Může pocit plného žaludku znamenat těhotenství?
Ahoj, ráda bych se poradila. Pohlavní styk jsem měla 19.10 a následně jsem užila i pilulku po. Potom jsem měla styk i 26.10 a ten už byl normálně chráněn kondomem až do konce bez nehody. Včera ráno jsem si dělala těhotenský test,který vyšel negativně. To bylo 22 a 15 dní po styku. Užívám antikoncepci, ale tento měsíc to bylo divoké. Ms mám očekávat v pondělí, ale dnes mám pocit plného žaludku. Pokud by to byl těhotenský příznak tak byl by na včerejším testu už alespoň duch nebo hcg stouplo až dnes a proto test nic nezachytil? Stejně tak si udělám test i zítra ráno.
Někteří lidé, kteří to nemají v hlavě v pořádku by asi sex provozovat neměli. K čemu přesně myslíš, že taková antikoncepce slouží, když i přes to, že ji užíváš, máš potřebu brát pilulku po, která člověku akorát rozhodí cyklus a určitě nadělá i jinou paseku a několikrát se testovat, navíc ještě z důvodu plného žaludku. Ne, to opravdu není příznak těhotenství, ale toho že tě prostě tlačí nějaké jídlo.
nevím proč má urážíte, ptám se jen na to že i kdyby to byl příznak tak jestli by už b včera test pozitivní.
@eloise02 Pilulku po jsem užila ještě minulý blistr kvůli tomu, že jsem měla průjmy a musela jsem si udělat 7 denní pauzu dříve ai přesto, že v letáku psali že bych měla být chráněna tak jsem si nebyla i jistá. Pokud mi nepřijde v pondělí ms, tak půjdu na krev.
Aha, takže tohle bude taky tvůj dotaz, že jo? https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/poradna...
Ani odpověď doktora tě nepřesvědčila, že pilulka po je hovadina?
@eloise02 Ne, ale tak alespoň teď budu poučena do budoucna. Teď mi to asi rozhodí cyklus ale tak co už

Tak se tolik necpi a nebudes mit pocit plného zaludku 😂