icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

leontynkar
9. dub 2015

@svlocka jj, to bude asi nejlepší. Já měla mamatest slabě pozitivní až 6 dnů po ne/očekávané MS. .. a přitom na tom testu z ovu testů / jak tam byly 2 těhotenské zadarma/ jsem měla už pěknou - jak mam foto nahoře na téhle stránce. Tak moc držim pěsti! ALe měla jsem furt pocity že to asi dostanu... které mám někdy i teď a to už bych měla byt 6+0, tak se drž! :-*

chajdaloupka
9. dub 2015

@leontynkar, ovu už určitě proběhla podle mé gynekoložky, sleduje mě kolik uzrává vajíček a v jaké jsou fázy a kdy máme sexovat 🙂

leontynkar
9. dub 2015

@chajdaloupka no taaaak, tak šance určitě je! 🙂

chajdaloupka
9. dub 2015

@svlocka Tak jsem opravdu ve stejné situaci, já si dělala tehu test vcera a negativní, udělám i zítra 🙂 mám takový plastový, ani nevím co je to za značku. Břicho mě poboliva jak před MS

svlocka
9. dub 2015

@chajdaloupka tak to fak mame stejny 🙂zitra taky testnu rano mam i citliva prsat nekdy i ten tlak jako me neco tlaci.ja test taky delala vcera a negativni dnes ovu druha slabe porad .tak jsem fakt zvedava 🙂

svlocka
9. dub 2015

@leontynkar jsou to blbe testy pokud bude negat.tak pockam zda prijde nebo ne pak skusim jinou 🙂

leontynkar
9. dub 2015

@svlocka oki, jako když by sis udělala ten digi 2 dny po ne/očekávané MS, bude to asi nejpřesnější... ono když si to spočítáš, je to jak 8 těhu testů - těch levnějších... a co si budem povídat, některé si za ten cyklus jich i tolik udělají... ;) ale je to jen návrh.

chajdaloupka
9. dub 2015

@svlocka Tak ja testnu zítra a pak až v neděli pokud nepřijde 🙂 pevně doufám že neprijde

svlocka
9. dub 2015

@chajdaloupka taky doufam nezapomen napsat 🙂

svlocka
9. dub 2015

@leontynkar jo no uvidime co to prinese 🙂

svlocka
10. dub 2015

Tak holky co myslite?

chajdaloupka
10. dub 2015

@svlocka tak ja dne teh, test negativní a ovu zase dvě čárky.....možná ta vidím ducha 🙂

svlocka
10. dub 2015

@chajdaloupka duch se mi objevil hned tak jsem zvedava,zitra skusim znovu

leontynkar
11. dub 2015

@svlocka pididuch tam je. Ale za mě- kup si jiný test mamatest je blbej. 😝😎 ja si při mamatestu myslela ze tehu nejsem a ono jo. Všechny ostatní testy /asi 3 jiné značky byly slabé pozitivní po 3 dny a mama furt prd/ držím moc moc pěsti!! ❤️

svlocka
11. dub 2015

@chajdaloupka tak zatim nic a co ty?jak si na tom?

chajdaloupka
12. dub 2015

@svlocka Ahoj, já taky pořádnic... tt stále negativní. Tak nevím bohužel si myslím že to přijde

nunik
9. čer 2016

Ahojky dnes jsem si dělala ovu test,jsem 12DPO a ms mám dostat za 5dní.Těhotenský test slabě pozitivní maliiiinký dušík.Co myslíte můžu doufat?děkuji

pavlinakm
9. čer 2016

pokud uz ovu probehla, muzes.! 🙂 ja to tak taky mela. teh.test byl neprukazny, na ovu testu bylo //.pak jsem to zkousela i kdyz byl posit tehu test a porad na ovutest dalnice

nunik
9. čer 2016

Děkuji,to mě potěšilo 🙂

pavlinakm
21. čer 2016

@nunik tak jsem si vzpoměla na tvůj dotaz a zajímolo mě, jak to teda dopadlo. A koukám že v únoru máš psaný termín. Takže ovu testy nelžou 🙂 Gratuluji tedy 😎

evusa2
22. čer 2016

Tak opět posilam foto zda je to vůbec možné ovulaci jsem rok nic moc neměla tenco cyklus jsem brala Clostilbegyt a teď jestli si dobře myslím 3 dny po sobě je to normální? Už jsme z toho zoufalí.

nina8888
6. črc 2016

@evusa2 ahoj to sú ovu testy všechno? Pokud jo tak si urco tehu víc dní po sobe pozit ovu test značí tehu 🙂

blauen
6. črc 2016

@evusa2 nebo pokud jsi brala clistilbegyt mela jsi více vajíček a tim pádem i ovulaci. Jinak ja testovala 10 dni od ovu a pouzila jsem ovu testy na kterých byla silnější čárka než na tt testu. Držím palce.

sandi777
6. črc 2016

@evusa2 zkus tt a uvidíš, nedivila bych kdyby byli 2 😁😉

emisekkk
6. črc 2016

@evusa2 to jsi těhotná, tak vypadal můj ovu test, když jsem byla v těhu 😀

nina8888
7. črc 2016

Zdravím holky som 39DC cca a dělám si už 7den ovu testy predtým boli svetlejšie ale nemám foto a tato čárka po uschnuti trochu vybledla bola o trochu tmavší bazalka sa stále hýbe okolo 37alebo 36,9 je ešte nejaká nádej na tehu? Ci môže ovu test tmavnut aj ako náznak prichádzajúcej ms? Ďakujem za rady

nina8888
9. črc 2016

Dnes ranoo😀 horný ovu Dolný tehu 😀 bodaj by to vyslo

hani007
13. črc 2016

Ahoj holky, tak to nahoře je těhotenský test cca 10 dní po početí a ten ovulační je asi 14 dní po početí takže si myslím, že ovu určitě těhotenství ukáže, protože ovulaci dvakrát ve dvou týdnech rozhodně nemám 😀

nunik
24. črc 2016

@pavlinakm jo jo ovu testy fungují,zítra začínám 11 tt 🙂

levana33
11. srp 2016

Ahoj 🙂 jsem netrpeliva a jsem 6 dpo ovu test neviditelny dusik..je jeste sance? Pry na ovu neni uplne bilo

Strana