Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@cpollik ted uz jeden den
@sabinanaty aha,tak to už by mohly testy ukázat a zkoušela jsi ovulační?Pokud ta čárka je silná nebo silnější než kontrolní je to jasné😉
@sabinanaty já mam teď 14dc,tak uvidíme😉
@cpollik moc tidrzim palecky pritel je stoho hotovej jestli jsem tehotna a ja unevi. Jak mu to vysvetlit uvidime zitra
Snad uz jde neco vydet
@sabinanaty tyjo vidím tam náznak čárky.Tak držím pěsti at sílí.
@sabinanaty ja dnes 15DC a dnes pozitivní ovulační test.Tak zkusime
@sabinanaty tak jak to pokračuje??
@cpollik ahoj dnes jsem to dostala uz jsem si myslela ze se rozjede ale nerozjela .... Tak nevim coto muze bejt
@sabinanaty teda, uhnízdění?A co ty testy?Jsou stále pozitivní?
@sabinanaty ahoj,tak co?Já jsem pár dní po ovulaci 5den vypadalo na uhnízdění.Teplota klesla a teď mám bazální teplotu už 2den 37,2.Jsem 6-7DPO.Ovulacni test začíná sílit.Tak snad to vyjde🙂
@cpollik drzim palecky at se zadari ja jsem zrovna v cekarne na gynde tak uvidime
@sabinanaty ale vidim to blede
@sabinanaty tohle jsem mela uz dvakrat. A nikdy s toho nic nebylo :((
@budenas me to vyslo ale dvakrat m
Nechapu
@sabinanaty Hazi to jen duchy 😪
@sabinanaty tohle mi udělal clear blue, 4 dny zpoždění jenom malé špinění ale nakonec se dostavila menstruace. Třeba to u vás ale vyjde. Držím palxe.
@sabinanaty já si myslím,že to prostě není pozitivní😢.Možná cysta.
@cpollik cista tezko byla jsem na gynde a pry tam neco malo vidi ale jdu 7 na krev a dalsi vysetreni
@sabinanaty já bych testovala každý den,myslím si třeba,že je ještě brzo.Tak budu držet pěsti.
@sabinanaty ahoj,tak co?Jsem zvědavá.

@sabinanaty vypadá to dost nadějné😉!!