Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@leontynkar ted nemam uz zadne bolesti jinak ale mam jeste bilkovy hlen ale ovu jsem mela v nedeli muzu mit jeste ten hlen po ovu?nevis?
@kacule6 Ahojky, dnes hCG 78, takže se něco rýsuje. Budu moc věřit ... 😊
@leontynkar pořád moc držím ty palce 😉 😉 vypadá to nadějně.Možná byla ovu později,proto je čárka zatím slabší.
@kacule6 jsem zapomněla napsat 😔 v úterý jsem měla hCG 78. Tak uvidíme 😊 Kež by to vyšlo. Ale je mi úplně dobre a nespinim. Zitra se chystám na digitální ☺️ Jakpak jste na tom vy? 😉
@svlocka jak jsem to mohla přehlédnout tu tvou otázku???moc se omlouvám. Jak myslím ze je i trochu jedno jaký je ted hlen, pokud jsi měla pozitivní testik. Ono je to u každého trochu jinak . Strašně moc Ti přeju aby to vyšlo. Budu se těšit na testiky 💋
@leontynkar ahoj v poho ovu jsem mela minulou nedeli a ted od patku mam bily vytok.nemyslela jsem jak jsem mela ovu asi si to jinak pochopila 🙂bricho boli jako u ms.no chtela bych testnout v utery nebo ve stredu bych uz byla 11DPO.ze zvedavosti 🙂
@svlocka Ajooo. Jsem motovidlo. Držím moc pěsti!! 💝
@leontynkar -já to věděla,že to vyjde!!Zatím potichoučku blahopřeji,ať je všechno v pořádku 🙂 🙂
@kacule6 jsi zlata. Děkujeme 😊 v pátek jdem na ultrazvuk 👍
@leontynkar ahoj myslis ze by tt nebo na ovu slo neco videt?dnes 9DPO.
@svlocka vrchníí 🙂
@lusiana125 pripada ti silnejsi?
@svlocka anoo
@lusiana125 ale na tehu.testu zatim nic jen maly duch ktery nejde videt skoru tak ja nevim :(
@svlocka clearblue by to stopro ukázal
@lusiana125 je to drachsi investice to bych si koupila az bych fakt vedela jsem jsem tehotna vis.
@svlocka tak když budeš vědět, že jsi těhotná...tak mi to přijde zbytečné...já jsem se testovala 2 dny před menstruací a crearblue mi ukázal 1+2 takže jsem těch peněz nelitovala...a tak nějak jsem cítila, že jsem těhotná
@svlocka na gyndu jsem šla 6 dní se zpožděním ms a už na ultrazvuku byla vidět bublinka
@lusiana125 taky nejak citim,vcera jsem neumela usnoud porad jsem se budila tlacilo me v brisku .a zaspinila jsem tak si myslim ze to byla uhnizdeni
@svlocka já jsem vůbec nešpinila...jen jsem cítila uznizdování jako takové bodání v pravém podbřišku
@lusiana125 jo kazda to ma jinak
@leontynkar ahoj tys mela taky vytok jako priznak?
@svlocka nn, neměla. Občas pobolívání podbřišku jako před MS a citlivý prsa, ale ne extra jinak jak před MS. ;) no uvidime. Zítra jdu na UZ, jsem napjatá 🙂 Ale ovu test jsem měla 12.DPO slabší 2. čárku. A na tt druhý den taky slabší čárku, ale mamatest byl negativní. Ten bych vůbec nedoporučovala.. držim Ti pěsti!!!! 🙂
Ahoj holky, vím že se to tu už několikrát probíralo. Poslední MS jsem měla 14.3. (5 dní). Podle kalendáře bych menstruaci měla dostat 11.4., snažíme se o miminko už dlouho, beru clostylbegyt a proveru. Dnes jsem si dělala ovulační test a jsou tam dvě čárky, ta jedna slabě. Ukazuje ovulační test i doznívající ovulaci? Nebo to může být těhotenství? TT zatím negativní. Prosím poradte, vím že to nemusí nic znamenat ale i tak se tu klepu....
@chajdaloupka teoreticky je možné že by to mohlo být těhu 🙂 jsi 2 dny před MS, tak to už asi nebude doznívající ovu. a měla jsi v půlce cyklu pozit. ovu test??
@leontynkar mam to same co pises a bouzel mam mama test zitra skusim testnou jine u nas nemaji mjm taky citliva prsa a sem tam jako pri ms nekdy tlak v pravo.tak uvidime co stoho bude 🙂
@chajdaloupka ahoj mam uplne to same co ty,na ovu druha slabsi carka a na tt zatim nic,ms za 2 dny,zitra testu zase ale mam jen mama test :(tak teda jsem napjata i za tebe 🙂

@leontynkar ahoj jo tulili mela jsem velke bolesti :(vajecniky sakra boleli,ted dva dny po mam take pichani v podbrisku co to muze byt?jo taky doufam 🙂