icon

Může mi ovu testík ukázat případně těhotenství a kdy?

alexkisss
7. led 2018

Ahoj mam otazecku mam týden pred MS a dozvěděla sem se ze mi ovu testik může ukázat případně tehu je to pravda?? Pokud ano kdy ho muzu udelat

Strana
z6
kockakacka
12. led 2018

@anetka9
@alexkisss
@maice ja vam nevim holky...moje 11dpo a dvojcata tam mam :D

anetka9
12. led 2018

@kockakacka ty jsi vyjimecnej pripad:D tak samozrejme kazdej reaguje jinak, ale u slecny to je fakt zajimavy, takovou carku nekdo ma treba az 18dpo..

terka555
12. led 2018

@kockakacka ja mela to samy take 11 dpo tak jsem zvedava🙂a muzu se zeptat v kolikatem tydnu jste byla na kontrole kdyz vam zjistili dve?🙂

kockakacka
12. led 2018

@terka555 jasne 🙂 6+4 podle ms (takže 7tt) na prvni 4+6 byla jedna mini černá bublinka

terka555
12. led 2018

@kockakacka jo dekuju tak ja predpokladam ze taky nic moc neuvidim.1.jdu 4+5 a dalsi predpokladam 6+2tak to uz by mohlo byt neco videt🙂

kockakacka
12. led 2018

@terka555 6+2 uz urcite uvidíš srdicko ❤️

terka555
12. led 2018

@kockakacka no kez by🙂my meli poprve bohuzel problemy takze v podstate na zacatku jsem byla na kyretazi tak se modlime aby bylo uz vse v poradku🙂

alexkisss
autor
12. led 2018

@terka555 tak to ja sem 4tt a k dr jdu az 2.2 to už budu 7tyden tak se moc tesim

odula
12. led 2018

@maice sorry že stalkuju, zajímalo mě jestli může ovu test ukázat těhotenství ;) každopádně já měla při posledním těhotenství tlustý dálnice ještě před vynechanou MS tj cca 10 dpo a těšila se na dvojky :D a nakonec byla jedna holka a mě bylo jenom krute zle 🤣 strašně moc gratuluju k těhotenství a jsem fakt zvědavá jestli těch "fazolek" bude vic 😍

alexkisss
autor
12. led 2018

@odula no ja se modlim aby tam bylo vazne jen jedno chci jen jedno musi tam byt je jedno ja se snad obednam dřív k dr me tu strasite

maice
12. led 2018

@alexkisss No hele pry vic hcg znaci holcicku 🙂

odula
12. led 2018

@maice to by odpovidalo;)

odula
12. led 2018

@alexkisss neeee... právě že dálnice jak hrom a bylo jedno a byla to holka 😁 já jsem chtěla dvě, ale byla jenom jedna no. tak snad příště 🤣 ne,dělám si prcu

terka555
12. led 2018

@alexkisss tak ja bych tak brzo nesla ale mam narocnou praci,delam nocni a jeste navic taham tezky veci a plus k tomu jeste problemy z minula tak proto jdu brzo jinak bych taky jeste pockala🙂

alexkisss
autor
13. led 2018

Sem ve 4tt a taky mam pocit ze se nam tam klube vymodlena holčička mam divný chutě porad mam chut na palivy a slaný jídla nemuzu sladký ani videt

alexkisss
autor
15. led 2018

Holky tak dneska 14dpo a ms nikde dnes mela dorazit a testik máme ukázkový

alexkisss
autor
15. led 2018

14dpo

kaitinka
15. led 2018

Holky mam dotaz. Kdy si muzu zkusit udelat OT nebo TT? Jsem dnes 7DPO, mam cca 7 dni do ocekavane MS. Jestli se zadarilo, chtela bych to zjistit co nejdriv, protoze mam celkem narocnou praci.. Delam jako pecovatelka v Domove pro seniory a tam samozrejme tahame tezke klienty.. Dekuji za vase nazory

kockakacka
15. led 2018

@kaitinka 9dpo ovu test ruzove

kaitinka
15. led 2018

@kockakacka to by mi vychazelo na pozitri 9 DPO. To mam v praci zrovna denni. Na kolik vyjdou OT cenove?

anetka9
15. led 2018

@kaitinka Jeslti je nemáš doma, tak už bych rovnou koupila TT...;)

kaitinka
15. led 2018

@anetka9 nemam doma zadne testy. A stejne pochybuju, ze mi mi TT ukazal neco driv jak 10 DPO,takze testy koupim popripadne ve ctvrtek nebo v patek.. Jak jsem psala, dnes jsem teprv 7DPO

anetka9
15. led 2018

@kaitinka No já osobně bych ot dělala už teď a tt od 9, 10dpo..ale nemám cenu kupovat zítra (teda 8dpo) krabičku ovu testů..to se vyplatí si počkat den a zkusit spíš už tt🙂

kaitinka
15. led 2018

@anetka9 no uvidim 🙂 sice moc z jedne strany neverim tomu, ze by se zadarilo, ale z druhe strany tomu plno veci napovida a v koutku duse se modlim. K tomu se mi dneska zdalo ve snu, ze mela dorazit MS, ale jen tak nahodou jsem zkusila TT a nasla jsem tam dve krasne silne carky 🤗 kez by tomu tak bylo i ve skutecnosti..

alexkisss
autor
19. led 2018

Tak je to jasné

misicka455
29. led 2018

Tak tento měsíc jsme opět pro to udělali co jsme mohly a nezbejvá než zase čekat . To čekání je strašné . Tak doufám, že už mrcha nedojde 🙂))

maice
29. led 2018

@alexkisss Tak co... uz jsi byla u dr?!

alexkisss
autor
29. led 2018

@maice ahoj jdu v patek v 8:00

maice
29. led 2018

@alexkisss Tak dej vedet,jestli je vse ok ;)

alexkisss
autor
29. led 2018

@maice neboj se urcite dam

Strana
z6