icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

maice
11. pro 2017

@peetulkka Ano,lh hormon je v moci cely cyklus...proto je ovutest pozitivni pouze pokud je testovaci carka stejne silna nebo silnejsi ;)

cpollik
11. pro 2017

Ahoj holky,taky se jdu poptat😉.Jsem 9DPO a ovulační docela silný takový nebývá ani,když mám ovulaci.Ted jsem 28DC dostat to mám za 4-5dnu.Tak buď ovulace proběhla později nebo těhotenství?Děkuji

luuucatko
11. pro 2017

@papajisek to me moc mrzi :(.. A jak dlouho se snažíte?

luuucatko
11. pro 2017

@maice tak zitra po 15 hod si mam zavolat.. Moc tomu nevěřím, ale je to fakt zvlastni :(.. Dneska jsem na vic hrozne malatna, takova zpomalena :(

maice
11. pro 2017

@luuucatko Ty jsi pripad :D pripominas mi me :D kazdopadne zitra budes mit klid...at tak ci tak ;)

papajisek
12. pro 2017

@luuucatko Uz rok😒

luuucatko
12. pro 2017

@papajisek A kolik vám je, jestli se mohu zeptat? My se snažíme 2 a půl roku .. a už mi hrozně vadí jak nám všichni doktoři opakují "jste mladí, máte čas" .. Nám je 25 a 26 let..

cpollik
12. pro 2017

Ahoj holky,co ten můj ovu test,co myslíte?Dneska vyšel stejně☹.Těhotenský nemám koupený☹.Můžu být těhotná?

kacasa
12. pro 2017

@cpollik neni extra silny..ale jedinou odpoved ti da tt

cpollik
12. pro 2017

@kacasa no dnes stejný test ale mam ještě 4-5dni do MS.Uvidime:-(škoda,že doma nemám TT☹.

kacasa
12. pro 2017

@cpollik tak skoč nejlépe do lékarny Benu pro ten tyčinkový test..ukazuje brzy

cpollik
12. pro 2017

@kacasa já asi počkám nebudu to hrotit🙂.Manžel jel do práce nemám auto,tak uvidíme.Ja jen, že jsem před MS nikdy neměla takovou čárku.Vzdy jen stin

maice
12. pro 2017

@cpollik Muze byt,ale nemusi...holky tu mely i silnejsi. Jiste uvidis az z tt ;) drzim palce :D

cpollik
12. pro 2017

@maice uvidíme teď jsem si dělala další ovu těch mám doma dost,ale yslim,že z toho nic nebude😉.Na fotkách je to mnohem slabší než v realu

kacasa
12. pro 2017

@cpollik no..toto neni pozitivni test .-(

cpollik
12. pro 2017

@kacasa nejde to vůbec vidět je stejný,jak ten ze včerejška a ještě mi zbývá 5dnu do MS,tak je ještě čas.Ale myslim,že těhotná nebudu 🙂.U druhého už jsem měla silný ovu test😉.Teď byla nehoda v obdobi ovulky,tak jsem nervózní🙂

kacasa
12. pro 2017

@cpollik no..spis to nevypada

cpollik
12. pro 2017

@kacasa Já mám ovulku docela pozdě,takže ještě je čas.Ale myslím,že by to byl teda zázrak z jedné nehody🙂.U druhého jsme se sakra snažili,aby se nám to povedlo.Jeste měřím vazalů.Stale 37,1.Tak uvidím.

kacasa
12. pro 2017

@cpollik no..my to meli tez jednou a povedlo se 😀

cpollik
12. pro 2017

@kacasa bylo by to teda překvápko pěkně🙂

cpollik
12. pro 2017

@kacasa myslím,že my takové štěstí nemáme😉 i když bych i rada

maice
12. pro 2017

@luuucatko Tak co??? Uz neco vis??? Cely den na Tebe myslim...

luuucatko
12. pro 2017

@maice Ahojky, to jseš hodnááá🙂 Ale bohužel, prý negativní. :( Jsem z toho dost už špatná. Ty testy jsou prostě na nic. Dokonce i dneska ráno malej dušík, kterého jsem vám sem dávala, tak to samé. No nic, tak na novo. Jsem fakt případ nebo spíš jsme případ. Poslední naději jsem vkládala do vyššího prolaktinu, dneska jsem si volala na výsledky a klasika "prolaktin vám vyšel krásně". Po dvou letech nic a my nevíme proč :(. Přítel má prý 13 mio spermií na místo 15 mio, ale to nám řekli, že je úplně OK. Dneska jsem se objednala na čínskou medicínu - jdu zítra. A v pondělí hned zase na kontrolu před IUI. Musí mí ovulace vyjít max na pátek jinak mě prej v CARu vezmou zase až v lednu. :(

maice
13. pro 2017

@luuucatko Moc me to mrzi. Nebudu rikat,nemysli na to...sama vim,ze to nejde. Ale urcite to jednou vyjde! Bud prirozene nebo ne...a to cekani stoji za to ;)
Kolikaty jsi ted den cyklu??? A co ti vsechno delali? Jaka vysetreni???

luuucatko
13. pro 2017

Stale doufám :( ..jsem ted 5 dc.. A mame za sebou imunologii, hormonální profil, stitnou zlazu a laparoskopii - průchodnost. Vse v pořádku. :( ..

maice
13. pro 2017

@luuucatko A cyklus je ok??? Ovulace prokazana?

luuucatko
13. pro 2017

@maice cyklus kolem 26 - 28 dni ovulace vždy v polovině..potvrzena.. Proste uz fakt nevim :(

cpollik
13. pro 2017

@cpollik ahoj,tak dnes i ovu test ó dost silnejsi,co myslíš???

cpollik
13. pro 2017
kacasa
13. pro 2017

@cpollik nevim proc uz nezkusis tt..od 10-11 dpo uz by melo byt neco videt..tohle jsou jen spekulace

Strana