Mimoděložní. I přesto byl test negativní?

katanovobran
10. pro 2020

ahoj holky,potřebuji radu minulý rok sem si prošla mimoděložní těhotenství a mam z toho uplnou fobii.Tři dny už mě hodně bolí na pravé straně zad jako zezadu a připadá mi to jako by mě bolela ledvina ale když si sáhnu na žebro tak mě bolí přímo na dotek na zadní straně zad takže to trošku mate. Jenže v břiše mam jaky si pohybliví utvar na pravé straně,zítra s tím jdu n a sono ale do té doby je to dlouhá doba,myslela sem nejdřív na kylu ale to asi ne a pak mě napado jestli to nemže být opět mimoděložní,nemám žádné příznaky těhonetsví a test negativní,tak se chci zeptat zda ste měli nekteré negativní test a přes to ste měli mimoděložní ?

madamas
10. pro 2020

Ahoj, přesně to co popisujete měl manžel, na sonu objevili větší lypom který jakoby ,,tahá" za okolní svaly a ty ho bolely.. už měl na mysli bůhví co má na ledvině/játrech/slezině, naštěstí je to jen ten lypom. Netvrdím že to musí tak být i u vás, jen že člověk ani neví jaké banality existují a mohou to být.

denit
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
katanovobran
autor
10. pro 2020

@madamas fakt ? Tak to sem klidnější hned ste hodna ano přesně,tahá mě to šílené jak kdybych měla něco na ledvine úplně ..šílený co mi s tím dělali ?

madamas
10. pro 2020

@katanovobran zatím nic, ono se to tam nechává a odstraňuje se až když to dělá potíže. Manžela to pak tak nějak přešlo, sem tam to cítí, ale myslím že před tím vyšetřením ho to bolelo i tím jak měl nervy z toho co to může být, pořád si to omačkával 😆. V břiše má dva a ještě jeden u páteře.