icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

lobella
6. bře 2018

@cpollik cykly jsem mela 27-28 dni...

lobella
6. bře 2018

@cpollik jinak jsem byla 14dpo,kdyz jsem mela ducha na TT. Byl to den, kdy mela prijit ms, driv jsem netestovala

cpollik
8. bře 2018

@lobella ahoj dnes 5dni do menzes a já už zkoušela TT i ovulační.Na TT je jasné viditelný duch.Myslis,že bude sílit.Jsem šťastná.Na fotce to nejde moc vidět.Tak budu zkoušet,co dva dny.Cykly má po 30-31dnu.

lobella
8. bře 2018

@cpollik silit muze i nemusi, to ti nikdo nerekne, ja bych pred terminem ms netestovala, ja testovala v den ms jen proto, ze merim BT a ta byla porad vysoka, jinak bych test nedelala... Ale preji at sili a ms mrska uz nedorazi

cpollik
8. bře 2018

@lobella no já u jednoho těhotenství měla už pozitivní test 3dny před ms.Kdyby to vyšlo byla bych ráda.Taky měřím bt.

lobella
8. bře 2018

@cpollik tak uvidis, drzim palce... Ja ted cekam na pristi pondeli a zavolam dr. Kvuli prvni kontrole, ale to cekani je nekonecne

cpollik
8. bře 2018

@lobella jj věřím.Ja to znam.Prisla jsem o mimi v 8tt☹.Tak proto jsem nervózní i teď.Bude vše vporadku uvidíš..

cpollik
9. bře 2018

@lobella ahoj,tak já dnes nevydržela,testla jsem ovulační test čárka silnější dnes včera a trhu test stejný duch,jak včera,tak nic.Myslim,že to nedopadne ach jo☹.Přitom už mi druhý den není moc dobře☹.Únava,bolesti v kříži,bolest hlavy a podbřišku.

cpollik
9. bře 2018

@maice ahoj,tak co??Snažíte se dal?

lobella
9. bře 2018

@cpollik zkus jeste vydrzet, ja mela uplne oidi ducha v den ocekavane ms, nasledujici 2 dny se takrka nezmenil a pak najednou krasna carka, zkus jeste vydrzet, drzim palce🙂 myslite ze uz bude neco videt? Pristi utery bych mela byt dle PM 6tt+0 a to chci volat k dr na objednanipocitam, ze me objedna nejdriv za tyden, kamaradka byla u dr.na prelomu 7/8.tyden a pry nebylo nic videt...

maice
9. bře 2018

@cpollik Ahoj,no jasnacka...vcera jsem byla na preventivce, nekolik hodin pred probehla ovulace,dr.videla i velke mnozstvi hlenu nahromadeneho...styk vecer pred i den pred ;) tak tomu davam velke nadeje ;) snad...ted uz jen cekat.

maice
9. bře 2018

@cpollik Ukaz fotecky testiku!!

budenas5
9. bře 2018

Ahoj holky a kdy muzu zkusit ten ovu? Kolik dpo?

maice
9. bře 2018

@budenas5 Zkus tak 10dpo

cpollik
9. bře 2018

@maice j myslím,že byly falesne pozitivni.Jenom duchové.

cpollik
9. bře 2018

@maice tak super budu ti držet pěsti ať to vyjde ju

timotek69
9. bře 2018

Ahojky jen ma zkusenost;) pepino horni test tehu a spodni ovulacni cca 16dpo..ovu vysel hned takto mega pozitivne vice nez kontrolni carka;) nyni jsem 9+3

cpollik
12. bře 2018

@lobella Ahojky,tak jak dopadla kontrola??Já dnes 29DC většinou teplota klesá na 36,9 dnes stále 37,1.Uvidim zítra ještě ovulační zesílil.Ale to prý někdy dělá před MS.

lobella
12. bře 2018

@cpollik ahoj, ja dnes teprve volala k dr a jsem objednana na tento patek,dnes mam 14 dnu zpozdeni, tak se hrozne tesim,jestli uz neco uvidim, v patek bych mela byt 6tt+3, na jednu stranu se hrozne tesim a na druhou se bojim tesit, aby bylo vse v poradku... Desne🙂 a tvoje teplota vypada pekne🙂drzim palce, urcite pak napis

cpollik
12. bře 2018

@lobella bude to vporadku uvidíš.Ja uz jsem se smířila s tím,že to nevyšlo.Predchozi těhotenství uz jsemmmela čárku.Takze budeme zkoušet dál.Asi nám není přáno😢

lobella
12. bře 2018

@cpollik psala jsem ti uz do jine diskuze, tak silnou carku na ovu jsem v dobe vynechani nemeladalnici, tedy pozitivni ovu test jsem mela az tyden meskani...ver prckovi... Ten nas je bojovnik, ani jsem si nebyla jista zda ovu byla, pak jsem v tydnu ovu byla darovat krev, to mas oslabeni peo telo, tyden na to 2 dny horecky, cele jsem to hodila do kopru a ani si nadeje nedelala a on tam byl! Tento mesic byl nejhorsi co se snazime a prcek zrovna vysel a drzi se jak kliste...ver mu a uvidis sama🙂

sabinanaty
14. bře 2018

@cpollik ahoj no nevim

sabinanaty
14. bře 2018
maice
14. bře 2018

@sabinanaty Je tam...gratuluji

sabinanaty
14. bře 2018

@maice sama nevim same dusiky jsem mela na techto testech. Na jinych vubec nic a v unoru se ms nedostavila tak mudr me pichla vyvolavacku no. A pak jsem zacala malinko krvacet nema test vliv na ms ?

maice
14. bře 2018

@sabinanaty urcite ne...a na jinych testech nic????

sabinanaty
14. bře 2018

@maice ne vubec nic

maice
14. bře 2018

@sabinanaty Divny...a ovutest???

juliia
14. bře 2018

Chtela jsem moc poprosit o názor, dnes 10.DPO a na ovulacnim testu mi zacala sílit kontrolni čárka. Co myslíte? Snazime se pres 2 roky, tak se mi nechce ani verit, že by...?? Dekuju za nazor :-*

pavlina30
14. bře 2018

Ahojky holky ráda bych se k vám přidala.Můj dnešní ovu test z ranní moči. Ovšem nevím jak to brát mám policistické vaječníky a ty prý můžou ovlivnit výsledek

Strana