Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
Holky, prosím, co si myslíte o mých ovulačních testech? Vůbec tomu nerozumím, každý měsíc mám ovulaci okolo 15. DC, předtím je jeden den čárka slabší, v den ovu stejně výrazná jako kontrolní a další den už zase slabší. Potom další den už skoro žádná. Tento měsíc byla ovu dle bolestí v noci z 16 DC na 17 DC a testy vypadají takto. Styk byl večer 16 DC. Nikdy se mi tohle s ovu testy nestalo. Poslední test je z dnešního rána dělaný po vypitý půl litru čaje 😀. Děkuji za názory.
@kety2 to uz bych si myslela,ze ten ovulacni bude vyraznejsi,po terminu ms....ale uvidis....za na tom TT mi prijde,ze neco je. Co je to za znacku?-tady jsem posledni dobou cetla,ze spolehlive jsou Dr.Max testy,nebo pak clearblue,ale ty jsou drazsi.
ty fialové jsou mama nebo cemio podle zkušenosti... a je asi lepší vážně počkat a nechat to "osudu"
Ahoj,prosím,prosím o názor.MS měla přijít dnes,nebo zítra.Na TT je to spíš honění duchů (nebo si je tam spíš představuju) a teď večer jsem našla a udělala ještě ovu test a tam mám testovací čárku docela silnou -ne tedy jako kontrolní,ale pěkná je.Co myslíte?Může se z toho ještě vyklubat mimís?

Ahojte, tak já dnes spíše jen tak z legrace....ovulák dnes a těhulák nic 🙂. Dnes jsem 10-11 dpo