Měření BAZALNÍ TEPLOTY (ukážte svoje grafy)
Ahojte baby, som zvedavá aké máte grafy BT... pochváľte sa... zaujíma ma aj tehotenský graf, ze ako by mal vypadať... kľudne hoďte foto.
@michaelarousova Zaujímavý graf len nechápem prečo si nemala ovulaciu uz pri tom prvom vzostupe teploty tj 21.veho
@lentilka_09 musi to byt 3 dny vyssi nez ty dny predchozi..a tam mi to jeste kleslo..toho 21.12 jsem mela pozitivni ovulacni test ☺️
@lentilka_09 tento cyklus mám zatím takto. Začínala jsem měřit minulý cyklus tak zatím moc nevím co kdy jak 🤦🏻♀️
@lentilka_09 z grafu takhle nepoznáš, jestli je těhu nebo ne 🙂 viděla jsem spoustu krásných grafů a ms přišla, nebo grafy, které vypadaly, že nic a těhu to bylo 🤷🏻♀️
@lentilka_09 těžko říct, zkus za 2 dny test 🙂
@lentilka_09 ahoj já bych podle mýho grafu vůbec neřekla,že jsem těhotná a jsem 😁 schválně mrkni
@renulka162012 a ovulačné testy si nerobis?? Ja ano a zatiaľ mi to sedelo
@lentilka_09 ještě jsem nezkoušela 🙂právě jsem četla že nejspolehlivější je měření BT že to nejlépe zjistíš zda vůbec proběhla nějaká ovulace ale jak si se v tom stejně vůbec nevyznám 😁já mám cykle celkem dost krátké sice pravidelne ale kratke většinou mívám 26dni..a MS téměř žádnou vzdy jeden max dva dny a to jen opravdu slaboucke.. Čili tímhle merinim bych chtěla zjistit zda vlastně ovulaci mám
Jednu dceru už mám 9letou ale ta nebyla plánovaná takže žádné pozorování měření atd vůbec neznám 🙈
@renulka162012
@renulka162012 vyskúšaj urcite ovulacne testy...tiez som dlho odolavala a teraz je to ro najlepšie co som mohla skusit .. konečne viem kedy mam ovulaciu
@luckamatylda za normálních okolností by to vypadalo jako implantacni pokles, to je zajímavé 🤔
@lentilka_09 dle mě byla 17,18 DC
@lentilka_09 měris ve stejnou dobu alespoň po 3 hodinách spanku?

@lentilka_09 jediny muj graf a hned to vyslo☺️