icon

Mojžíšová. Máte zkušenost? Jak vám to ovlivnilo cyklus?

themuffin
18. dub 2021

Ahojte, máte někdo zkušenosti s cvičením podle Ludmily Mojžíšové a jak vám to ovlivnilo cyklus?

lv
18. dub 2021

Cyklus nevím, ten mám v pohodě.. Možná mi pomohla k dětem, v 19 jsem měla operaci srůstů, s předpokladem pozdějších potíží s otěhotněním, výhledem na IVF a o 10let (a 14let) později jsem otěhotněla na první pokus. Byla jsem v lázních, po té operaci, kde mě to naučili, cvičila jsem cca půl roku.

themuffin
autor
18. dub 2021

@lv já cvičím dva týdny, cykly jsem poslední dobou měla pěkně 28-32 dní. Dnes jsem 26 den cyklu a ani památky po ovulaci (BT stále dost nízká), tak jestli to na to může mít vliv.

malenka3
18. dub 2021

26. den cyklu hledáš ovulaci?
Jinak ms mi neovlivnila, nejspíš i díky ní mám dvě děti.

themuffin
autor
18. dub 2021

@malenka3 ano, do dneška nic

prcccek
Autor odpověď smazal
nicollmor
19. dub 2021

@themuffin Ahoj. Chodila jsem na rehabky, kde jsme cvicili i Mojzisovu metodu a jaksik dalsi MS uz neprisla 🤷‍♀️😅.. Muze to byt nahoda, ale verim, ze to pomohlo na uvolneni..

micudinka
19. dub 2021

@themuffin Ahoj, já cvičila Mojžíšovou, do toho chodila na Vojtovku a cyklus mi to posunulo. Teď jsem zkoušela cvičit i nějaké cviky na posílení pánevního dna a také uspíšení menstruace.

themuffin
autor
19. dub 2021

@micudinka ahoj, děkuji 🙂 každopádně dnes teplota ještě víc klesla, ale aplikace mi to vykreslila takto 😃😅 což odporuje všemu co o ovulaci vím

alokina
19. dub 2021

@themuffin me taky přijde že byla až 22DC

themuffin
autor
19. dub 2021

@alokina a je normální, že jsou teploty po ovulaci tak nízké?

alokina
20. dub 2021

@themuffin mě to taky někdy po ovulaci takto skáče a pak dostanu MS 😏