Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat zda-li tady je některá z Vás která touhle metodou prošla a poté otěhotněla. Ve zkratce jsem už po dvou operacích, odstranění polypu a taky srustu z dělohy + laparoskopie vejcovodu, HSK a profuk vejcovodu. Vejcovody mám v pořádku, ovulaci jsem do operace měla pravidelně každý měsíc tak samo MS, po operaci jsem už dva měsíce a moje tělo nějak blázni. MS po operaci dorazila až za měsíc, teď v prosinci jsem měla MS dorazit už 8.12 ale nedorazila. Dneska po vyšetření u Dr zjištěné 3 cysty, dostala jsem duphaston který mám užívat týden. Jsem z toho celkově špatná, pač se snažíme už 3ti rok a myslela jsem si, že po operaci bude vše tak jak má být a že právě budu mít krásné 3 měsíce na to otěhotnět, poněvadž se to doporučuje. Uz rok jsem s přítelem v IVF centru, kde Jsme podstoupili genetiku i imunologii a vše dopadlo dobře, zítra jdu poprvé právě na zmiňovanou Mojzisovou metodu a vůbec nevím co mě čeká a jak to probíhá.
Kdyby některá z Vás měla nějakou zkušenost, budu rada za každou zprávu a radu co zrovna Vám pomohlo.
Předem moc děkuji! 🙂
Taky jsem cvičila Mojžíšovu metodu, absolvovala několikrát odblokování, cvičila pravidelně každý den několik měsíců. U mě to bohužel nepomohlo vůbec. Mám hrozně bolestivou menstruaci (jinak ale pravidelnou) a taky nemůžu už 2,5 roku otěhotnět. Obojí úplně beze změny. Ani jsem necítila žádný pocit úlevy, jak popisovaly holky výše. Paní fyzioterapeutka byla fajn, má výsledky a já jsem byla fakt poctivá, ale už jsem to vzdala. Podle přečtených zkušeností ale stále věřím, že je to super metoda a hodně holkám moc pomohla, ale jak je vidět, nepomůže prostě každému.
@danca2719 Ahoj holky, zalozila jsem si ucet jen, abych mohla odpovedet, ale hlavne dodat nadeji! Je mi 40, brzy 41, o dite se snazime nekolik let. Mam nizky amh 0,51. Teprve pred mesicem jsem absolvovala mobilizaci kostrce- metoda Mojzisova, a hned ten samy mesic jsem otehotnela. Nechala jsem si jeste zmerit amh, ktery jsem najednou mela 0,94! Jsem presvedcena, ze se tento zazrak stal prave diky mobilizaci! Jeste stale jsem v soku. Vsem preji hodne stesti!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mojžíšovu metodu jsem cvičila a občas i cvičím kvůli nepravidelné a hodně bolestivé menstruaci. Hned po prvním měsíci jsem cítila velké zlepšení.
Cvičila jsem vždy večer asi 10-15 minut a dvakrát jsem absolvovala uvolnění kostrče přes konečník (to se dělá vždy cca týden po menstruaci).
Za mě je to fantastická metoda, u které se dostaví výsledky během chvilky. Stačí být důsledný při cvičení.
Ze začátku, ale doporučuji zajít k fyzioterapeutovi, aby Vám ukázal cviky. 🙂
Pevné nervy )