@nadla Já měla furt teplotu 36,1 a pak včera 36,2 a dnes 36,3. Teď uz by klesat neměla. To mi funguje spolehlivě. Včera jsem naštěstí manželovi zašeptala, aby mě ráno než půjde do prace 'vzbudil' však víš jak a stalo se. Tak uvidíme, kdyby náhodou. 🙂

nadla
24. srp 2016

@xyrina 😃😊😊 parada

minareta
autor
30. srp 2016

@nadla ahojky, tak to moc moc gratuluju! Já pořád nic...už nic neměřím ani netestuju, už na to nemám sílu 🙂 tak at mimčo krásně roste a všechno je v pořádku ;)

nadla
30. srp 2016

@minareta ahoj, moc děkuju !
Uvidíš, že se Ti taky zadaří 🙂 držim palce. Taky jsem se na to vyprdla, jela na dovolenou a bylo.

xyrina
30. srp 2016

@nadla Paráda to byla asi ještě tak 1 den. Od té doby zůstává bazální teplota na 36,3 nebo 36,4. Takže žádný nárůst teplot jak obvykle. Tento měsíc si teda nemusím dělat naděje, určitě jde o anovulacni cyklus. ☹

nadla
31. srp 2016

ahá :-/ zkus se na to jeden cyklus vyprdnout, neměř atd... odfrkni si a já vím, že mě se to povídá, ale nemysli na to.. Ráda bych Ti poradila, ale sama víš, jaký jsem to měla já 🙂 🤐 🤐

xyrina
31. srp 2016

@nadla Asi máš pravdu. Sice jsem si na tom měření za těch pár měsíců vybudovala trochu závislost, ale je to stejné k ničemu. Dřív mě vždycky MC překvapila, protože jsem neměla čas sebe sledovat, teď sleduju každé pichnuti a bolistku, aby to náhodou třeba nebyl příznak ovulace, tehotenstvi nebo MC. Úplně jsem zblbla. Snad to ještě dokážu se na to měření vykašlat 🙂 😀

nadla
1. zář 2016

@xyrina Určitě ! myslim na Tebe ..

xyrina
1. zář 2016

@nadla Dekuju. A co nového u Tebe? Jak se citis?

nadla
2. zář 2016

@xyrina chodím neustále čůrat, a odpoledne na mě padne únava a chce se mi hrozně spát 😀 většinou v 20.00 jsem už tuhá a boli mě bradavky, jinak se cítím dobře. Špatně mi zatím bylo jen jednou. Tak doufám, že mě nic jiného nepřekvapí

xyrina
2. zář 2016

@nadla Jen tak dál. Zní to nadherně. 🙂

nadla
6. zář 2016

@xyrina dnešní ultrazvuk a srdíčko bilo 🙂

xyrina
6. zář 2016

@nadla Parádní fotka 🙂 a vůbec nevadí, že je černobílá, co? 😀. U mě se dnes hlásí MS.

nadla
6. zář 2016

@xyrina 😃 nevadí ..bože já jsem dojatá ještě teď. Jsem 8tt a 3dny. Za chvíli začínám 3měsíc ty brďo. ..... Ajaj, ale aspoň buď ráda, že nějakou máš. Držim Ti furt palce a ja věřim, že se Ti to podaří. 😘

nadla
3. říj 2016

@xyrina čauky, tak co, nějaké novinky ? 🙂 Jak se Ti daří

xyrina
3. říj 2016

@nadla U mě nic nového, opět dnes přišla MS. Vzdávám to. Pochopila jsem, že bez darovaneho vajíčka je to bez šance. Teď se s tím jen srovnat... Jak rostete? Už mas další fotecky? Jak se citis?

nadla
3. říj 2016

@xyrina 😢 tak to mně mrzí. Zkoušela si u dr.aby Ti vypočítala ovulaci ? nebo nějaké další kroky ?
Já dobře, až teda na občasný zvracení, se cítím dobře. Ultrazvuk je z 27.9.

xyrina
3. říj 2016

@nadla Zkoušela jsem všechno. I doktori. Jen darované vajíčko ne.

nadla
4. říj 2016

@xyrina ty jo :/ tak Ti moc držim palce, ať se rozhodneš pro jakoukoliv cestu.

Strana
z6