icon

Máte ovulační bolesti před, při a nebo až po ovulaci?

minareta
21. dub 2016

Ahoj holky, patřím mězi ty, které cca 10 dní před ms pociťují docela velkou bolest v podbřišku. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to pravděpodobně souvisí s ovulací. Tentokrát jsem si nestihla udělat ovu testy, tak se chci zeptat, v jaké fázi ovulačního období máte bolesti vy? Vím, že jsme každá individuál a že to nebude pro všechny stejné, ale chci se o tom víc pobavit a víc se dozvědět ;) Díky za vaše rady a názory ;)

Strana
z6
xyrina
4. říj 2016

@nadla Děkuju Ti.

nadla
25. říj 2016

@xyrina @minareta ahoj holky, tak jak se Vám daří, co je nového ?

xyrina
26. říj 2016

@nadla Ahoj, zatím se neúspěšně snažím na miminko zapomenout. Nejde to. ☹ Tak mám aspoň velkou radost z vás ostatních. Jak se mas?

nadla
26. říj 2016

@xyrina tak to mě mrzí, co umělé oplodnění ?
Já zatím vše v pořádku, testy ultrazvuky atd. vše, jak má být.

xyrina
26. říj 2016

@nadla To je moc dobře. Jen tak dál. Brzo se pochvalis krásným miminkem. Manžel darované vajíčko bohužel nechce. Takže jen zazrak.

nadla
26. říj 2016

@xyrina já myslela tvé vajíčko jeho spermie oplodněná doktorama a vložené zpět nebo tomu se říká jinak ? to už jste asi zkoušeli ..
Každopádně držím palce 🙂

xyrina
26. říj 2016

@nadla Jo, to už jsme zkoušeli, doktor řekl, že s darovaným bychom měli šanci pres 80 procent. S mým vajíčkem 3 procenta. Třeba dostanu vajíčko k vánocům 🙂

nadla
27. říj 2016

@xyrina jo takhle. Hodně štěstí a mysli pozitivně 😵 🙂

hnedakobylka
5. lis 2016

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu, kdy si myslíte, že mohla být spíše ovulace? 11. a 12. DC jsem měla plodný hlen a večer mě začalo bolet břicho jako bych měla "slepák" a trvalo to téměř celý 13. DC a pak vše ustalo, i ovulační testy byly 12. a 13 DC docela hezké (viz fotka níže), ale ta druhý čárka byla přece jenom o trošku světlejší než čárka kontrolní. A právě až 15. DC byl ovulační test ukázkově pozitivní, na fotce to není tak hezky vidět, ale ta druhá čárka je tmavší než kontrolní, ale ten den už mě nic nebolelo a ani plodný hlen nebyl. Kdy teda podle vás byla prosím ovulace? Když jsem měla tělesné příznaky, nebo když jsem měla pozitivní ovulační test? Děkuji moc. 🙂

minareta
autor
30. lis 2016

@nadla ahojky, to je dobře, že jsi v pořádku ;) no já nic...po létě jsem to nějak přestala řešit...mám pořád hodně dlouhé cykly, takže spíš ted jedině budu řešit zkrácení těch cyklů....jinak jsem dala v práci výpověď, takže jsem se ted soustředila na shánění nové práce a tak. Takže ted to nechávám více méně náhodě, nic nesleduju, nic neměřím...a uvidíme, co čas přinese 🙂 A už víš, jestli to bude holčička nebo chlapeček? 🙂

nadla
1. pro 2016

@minareta já vím, že to říká každej ..nemysli na to. Já to taky furt řešila, zkoumala se a měřila teplotu .. V srpnu jsme jeli na dovolenou a bylo 🙂 A sehla jsi ? já jsem v práci ještě na tři měsíce a pak mám od března mateřskou. Nene, já jsem si to nenechala říct, chci mít překvápko 🙂 už cítím pohyby 🙂
Držím Ti palce, jak v osobním, tak i pracovním životě. Děj vědět, jak si dopadla s prací.
jo a ty cykly...určitě Ti to lékař/ka upraví.

Strana
z6