Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@masotri To ja taky nevim, jak ty hormony blaznej:D...je fakt, ze uplne bily ovulacni test jsem snad jeste nikdy nemela, ale takhle silny pred ms teda rozhodne taky ne...vydesilo me to dnesni spineni...tak uvidime...chci verit, ale po tech 7 mesicich si zas nechci delat moc plane nadeje...dojedu posledni dva ovu testy, co mi zbyly a pak az risknu tt🙂
@carpatia nebo ty pozitivni ovu testy muzou znamenat cystu :-/ tez sem to tak mela uz sem myslela ze sem tehu a nic ☹
@kocirova_kata
@masotri tak ruzove spineni preslo do hnedeho, takze ja jsem jasna, jde si pro me cervena a zase nic:(.. ty silici testy mozna znamenaji dalsi ovu, i kdyz dneska rano uz byl trochu slabsi nez vcera, tak fakt nevim:/
Zdravím dámy tak já jsem dnes 38DC a pořád nic, testy furt negativní..tak to bude asi nějaká hormonální porucha.. Přidal se takový mléčný výtok dá se říct, který nepalí ani nesvědí nic podobnýho, jsem nafouklá jak balon a furt mám bolesti břicha tak už sem se objednala k doktorce. Všem přeju hodně štěstí aby jim vyšli krásné 2 //.
Holky,po delší době se hlásím. Snažíme se od srpna 2016,od ledna 2017 jsem stimulovana clostilbegidem,teď v březnu mi zvýšili dávku na dvě tablety denne 5-9dc a 20dc jsem byla na kontrole,doktor tento cyklus chválil,říkal ze je to zatím ten nejlepší,který jsem měla,sliznice byla prý poměrně vysoká asi 8mm a bylo viditelné žluté telisko. A dnes jsem si zkusila test-mám doma jen ovu test (dr.max) a čárka je tam taková,jakou vidíte,jsem 31dc. Co na to říkáte???
@ywushka Nic. To nemusí vůbec nic znamenat. Vím, že se povídá, že někdy ukáže ovu test graviditu, ale to by musela být opravdu tlustice, ne takto nepatrná čárka a bývá to hlavně pár dní po případném oplodnění, když se vajíčko zahnizďuje - cca 5. - 10. den po ovulaci (vzhledem k hormonům, které produkuje žluté tělísko).Také jsem tento cyklus měla téměř pozitivní ovu test těsně před menses - řekla bych ještě silnější než tvůj...Těhotenství ti potvrdí nebo vyvrátí jedině těhotenský test...
Ahoj holky prosím o radu, co myslíte proběhla ovulka?
Testy Dr.Max testováno vždy ve stejný čas.
Ovulka měla vycházet na dnešek-poslední test ale spíš bych řekla, že byla včera.
Byla jsem dnes na gyndě a chtěla jsem si to ověřit ale doktora mi řekla že ovulku nejde zjistit ?! Ale podle UTZ by to jít mělo???
Děkuji
@gabrielka_h Myslim ze jeste nebyla.Ta testovaci carka musi byt silnejsi nez kontrolni.
@gabrielka_h Mohla těch 17DC být. Já jsem třeba na ovu testech nikdy pořádnou lajnu neměla, u prvního jsem si myslela že ovu není no a mám syna, takže byla 😀 A k té Dr. jí se spíš nechce zjišťovat :-/ Jde to.
mne ovu test tehu ukazal.
@renca1978 ano, právě tak to je to v návodu napsáno, ale někde jsem četla že stačí když se tam alespoň objeví tak právě si nejsem jistá 😒
Možná i ty testy nejsou nic extra
@masotri Já doufám že byla. Je to rok co se snažíme -přítel js v pořádku, já mám sice funkční jen jednu stranu ale i tak by to mělo jít. Jsem měsíc po laparoskopii, hysteroskopii a drillingu vaječníků tak snad to pomůže 🙂
@gabrielka_h Snad jo, držím palce. Divím se, že ti Dr. nechce pomoct aspoň tím, že by vychytala tu ovulaci. Přecejen je to přesnější než ty testy. Jinač já radím sexovat obden 😀 To je jistota, že se do ovu, pokud je trefíte 😀 To se nám osvědčilo mnohem víc než nechávat pálky za testy v lékárně 🙂
@masotri My se snažíme obden zatím nám to jde ale někdy už se fakt musíme přemlouvat-tak často je to na nás moc 😀 Mě tím doktorka úplně naštvala takže přecházím jinam-vůbec si nejsem jistá zda ty její testy jsou vůbec platné. Tady ty testy byla právě levné-100kč za 7ks tak jsem to chtěla vyzkoušet že si to porovnám s tím co mi řekne na gyndě a tak jsem dopadla 😒
@gabrielka_h Někteří Dr. jsou prostě neochotní, děs. Snad nová/ý Dr. bude lepší. 🙂 Většinou po tom roce snažení a nezdaru to Dr. už začínají nějak řešit.
@kristynatita jak se to projevilo? Měla jsem čárku a nebyla to ovulace ale těhotenství?
@masotri ona je už starší tak možná to ani neumí netuším, zase jí nechci křivdit ale kdo ví-dneska jsem ae dozvěděla že údajně pije tak kdo ví. Celkem mi tak přišlo že je se vším hned hotová atd. takže přístup nic moc. Tak uvidím co ta nová-jsou na ni dobré ohlasy tak snad nám pomůže 🙂
a to jsem se radovala, že se blíží ovu

@masotri tak ja k tomu pridala jeste ty prvni tri kolem ovu, pro porovnani.A posledni dva jsou dnesni, jeden rano a druhy odpo a prijde mi, ze i ten je zas o chlup silnejsi nez ten ranni..