Máte ovulační bolesti před, při a nebo až po ovulaci?
Ahoj holky, patřím mězi ty, které cca 10 dní před ms pociťují docela velkou bolest v podbřišku. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to pravděpodobně souvisí s ovulací. Tentokrát jsem si nestihla udělat ovu testy, tak se chci zeptat, v jaké fázi ovulačního období máte bolesti vy? Vím, že jsme každá individuál a že to nebude pro všechny stejné, ale chci se o tom víc pobavit a víc se dozvědět ;) Díky za vaše rady a názory ;)
@nadla Ahoj, u mě zatím jen napětí, kdy bude ovulace, snad dnes, uvidím test kolem 17 hod. Včera už to vypadalo nadějně. Díky pilulkam od Číňana se mi natahuje cyklus a taky se posunuje ovulace, z 9 dne na 15 dne minulý měsíc a dnes je už 16 den. No snad je vše na dobré cestě. A pak se uvidí. 🙂 no prostě, vždycky jsem uprostřed mého MC tak optimistická...
@nadla Tak test dneska negativní, jen slabá /. Asi byla teda ovulace vcera, to byla / skoro tak silná jako testovací. A nebo se jen chystala ale pak to nedopadlo, když ten ovu test neměl obě carky stejně tlusté. Třeba jsem testovala v blbem čase. Ach jo, kdo se v tom má vyznat. Nějak mě optimismus přešel. Ale bazální teplota stoupá, tak něco asi proběhlo 🙂.
Nezoufej! Ja testovala i kdyz ta / byla slabsi nez kontrolni, merila jsem a teplota byla furt stejna a zadarilo se.
ahá :-/ zkus se na to jeden cyklus vyprdnout, neměř atd... odfrkni si a já vím, že mě se to povídá, ale nemysli na to.. Ráda bych Ti poradila, ale sama víš, jaký jsem to měla já 🙂 🤐 🤐
@nadla Asi máš pravdu. Sice jsem si na tom měření za těch pár měsíců vybudovala trochu závislost, ale je to stejné k ničemu. Dřív mě vždycky MC překvapila, protože jsem neměla čas sebe sledovat, teď sleduju každé pichnuti a bolistku, aby to náhodou třeba nebyl příznak ovulace, tehotenstvi nebo MC. Úplně jsem zblbla. Snad to ještě dokážu se na to měření vykašlat 🙂 😀

@minareta