Může mi ovu testík ukázat případně těhotenství a kdy?
Ahoj mam otazecku mam týden pred MS a dozvěděla sem se ze mi ovu testik může ukázat případně tehu je to pravda?? Pokud ano kdy ho muzu udelat
@kockakacka ty jsi vyjimecnej pripad:D tak samozrejme kazdej reaguje jinak, ale u slecny to je fakt zajimavy, takovou carku nekdo ma treba az 18dpo..
@kockakacka ja mela to samy take 11 dpo tak jsem zvedava🙂a muzu se zeptat v kolikatem tydnu jste byla na kontrole kdyz vam zjistili dve?🙂
@terka555 jasne 🙂 6+4 podle ms (takže 7tt) na prvni 4+6 byla jedna mini černá bublinka
@kockakacka jo dekuju tak ja predpokladam ze taky nic moc neuvidim.1.jdu 4+5 a dalsi predpokladam 6+2tak to uz by mohlo byt neco videt🙂
@terka555 6+2 uz urcite uvidíš srdicko ❤️
@kockakacka no kez by🙂my meli poprve bohuzel problemy takze v podstate na zacatku jsem byla na kyretazi tak se modlime aby bylo uz vse v poradku🙂
@maice sorry že stalkuju, zajímalo mě jestli může ovu test ukázat těhotenství ;) každopádně já měla při posledním těhotenství tlustý dálnice ještě před vynechanou MS tj cca 10 dpo a těšila se na dvojky :D a nakonec byla jedna holka a mě bylo jenom krute zle 🤣 strašně moc gratuluju k těhotenství a jsem fakt zvědavá jestli těch "fazolek" bude vic 😍
Sem ve 4tt a taky mam pocit ze se nam tam klube vymodlena holčička mam divný chutě porad mam chut na palivy a slaný jídla nemuzu sladký ani videt
Holky tak dneska 14dpo a ms nikde dnes mela dorazit a testik máme ukázkový
Holky mam dotaz. Kdy si muzu zkusit udelat OT nebo TT? Jsem dnes 7DPO, mam cca 7 dni do ocekavane MS. Jestli se zadarilo, chtela bych to zjistit co nejdriv, protoze mam celkem narocnou praci.. Delam jako pecovatelka v Domove pro seniory a tam samozrejme tahame tezke klienty.. Dekuji za vase nazory
@kaitinka 9dpo ovu test ruzove
@kockakacka to by mi vychazelo na pozitri 9 DPO. To mam v praci zrovna denni. Na kolik vyjdou OT cenove?
@anetka9 no uvidim 🙂 sice moc z jedne strany neverim tomu, ze by se zadarilo, ale z druhe strany tomu plno veci napovida a v koutku duse se modlim. K tomu se mi dneska zdalo ve snu, ze mela dorazit MS, ale jen tak nahodou jsem zkusila TT a nasla jsem tam dve krasne silne carky 🤗 kez by tomu tak bylo i ve skutecnosti..
Tak tento měsíc jsme opět pro to udělali co jsme mohly a nezbejvá než zase čekat . To čekání je strašné . Tak doufám, že už mrcha nedojde 🙂))

@anetka9
@alexkisss
@maice ja vam nevim holky...moje 11dpo a dvojcata tam mam :D