icon

Mohu otěhotnět, když jsem si sperma zavedla do pochvy prsty?

teruskablue
30. bře 2019

Ahoj maminky, zi to divne a vypada napsane jeste blbeji😀.Ale kdo ma z Vas tuto zkusenost:Otehotnela jsem 3x normalne(pri normalnim styku). Nyni byl partner unaveny,delala jsem mu ti castecne rukou a pote jsne sperma z povrchu bricha "nastrkali" prsty do pochvy. Obdobi ovulace. Muzu otehotnet? Omlouvam se, za intimni popis, ale miminko bychom si moc prali...

sudylichozrout
•
30. bře 2019

@teruskablue myslim, ze je uplne jedno, jakym zpusobem se tam dostane (vzpomen treba na moznost otehotneni pres strikacku). Zalezi na tom, zda jsou spermie kvalitni a zda dokazou urazit cestu k uvolnenemu vajicku 🙂
Tak drzim palce.

misula29
•
30. bře 2019

To by byla hodně velká haluz

maqggienka
•
30. bře 2019

Říká se tomu prstová metoda otěhotnění. Pravděpodobnost je.

marketa1218
•
30. bře 2019

Já si teda myslím, že to je pravděpodobnost téměř nulová, spermie se prstama nedostane tak daleko jako při souloži. Za mě je to blbost

gruyerre
•
30. bře 2019

@teruskablue určitě to možné je, žádná blbost, jak tu někteří píšou. Ani tak nezáleží na tom, jak daleko jste je zašťouchali. Pokud je kvalitní plodný hlen, do dělohy se dostanou, i když v menším množství, než kdybyste to dělali normálně. Takže pravděpodobnost menší, ale rozhodně ne nulová.

lolam10
•
30. bře 2019

Ja myslim ze je miziva sance.spermie na vzduchu umiraji podle me...

sahrazad1
•
30. bře 2019

Žádná blbost, ale pro někoho drsná realita, viz Boris Becker, ten slavný tenista, a jeho tuším dcera pocata z oralniho sexu , který byl incognito zaveden do pochvy. Tehdy z toho bylo docela haló, a dnešní celebrity si od té doby prý dávají větší pozor...

gruyerre
•
30. bře 2019

@lolam10 neumrou hned, vem si, že když se dělá třeba inseminace nebo ivf, tak jsou ty spermie taky nejdřív na vzduchu v nějakým kalíšku, a taky nemůžou pochcipat, aby se s nima mohlo pracovat 😀

leniczka23
•
31. bře 2019

Prstikova netoda spociva ale v tom, ze se partner do.partnerky udela a ona se prsty snazi zahnat sperma jeste dal. Takze..pravdepodobnost stoprocentne je, a je podle me uplne stejna jako kdyby se udelal.partber do tebe..takze nejakych 20%

misula29
•
1. dub 2019

@maqggienka ale paní si to tam strkala z břicha 😀

mijata
•
3. dub 2019

Nejsem si jistá teda...Spíš si myslím, že ne

luj89
•
3. dub 2019

Hodne mala sance.

pajuska252
•
3. dub 2019

Když dítko chcete a máte kolem ovulace proč jste si na něj normálně nehupsla na koníčka a on mohl jen ležet... a vymýšlíte takové kraviny, jako pardon. mě to přijde trošku na hlavu... 🙈🙊😂 navíc se můžete pokusit další měsíc znova kdyby to nevyšlo hokusem pokusem ne 😀

anickabaz
•
11. pro 2019

Dobrý den, ráda bych se taky zeptala. Mám podobný problém parter měl spermie na prstech a taky spermie ,,nastrika" do pochvy, po 15 hodinách jsem si vzala postinor, můžu být těhotná?

kaculi123
•
Autor odpověď smazal
•
leniczka23
•
17. kvě 2020

@kaculi123 Ano je mozne z toho otehotnet. Ale pokud jsi takova mrcha, ze by si byla schopna udelat na chlapa takovejhle podvod, tak ti uprimne preju aby te opustil. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

kacenka115
•
17. kvě 2020

@kaculi123 tohle je dost hrozné. Partner pak bude mít vyživovací povinnost atd. a bude v tom podvodem. Jestli jsi zajištěná a tak moc dítě chceš, najdi si dárce spermatu a s partnerem se domluvte jestli spolu být nebo ne... Očividně je touha po dítěti silnější než láska k partnerovi.