icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

sipkovarose
9. říj 2016

Holky co myslíte?test dělaný dnes kdy měla dojít MS,zatím nedošla a na ovu testu duch.je šance?

lichtakova
9. říj 2016

@sipkovarose sance je vzdycky 😉,duch je docela peknej 🙂

sipkovarose
9. říj 2016

@lichtakova právě že sem nikdy před nebo po ovu takovýho ducha neměla😉až Teda tak den před ovu no,ale to dnes rozhodně není😀

emisekkk
9. říj 2016

@sipkovarose je to moc slabé....

saidy
9. říj 2016

Holky, co myslíte? Test je dělaný včera v poledne z náhlého popudu, vypila jsem před tím ráno spoustu čaje, protože mi byla zima, takže vzorek byl zředěný. Jinak takhle vypadal minulý cyklus i můj nejsilnější test při ovu.. Ms má dorazit včera - zítra.

nina8888
9. říj 2016

@saidy to vypadá hodně nadějně ked nedorazí zítra MS udělej tehu test Maxe už by mal ukázat já som mala.stejnu čárku a už mi ukázal aj tehu test...držím.palce

nina8888
9. říj 2016
saidy
9. říj 2016

@nina8888 Teď jsi mě povzbudila, tak doufám, že MS nedorazí a taky najdu // 🙂

saidy
9. říj 2016

@nina8888 A gratuluju 😉

nina8888
9. říj 2016

@saidy ďakujem rok a pol snaženia a cykly úplne nepravidelne takže zazrak. 🙂

sipkovarose
10. říj 2016

Tak holky zkusila jsem ze zvědavosti další ovu test, (tehu test nemám možnost teď koupit) MS nikde měla dojít předevčírem nebo dnes 😉sice bolesti jako by měla každou chvilku dojít, tak nevím😀test pro srovnání vrchní včera spodní dnes,co myslíte?

kstablova
10. říj 2016

@sipkovarose ten spodní je super 🙂 z toho už by něco být mohlo 🙂

zuzinka6
10. říj 2016

jj, měla po pozitivnim těhutestu jsem zkoušela i ovul a byl slaboulince pozitivní, ale asi až po hodině🙂

salenas
10. říj 2016

@sipkovarose takový ovu testy jsem měla v těhu, takže pokud tě nezlobí cysty, tak by to ..... nechci to zakřiknout !!

sipkovarose
10. říj 2016

@salenas ne ne s cystama nemám problém,aspon doposud teda nebyl 😉

sipkovarose
10. říj 2016

@zuzinka6 na mě tohle vykouklo hned po 10 minutách cca 😉

sipkovarose
10. říj 2016

Holky a stalo se někomu že měl pozitivní ovu test a nic z toho nebylo ? 😔

salenas
10. říj 2016

@sipkovarose bylo to tu a byla to právě cysta. Mě se na ovu čárka ukázala dřív než ta, co se má ukázat jako první, hned po počůrání

enalga
10. říj 2016

@sipkovarose Já měla pozitivní ovu když jsem otěhotněla, a opravdu z toho dítě bylo 🙂 Ale vždycky se může něco přihodit, takže tfuj tfuj tfuj, ať je to v pořádku 🙂

sipkovarose
10. říj 2016

@saidy zkoušela jsi už těhu test?😉

saidy
10. říj 2016

@sipkovarose ne, jestli ms ještě nedojde, zkusím ve středu nebo ve čtvrtek 🙂

ywushka
10. říj 2016

Ja diskuze o snažení pořád pročítání,ale ne a ne se orientovat. Svého prvního syna mám po 3tim Ivf a teď se s mým partnerem (již jiny) snažíme 🙂 . Ovulaci test jsem začala dělat od 9teho dne cyklu a dnes je to 20DC a pořád na testu nebyla ta kontrolní čárka tmavší nebo stejná. Od 17.dne beru Gynprodyl (utrogestan) 1tbl večer. Tak nevím jestli mám pokračovat v testování a nebo se na to vyprdnout? ??

lichtakova
10. říj 2016

@ywushka já bych určitě dělala až do ms, asi i více cyklů, abys viděla, kdy nebo zda vůbec je ovulace.

lichtakova
10. říj 2016

@sipkovarose to vypadá slibně 🙂

ywushka
10. říj 2016

@lichtakova děkuji za info 🙂 no zkouším teda 🙂 zatím "tvorime" jen tak průběžně 🙂 jen ksem nevěděla,jestli ty hormony neovlivní nějak výsledky

dyslovka
10. říj 2016

Ahoj holky, muzu se zeptat?
Podle jednoho ms kalendare bych mela dostat ms dneska, ale podle teploty asi ne, jelikoz mam 37 a teplota mi klesa dva dny pred ms, podle druheho kalendare mam mit ms ve stredu. (Celkem nepravidelny cyklus) . Kazdopadne dneska mi to nedalo a udelala jsem si TT, ale prvne tam byl ruzovy flek a po zaschnuti tam vidim ducha, ale nejde vyfotit, tak jsem si rekla, ze ho asi spis videt chci 🙂
Kazdopadne nedalo mi to a koupila jsem si odpoledne ovu test znacky pepino, jiny jsem nesehnala 🙁 nikdy jsem jej nemela, tak nevim, jakou ma intenzitu, ale nikdy jsem mimo ovu nemela tak ,,silny,, ovu test. Pouzivam ovu testy znacek dr.max a intimed a vzdy byly mimo ovu bile, nikdy nevypadaly takto :-O myslite, ze je sance? 😊nebo to mam rovnou vzdat?😔 .... jeden je pred zaschnutim a druhy je ten prvni, ale zaschnuty 😊

dyslovka
10. říj 2016

* jinak teplota mi jeste neklesa, tak snad nezacne zitra 🙂

saidy
10. říj 2016

Uvažuju, jestli mám ráno zkusit test, ale bojím se, že bude negativní 😀 ☹

enalga
10. říj 2016

@dyslovka Na Pepinu jsem takovéhle měla před MS.. je negativní - bohužel ☹

dyslovka
10. říj 2016

@enalga : ach jo 😭😭 ale dekuji 😔