icon

Jak poznat těhotenství po dvou týdnech?

nevimjak_
23. lis 2024

Jak poznat tehotenstvi po 2tydnech? Dnes rano jsem delala tehotensky mamatest a vysel negativni je to 14dni po styku a jsem docela nemocna a mam rymu boli me oba dva boky ale vcera jsem delala sedy lehy asi 30 a nejsem na to zvykla je mozny ze to je tim? Nebo priznaky tehotenstvi

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@nevimjak_ a zapomnela jsem ze mam za 5 dni dostat MS

swan42
•
23. lis 2024

@nevimjak_ jako ze ryma je priznak těhotenství?
Pockej, az/jestli prijde MS a po ni si udelej test znova.

ileni
•
23. lis 2024

@nevimjak_ to se teď budeš ptát každý den? Po 14 dnech by to test už ukázal... příště více přemýšlejte, než něco uděláte, člověk musí to všeho dozrát.

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@ileni diky

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@swan42 no citim se takova slaba normalne kdyz je clovek nemocny

swan42
•
23. lis 2024

@nevimjak_ furt nechapu, jak by to melo souviset

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@swan42 jen se ptam takze to s timhle nic nesouvisi? Ja sem si to googlila a vyhledalo mi ze ano mam jen stres tak gse googlim ale radsi sem se zeptala tady dekuji za odpoved😊

lv
•
23. lis 2024

Test si dělej, pokud ti vynechá menstruace, do té doby je to zbytečné

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@lv kazdy mi rika neco jiny

lencaa11
•
23. lis 2024

@nevimjak_ to už by test ukázal

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@lencaa11 dobre dekuju budu se snazit byt klidna

eviicka
•
23. lis 2024

Hlavně příznaky těhotenství se obvykle objevují až později, kolem menstruace jsou obvykle stejné jako ty předmenstruační. Takže bys nejspíš necítila nic, a naopak ze stresu si teď vsugeruješ naprosto cokoliv...

vlasta1981
•
23. lis 2024

@nevimjak_ pět dní před ms ? Nikde není dáno že má ukázat pozitivitu. Mne ukázal až pět dní po zpoždění . Nezbývá než počkat .

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@vlasta1981 s pritelem jsme meli pohlavni styk 9. Bez ochrany ale hned treba po 30s ho vytahl a ani kapku se do me neudelal nebo mi alespon rikal ze si tim je na 100% jisty ale k tomu testu, vyhledala sem si kdy si muzu udelat tehotensky test vyhledalo mi to 10-14 dnu po styku test jsem delala dnes rano hned jak jsem vztala bylo mi receno ze se to takhle delat ma je vazne mozny ze se plete?

lv
•
23. lis 2024

@nevimjak_ včera, nebo předevčírem, když ses ptala, jsme psali o tzv. preejakulátu, tzv. kapičce touhy, ta se z penisu dostane dávno před vyvrcholením, tedy ji nemůže nějak ovlivnit, jestli ji do tebe dál-nedal, a může obsahovat spermie. Jelikož to zasunutí bylo chvilku, pravděpodobně se nic nestane a těhotná nebudeš.

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@lv ja se tak strasne bojim nejde mi to dostat z hlavy je mi 15, vazim 40kg ruky mam jak tycky nejsem na nic pripravena polud budu tehotna je semnou konec

nevimjak_
autor
•
23. lis 2024

@ileni ja se moc omlouvam ze tady takhle spamuju ale ja si nemuzu pomoct mamku s tim nechci zatezovat starosti ma moc

swan42
•
24. lis 2024

@nevimjak_ hlavne bys asi predtim, nez zacnes sexualne zit, mela pobrat trochu rozumu a nesouhlasit se stykem bez ochrany.
Zjevne na tenhle druh zabavy jeste nejsi pripravena.