icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

simi1510
16. srp 2016

jinak já ještě zkoušela pozorovat děložní čípek a BT... a v ty dny byl nízko, ale tvrdý, BT vysoké stále (po ovulce)... a teď už je zase vysoko, tvrdý a zavřený... 🙂

ale měla jsem už to částečně vypozorované po cca 7 měsících sledování, ačkoliv v průběhu byly jiné délky cyklů...

barunka011
16. srp 2016

@simi1510 ¨no myslim, ze mas carecku trosku silnejsi, ale mame to dost podobne 🙂 no s tim merenim, merim teprv ted nakych 14 dni. cca 9ty po ovulce miteplota na 1 den klesla o 4 stupne a pak zas stoupla drzela cca kolem 36,3 az 36,4 ted trosku klesla na 36,2, a je tu furt 36,2, 36,3 takze ja se v tom vubec nevyznam, nikdy sem nemela vic teplotu nez 36,4. tak nevim jestli nemam k teplomeru pripocist 7 desetin jak mi to radila mamka, ze se to u nakych teplomeru dela, pokud ano, tak mam teplotu kolem 36,9 az 37.1

lichtakova
16. srp 2016

@barunka011 Baru,myslim,ze to vypada slibne,drzim pesti 😉

simi1510
16. srp 2016

@barunka011 co jsem zjistila já tak v průběhu toho měření, tak jsem dříve měla i 37, ale pak klesla a přišla MS... a teď, když TT je pozitivní, tak ji mám 36,8-36,9. V den uchycení byla 36,6...

záleží dost na tom, jakým teploměrem měříš, jak moc zachumlaná jsi v peřině v daný dny, jestli je venku/v bytě chladněji, jestli sis dala i nějaký ten alkohol, nemoc atp.

Každá jsme jiná a s jinou teplotou... moje nejnižší BT byla 36,3 za dobu sledování

barunka011
16. srp 2016

no holky kazdopadne uvidime snad do patku nejpozdeji v pondeli to uz bude jasnejsi, urco vam dam vedet. 🙂 nebo zkusim tez ten digitalni, koukam, ze vam to tam ukazalo uz i 2 tyden.

simi1510
16. srp 2016

@barunka011 Držím palce 🙂 říká se, že ob 2 dny má hcg růst... a TT vážně raději z ranní 😉

naposledy jsem zkusila (před digi) navečer TT (asi jsem víc před tím pila) a byl slabší než ze dne před....

barunka011
16. srp 2016

@simi1510 a po kolika dnech vynechani ms si teda vlastne testovala?

simi1510
16. srp 2016

@barunka011 pokud to vezmu oproti minulému cyklu, tak po 4 dnech...
jenže já měla občas cyklus 28 dní, někdy 31, někdy i 36... záleželo to na stresu v práci.... a teď když jsem na neschopence tak šup ho 😀

barunka011
17. srp 2016

ahoj kocky, tak sem sla do obchodu a dvakrat sem se malem pozvracela. :( v noci sem sla opet na WC. testy opet bile jak snih. a ja si zacinam myslet, jestli se nemuze jednat o mimodelozni a nebo cystu, pac me sem tam picha na pravem boku, jakoby vajecniku. a nebo jeste jedna otazka. prave asi 9ty den po asi ovulaci :D jsem mela veliky pokles teploty, bylo mi divne a pichalo me taky v podbrisku. ovu test opet pozitivni, nemohla byt ovulka az tehdy? to by znamenalo ze jsem cca 10ty den po ovulce, to test vazne jeste ukazat nemusi, ze?

lichtakova
17. srp 2016

@barunka011 to nemusi,hlavne,pokud by to bylo mimodelozni,tak by test byl pozitivni (i kdyz taky samozrejme zalezi na delce tehotestvi),cysta by taky mohla byt,ale uz jsem slysela,ze prave diky ni mely holky duchy na TT.

lorana
17. srp 2016

myslím, že ovu testy nemohou ukázat těhotenství...

salenas
19. srp 2016

ovu testy opravdu mohou ukázat těhotenství, vyzkoušeno 🙂

simi1510
19. srp 2016

Mohou, jsem také důkaz a ne jen jediná... 🙂

a není to žádná novodobá blbost, jak jsem četla jinde 🙂

peetulkka
19. srp 2016

Ano,ovu testy tehotenstvi ukazou driv nez TT.Ja byla 11den po ovu a ovu test byl pozitivni.Pak asi par dni nato se mi ba TT zacal delat duch a silil.No a ted uz ten dusik ma temer 3kilca🙂🙂

salenas
19. srp 2016

já si dneska udělala ovu test, jsem 4 dny po píchnutí ovitrele, dva dny od transferu a na ovu mám dálnici jak hrom, že kdybych zrovna hlídala ovu, tak skáču radostí nad takovým testem :D

kocirova_kata
11. zář 2016

ahoj holky prosim vas o radu, s manzelem se zrovna o dalsi mimi nesnazime ale nejak se nam jednou moc nezadarilo a ja mela zrovna uproatred cykli takze me napadlo koupit ovu testy jestli mam ovu, no a ovu sem si udelala a byl pozitivni.. nic mene testy jsem delala dal a ony ty carky neslabou viz. foto, tak mi to dnes rano nedalo a udelala si tehu test a nic.. ted me mrzi ze nejsem tehu i kdyz neplanujem a zaroven me zarazi co ty ovu testy?😟

lichtakova
11. zář 2016

@kocirova_kata ahoj,trochu zvlastni to je,ale ovulaci bys musela testovat kazdy den,abys videla jak to stoupa/klesa,tohle neni moc prukazne,asi zatim na nic...kdy to mas dostat?

kocirova_kata
11. zář 2016

@lichtakova mela bch to dostat ve ct to je 15.9

simi1510
11. zář 2016

@kocirova_kata a nedělala sis ty ovu testy z prvni ranni moci? Doporučuje se delat ovu testy mezi 10 a snad 20h, z ranni moci mohou byt prave falešné pozitivni... Tak jen kdyby nahodou 😉

salenas
11. zář 2016

@kocirova_kata tyhle ovulační testy mohou znamenat těhotenství, i když to těhu test ještě neukáže a nebo taky cystu, držím palečky, aby to bylo těhu 🙂

lichtakova
11. zář 2016

@kocirova_kata tak to asi kdybych třeba v úter nebo ve středu zkusila ovu test a ukázaly se dvě čárky, tak bych si myslela, že jo...i když ten digitální už by mohl být pozitivní. Taky držím pěsti.

kocirova_kata
11. zář 2016

@simi1510 nene nejsou z ranni moci jsou delane vsechny kolem obeda..

@salenas dekuji tez porad doufam ze dalsi mimi 🙂
@lichtakova dekuji, zkusim jeste pockat za par dnu snad budem vedet vic..
vsem moc dekuji za reakce 🙂

simi1510
11. zář 2016

@kocirova_kata tak to pak jo 🙂 tak drzim palce, at se z toho vyklube dobra zprava!

leontynkar
11. zář 2016

@kocirova_kata nebo je možný, ze mate celkove zvýšenou hladinu LH, kterou ovulacni test detekuje.

cisama
11. zář 2016

Co si o tom myslíte. Do ms mám 4 dny.

salenas
11. zář 2016

@cisama no já si myslím,že je to tam 🙂 ( na zlé myslet nebudeme ! )

cisama
11. zář 2016

Jenže tt stále nic

salenas
11. zář 2016

@cisama jenže těhu test ti to 4 dny před menzes ukázat nemusí ..

kocirova_kata
11. zář 2016

@leontynkar to me taky napadlo, a to je "normalni"? jako jestli i pres to mam ovu nebo ne?

cisama
11. zář 2016

@salenas tak uvidíme počkám co s toho bude taky mně napadlo rozhodně hormony

Strana