Mladé snažilky. Můžeme si vyměnovat zážitky, zkušenosti
Ahoj holky v září mi bude 24 a s přítelem sme se pomalu začali snažit o mimčo...nechcete se přidat a vyměňovat si zkušenosti a zážitky? 🙂
@jarka88 myslím si,že pokud na tom budem pracovat jako teď tak to asi vypadá na tu holčičku 🙂
@zuzkazuzu88 No, však ale víš Zuzi, že to vydržet nejde....no nic, prostě co se mám stát, stane se 😠 Já to těžko ovlivním....Jinak taky bychom chtěli holčičku spíš...ale hlavně aby to bylo zdravé 🙂
@zuzkazuzu88
@beandy no tak my vše počítáme na holčičku 🙂
@kackaku já vím 🙂 to čekání nenávidím 😀
@jarka88 a jak dlouho jste se snažili o první mimčo?
@zuzkazuzu88 Jj, člověk většinu svého života pročeká mi občas přijde 😀
@zuzkazuzu88
@jarka88
@beandy Přítel by strašně moc chtěl holčičku 😀 Máme v rodině jen samé holky, tak by mě ten klučík dost překvapil..Taky jsem hrozně chtěla holčičku, posl. dobu si čím dál tím víc představuju i chlapečka🙂 Ale přítel je jak praštěnej, pořád básní o Aničce..říkám mu ať si nezvyká jen an holku, stejně tak to může být kluk, ale on jako kdyby mě neslyšel 😔
@kackaku jj ten můj je úplně stejnej pořád básní o Sofince 😀
@zuzkazuzu88 Fakt jo 😀 To čumim, většinou ti chlapi chtěj chlapečky..
@kackaku taky jsem si to myslela,ale z holčičky jsou úplně potentovaní 😀
@zuzkazuzu88 Neskutečný...pořád Anička sem a Anička tam...nejdřív to měla být Barborka, ale teď zas vede Anička.. 😀
@kackaku 😀 ...u nás je jasná Sofinka,já bych chtěla spíš Ninu ale do toho nesmím mluvit 😀 ...když bude kluk tak Kryštof 🙂
@zuzkazuzu88
@kackaku u nás vede Ráchel, ale také padlo Gabriella nebo Agátka 🙂
@jarka88 Gabriela je taky moc pěkná 🙂
@zuzkazuzu88 první mimčo přišlo samo i přes antikoncepci 😀 to druhé hned první měsíc snažení, ale bohužel nám oznámili, že přestalo růst a umírá......
To taky nesnáším, sem hrozně netrpělivá a když si dělám test, tak si tu čárku tam snažím vymyslet a koukám na to jak husa do flašky. Pak to ještě po 5 minutách studuju ze všech stran co když sem se spletla a tahám to z koše jestli se tam náhodou čárka ještě nevykouzlí. 😀 No magor, jako.. 🙂
@jarka88 no ty brďo,tak to bylo rychlý 🙂 i to druhé,i když to nedopadlo,tak to bylo hned
U nás kluk asi Adámek...ale počítám, že to se stejně ještě několikrát změní...jinak holky, berete nějaké léky??
@jarka88 a řekli ti doktoři,čím to bylo?
@kackaku těch už znám tolik,kromě synovce,tak i plno mých spolužaček má adámka 🙂
@kackaku Nene prášky žádný neberu, ale za chvilu asi začnu brát na mozek, páč mě z toho bude za chvilu hrabat. 😝 My by jsme chtěli buď Andrejku nebo Sofii, ale pro kluka nemáme vymyšlený nic. 🙂 @jarka88 To teda klobouk dolů že to šlo tak rychle a dokonce i přes antinu, přítel (nebo manžel) má dobrý spermie, tak vám to půjde brzo. 🙂 Vitamíny beru listovku a vitamin E, jinak sem pila ten čaj L.Mojžíšové. Tento cyklus už sem ho neměla.
@zuzkazuzu88 no přesně ne, ale bylo to poškozenou dělohou s placentou... nedostavalo se hodně živin
@jarka88 to mě mrzí 😒
prášky neberu ale z těch vitamínů listovku a chci začít brát pyridoxin (B6)

@jarka88 já si taky myslim že budeme mít první holku, přítel by chtěl kluka. No já v koutku duše toužím po holčičce, i když jak říkáš, hlavně aby to bylo zdravý..