Menstruace při ovulaci - je to možné?
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Ve středu jsem byla na gyndě, aby mi změřili velikost vajíček ultrazvukem a doktor řekl že je vše v pořádku. Ale hned druhý den jsem začala špinit a dostala menstruaci, ale ne moc silnou a spíš je ta krev taková do černa. Zarazilo mě že jsem to dostala týden a něco po menstruaci a ještě při nejlepším dnu na otěhotnění. Nevíte někdo co se děje? Jsem z toho docela vyjukaná. Ještě bych měla říct že mi doktor{zaskok za mého doktora} před měsícem napsal Utrogestan a inofolic. Utrogestan jsem vysadila, protože můj doktor, nevidí důvod proč ho brát.
@janapetrvalska neviděl říkal že mám ukázkovou ovulaci. Snažíme se o miminko od dubna a tohle se mi nikdy nestalo. A jako špinění to nevypadá.
a co vsechno beres/neberes za vitaminy na otehotneni ? me treba takhle rozhodil gynex tak hned jsem prestala brat a dalsi cyklus uz byl ok .. kazdemu sedne neco jineho .. A jeden a trn samy Dr. ti nasadil utros a pak hned vysadil ?
@janapetrvalska nene, zástup mi dal Utrogestan a můj doktor mi ho vysadil. Jinak beru jen inofolic. Nic jiného.
@kocicinka16 Úplně v pohodě, někdy se stane, že dojde k ovulačnímu krvácení (někdy si ho ženy spletou s menstruací a pak popisují, že otěhotněly v době menstruace). Někdo to tak má pravidelně, někdo jen někdy. Někdo vůbec. Ničemu to nevadí 🙂
@werumka tak doufám že to bude v pořádku. Už to mám třetí den. Jen by mě zajímalo jak mám otěhotnět, když pořád krvácím. Nejsme zrovna fanoušci takového sexu🙂
@kocicinka16 Zkus si koupit ascorutin, mel by na tohle dost pomoct 🙂 případně větší dávky vitaminu c. V tuhle chvíli už bys stejne neotěhotněla, pokud k ovulaci doslo před třemi dny, tak už se vajíčko neoplodni. Jestli jsi navíc brala před nedávnem Utrogestan, mohlo ti to trochu hormonálně rozhodit cyklus a tohle ovulacni krvácení je důsledek. Zkus ale ten ascorutin 😉
@werumka tak to si ho v pondělí dojdu koupit. Moc děkuju za radu 😉 už jsem klidnější.
@kocicinka16 ja kdyz mela silnou ovu taky jsem spinila..rika se tomu bourliva ovulace..
Já krvácím při ovulaci, trvalo mi asi půl roku, než jsem to zjistila, vždycky jsem si myslela, že mi přišla MS dřív, pak přestala a pak se rozjela později. Tak buď v klidu 🙂
Holky ve středu 15.9 jsem měla ovu folikl 20 mm a od 20.9. jsem krvácela ms hodně včera a dneska už málo .... Podle kalendáře mi ms měla příď právě v 20.9 jen chci vědět co to znamena . 😔 Mám malou LF 😔 žádné vitamíny nic neberu. Akurat už 2roky neberu depo poveru 😔 to je antikoncepce může to být z toho máme jedno dítě už jí je 5let 😔 žádné problémy nebyly a teď se bojím že už nebudu mít nejde nám to snažíme se už od února akurat jednou v 5mesici jsem měla na TT dvě čárky jedná silná jedná slabá duch 👻 a za 4dny jsem dostala ms 😔😔

@kocicinka16 cystu nevidel? pokud ne, tak nektere spini nebo slabe krvaci pri ovu ...