icon

Mohu být u porodu vzhůru?

jirikmaminka
5. kvě 2019

Holky ještě bych se chtěla zeptat mam za sebou jeden porod cs planovany od me doktorky ale v porodnici mě presto nechali rodit přirozeně 16 hod než zjistili že vážně musi malej císařem. Ted se smažíme o druhe zatim se nedaří jsem nositelem leiden heterozygot. Ale zajima me to da když mam dané že i druhé musí cs jestli je možná domluva jen umrtvení břicha a jinak byt u porodu vzhůru mel to někdo už?

hezz17
•
5. kvě 2019

Obvodní gynekolog dává doporučení k SC, samotnou inddikci pak schvaluji v porodnici. Většinou primář nebo zástupce primáře. U plánovaných samozřejmě.

lolam10
•
5. kvě 2019

Nejsem si jista na co se ptate z vaseho prispevku...ale ja mela 1.cs v celkove anestezii a 2.cs v lokalni tedy jsem byla pri vedomi.ale je to hodne individualni.u me se to rozhodovalo 2 dny pred cs ze nic nebrani te lokalni anestezii...

ariadna12
•
5. kvě 2019

Ja mela planovany cisar ve spinalni anestezii, celou dobu jsem byla pri vedomi. Jde spinal nebo epidural, umrtvi se telo od pasu dolu a rodicka vnima. Jsou ale pripady, kdy se musi pristoupit k celkove anestezii (zdr.stav, apod.).

janawaes
•
6. kvě 2019

vlastni zkusenost s cisarem nemam, ale co vim z povidani kamaredek tak se da domluvit s lekarem aby jsi mela jen lokalni umtrveni. ma to sve vyhody i nevyhody, kdyz mas lokal tak necitis bricho ale tlaky citis, jak se miminko hybe atd na druhou stranu se lepe hojis a jsi drive fit

penelopaw
•
18. čer 2019

Rodila jsem císařem akutně a byla při vědomí, nebyl důvod jít do celkové narkózy. Asi je to hodně na uvážení lékaře, ale není-li nějaký problém, který vyžaduje hlubší zákrok, tak asi stačí jen umrtvení od pasu dolů?